kicko Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Продава се Bluetooth слушалка Sony Ericsson модел Akono Headset HBH-600, нова, на 4 дена, не е използвана - само е заредена батерията веднъж за да се пробва дали работи. Тествана и безпроблемно работи с Nokia 6260. снимки тук продава се това което се вижда на снимката - самата слушалка, зарядно, инструкции на различни езици, допълнително сменяемо "панелче" с червен цвят. ето едно ревю за повече информация гаранция не знам дали има, но знам че е купена от Mtel заедно с телефон, така че ако има гаранция тя ще е на обща гаранционна карта с телефона и няма как евентуалния купувач да я получи цена - 100 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 50 лв. давам. Не за друго, а защото офертата от М-Тел ми е ясна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted January 13, 2005 Author Share Posted January 13, 2005 50 лв. давам. Не за друго, а защото офертата от М-Тел ми е ясна. <{POST_SNAPBACK}> вземи си от Мтел, тази се продаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.