Jump to content
BulForum.com

Проблем при стартиране...

zynth

Recommended Posts

Проблема е следният,аз го разделям на няколко:

1 част.когато го пусна не се включва монитора,наложи се да го спра и да го пусна пак и се оправи,друг път вадя кабела на захранването и го слагам,след което пак се оправя.

2 част. проблем с уиндоус при чекването на Ц,Д и Е:

проблема е следният,изписва се кое трябва да се чекне или заради ресет,или заради проверка,пусна от нортън ътилитиес(пускам ги от диск)

започва да пише,че ако искам да го спра да натисна бутон,после секундите: 9,8,7,6...след което за секунда се появява червен текст начерен екран,не мога да го видя толкова бързо,пс-то се рестартира и пак стига до там и пак се рестартира...

3 част.при пускането на уиндоус и показването на десктопа излиза следното:

уиндоус имаше сериозен проблем..опции: репорт,без репорт,

на тяхнически данни пишеше следното:

C:\WINDOWS\Minidump\Mini010905-03.dmp

C:\DOCUME~1\Yordan\LOCALS~1\Temp\WER2.tmp.dir00\sysdata.xml

тази вечер се случи за трети път и то 2 пъти през 10 секунди...

Изтрил ли съм нещо,уиндоуса ли е за преинстал,хардуерен ли е проблема?Помогнете,моля!

Технически данни:

windows xp sp1

C: NTFS,D: E: FAT32

имам и тунер,смених го на друг слот,одеве го махнах,скоро ми сложиха вентилатор на видео картата,защото ми беше без...

Мерси предварително!!!

twa s monitora e ot RAM-a, ako si go baral i se e razmestil, natisni go hubavo da si vlezne v slota ili videokartata.Prosto vij dali sa hubavo vuv slota.Na men mi be6e stanal edin put toq problem.Ako pak ti se poqvi de, a za drugoto sry ni6to ne mi idwa naum.Ama ina4e nqma da e lo6o da prawi6 profilakti4na preinstalaciq na windowsa na 2-3 meseca vednuj :D

twa s monitora e ot RAM-a, ako si go baral i se e razmestil, natisni go hubavo da si vlezne v slota ili videokartata.Prosto vij dali sa hubavo vuv slota.Na men mi be6e stanal edin put toq problem.Ako pak ti se poqvi de, a za drugoto sry ni6to ne mi idwa naum.Ama ina4e nqma da e lo6o da prawi6 profilakti4na preinstalaciq na windowsa na 2-3 meseca vednuj   :D

после ще пробвам това с рам-а..мерси!!!

ми аз преди месец има няма последно го преинсталирах:(

ЕДИТ:аме май всичкото е било от РАМ-а,беше наистина разместен малко!

Мерси отново!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...