zynth Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Проблема е следният,аз го разделям на няколко: 1 част.когато го пусна не се включва монитора,наложи се да го спра и да го пусна пак и се оправи,друг път вадя кабела на захранването и го слагам,след което пак се оправя. 2 част. проблем с уиндоус при чекването на Ц,Д и Е: проблема е следният,изписва се кое трябва да се чекне или заради ресет,или заради проверка,пусна от нортън ътилитиес(пускам ги от диск) започва да пише,че ако искам да го спра да натисна бутон,после секундите: 9,8,7,6...след което за секунда се появява червен текст начерен екран,не мога да го видя толкова бързо,пс-то се рестартира и пак стига до там и пак се рестартира... 3 част.при пускането на уиндоус и показването на десктопа излиза следното: уиндоус имаше сериозен проблем..опции: репорт,без репорт, на тяхнически данни пишеше следното: C:\WINDOWS\Minidump\Mini010905-03.dmp C:\DOCUME~1\Yordan\LOCALS~1\Temp\WER2.tmp.dir00\sysdata.xml тази вечер се случи за трети път и то 2 пъти през 10 секунди... Изтрил ли съм нещо,уиндоуса ли е за преинстал,хардуерен ли е проблема?Помогнете,моля! Технически данни: windows xp sp1 C: NTFS,D: E: FAT32 имам и тунер,смених го на друг слот,одеве го махнах,скоро ми сложиха вентилатор на видео картата,защото ми беше без... Мерси предварително!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 twa s monitora e ot RAM-a, ako si go baral i se e razmestil, natisni go hubavo da si vlezne v slota ili videokartata.Prosto vij dali sa hubavo vuv slota.Na men mi be6e stanal edin put toq problem.Ako pak ti se poqvi de, a za drugoto sry ni6to ne mi idwa naum.Ama ina4e nqma da e lo6o da prawi6 profilakti4na preinstalaciq na windowsa na 2-3 meseca vednuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 twa s monitora e ot RAM-a, ako si go baral i se e razmestil, natisni go hubavo da si vlezne v slota ili videokartata.Prosto vij dali sa hubavo vuv slota.Na men mi be6e stanal edin put toq problem.Ako pak ti se poqvi de, a za drugoto sry ni6to ne mi idwa naum.Ama ina4e nqma da e lo6o da prawi6 profilakti4na preinstalaciq na windowsa na 2-3 meseca vednuj <{POST_SNAPBACK}> после ще пробвам това с рам-а..мерси!!! ми аз преди месец има няма последно го преинсталирах ЕДИТ:аме май всичкото е било от РАМ-а,беше наистина разместен малко! Мерси отново!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.