Jump to content
BulForum.com

Търся информация за Контрол

Antares

Recommended Posts

Имам на диска си пет албума на Контрол. 1988 ?First¿, 1991 Бум, 1992 Леле Како, 1994 Любофф, 2000 Пазете си децата. Контрол е наистина група, която харесвам по много причини, и ако някой може да ми помогне с информация, защото съм намерил малко и незадоволителни неща в интернет.

Също така, там от където съм ги свалил албумите песните не са подредени, както са в албумите (липсва номерация за последователността на песните).

Ще може ли някой да ми даде точната дискография и най-вече последователността на песните, защото...уф, съм вманиачено на тема подреждане на mp3-ките същество, а и предпочитам като upload-вам музика да е подредена.

П.П. Предварително се извинявам на модераторите, ако темата е неправилно пусната, но не видях някоя от "pinned" темите, която да пасва на търсеното от мен...

И аз се бях хванал да ги подреждам песните, та ми е останало едно TXT файлче :

БГ-Рок side 1 Контрол'88

1. Трябва всичко да приемам  - 2.38
2. България 	 - 3.03
3. Програма 	 - 2.13
4. Обичам те, мила ! 	 - 4.10
5. 100-150 	 - 3.56
6. Без думи  - 4.46
7. Свобода  - 2.25
8. Не умирахме от щастие	- 5.04
9. Най-важното 	 - 2.33

Бум! - Контрол
А
1. Насрещен марш 	 - 1.21
2. Винаги готови  - 2.12
3. Това отдавна не е 
  rock'n'roll  - 3.50
4. Ти още ли си тука  - 2.57
5. Алкохол блус 1  - 1.40
6. Алкохол блус 2  - 3.52
Б
1. Интелигенция  - ?.??
2. Демократична ръченица	- ?.??
3. Тиха революция  - ?.??
4. Ужас 	 - ?.??
5. Комунисти, комсомолци	- ?.??
6. Тирания  - ?.??
7. АЕЦ 	 - ?.??

Леле Како! - Контрол'92
А
1. Ласточка пой  - 1.30
2. Не съм нормален  - 3.23
3. Бий хлапето  - 2.42
4. Най-щастливия ден	- 3.52
5. Булка 	 - 2.31
6. Бдинци 	 - 1.10
7. Какво искам още  - 3.12

Б
1. Дайте ми  - 3.26
2. Кофи за боклук  - 3.05
3. Алкохол блус 3  - 3.02
4. Рокът е животно  - 4.48
5. Апатия 	 - 1.33
6. Seek and destroy  - 1.58
7. Леле, како...  - 3.15

ЛюбOFF - Контрол'94
А
1. Жива да не бях  - 2.49
2. Не ме обичаш  - 2.27
3. Ще отида в планината  - 4.01
4. Кучко, марш в ковчега	- 4.20
5. Моля извинете  - 4.23
6. Дай лопата на горбаря	- 3.20
Б
1. Ае-ео 	 - 4.29
2. Мис каприз  - 2.41
3. Любов изчезни  - 3.40
4. Патица по пекински	- 3.50
5. Велика нация  - 5.33
6. Вечерна проверка  - 1.27

преписвал съм ги от обложките направо, като на албума "Бум!" обложката ми е така изрязана на криво, че не се четат времената на песните от страна Б и липсваше май името на една от песните, последна от А или Б, не си спомням вече.

Иначе, предполагам го знаеш официалния сайт, но за всеки случай го пиша.

a az imam vapros4e

ot kude gi nameri tiq pesni4ki i smqta6 li da gi share-ne6 s nas :)

между другото

Контрол

"Пазете си децата" 2000

1. "Защо рева"

2. "Щом те обичам"

3. "Идва нов ден"

4. "Отивам там"

5. &Auot;Луд по тебе"

6. "Нямам левче"

7. "Синеоките"

8. "Бялото вино"

9. "Ще изгърмим"

10. "Мразя тези"

11. "За теб"

12. "Прости"

13. "Пазете си децата"

14. "З-та сменна"

Чесно казано се чувствам малко раздвоен, защото ги имам всичките тези албуми (без една-две песни), но нямам желание да разпространявам пиратски Български изпълнители :/

Да поддържаме българското все пак... Но и аз не съм много по-стока, защото съм ги свалил от интернет ://

Добре де...аз като съм си ги купил на касети едно време и като касетите сега не мога да ги намеря? Аз съм си платил вече...айдееее...зарад мен ги качи!

The`ScorpioN абсолютно съм съгласен с теб и до скоро и аз така мислех защото и аз имам доста БГ неща

обаче има още нещо това че ги имам тия неща на касети и съм дал пари е слабо.

Аз наистина харесвам Контрол и бих дал парички да си ги купя, НО кажи ми откъде да ги намеря мислиш ли че има шанс да намеря някой от първите албуми в магазините (това е смешно защото те дори не са издадени на CD-та) а касетите си ги имам ;) така че единствения шанс е ако някой някъде е попаднал на нещо и го е свалил или предвидливо го е купил преди 10-тина годинки да го качи и другите да го дръпнат

п.с. моята болна тема е Стефан Вълдобрев много искам първите 3 албума но просто са изчерпани по магазините мноооого отдавна а шанса да се преиздадат а нулев :(

ИЗВОД нека поне старите яки парчета да бъдат качени, а новите който иска да си ги купи :punk

албумите ги има в mp3.online.bg

ftp://217.75.128.33/2/Kontrol/

аз от там съм ги дърпал, като освен тези там дръпнах и от всякъде другаде където намерих отделни песни или цели албуми, и сега се оказва че имам поне по 3 копия на всяка песен и трябва някой ден да се занимая да ги прослушам и да избера тези които са с най-добро качество

но качеството е зле, запис от касетка - "ужас, това е ужааас..."

Когато се освободи място на FTP-то ще ги кача веднага - подготвил съм ги за upload.

Edit:_______________________

Място се намери. Качих всичко тук. Приячно слушане на феновете, а на тези, които харесват рок/пънк/метъл музиката - препоръчвам им тази гениална българска група.

Апела ми е, ако ви хареса, ако можете - купете си диск или касета на Контрол. Подкрепете българското!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...