Jump to content
BulForum.com

Логическа зарибявка...

Rennie

Recommended Posts

няма нищо общо с дракона и котката :)

преименувайте картинката на GIF и сложете в location bar-a да гледате

един въпрос-как?Ha XP cъм и не мога да променям разширенията на файловете или поне не знам как.С 98 по-добре се ориентирах...

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply
един въпрос-как?Ha XP cъм и не мога да променям разширенията на файловете или поне не знам как.С 98 по-добре се ориентирах...

Отиваш на Tools->Folder options->View-> Hide extensions for known file types(махаш отметката)!

Прав си lived е, но втората дума не знам от къде да я намеря! Освен ако не е...neo

Не не е. Прочети двете изречения в Сорса "He's not in..." (или нещо такова беше) и "Ηe was a bad boy" (или нещо такова ). Отговори на тях и ще получиш двата отговора. Та ти вече имаш единия, но не е това думата.

преминах 13 ниво.малко подсказване.разменете буквите на lived и ще получите user name-a.аз паролата се замислете къде отива човек кат умре. :D

Не не е. Прочети двете изречения в Сорса "He's not in..." (или нещо такова беше) и "Ηe was a bad boy" (или нещо такова ). Отговори на тях и ще получиш двата отговора. Та ти вече имаш единия, но не е това думата.

Аз в сорса имам само едно изречение: he's been a bad boy -->devil

второто го нямам!

Много съм прост 250 пъти написах hell на кирилица(щот не съм си сменил езика) и не става и не става, иначе се сетих отдавна ама..

някой който да знае френски за 13 ниво?имам чувството,че е нещо свързано с дежа-ву ...ама дали съм на прав път?

Някой знае ли как се превежда на френски: Some Things?

закво на френски?Не е ли пак същото?

иначе е quelques-unes truc

some:

quelques-unes, quelques, quelque, quelqu'un, quelqu éraillé, quelconque, du, des, de la, de l', certains

things:

truc, objet, chose

pffffffff az ni6to ne razbiram 4esno... stignah na 5 i az ne znam kak natiskam tam i pro4etoh parolite vyv foruma i tova e ne znam dori kak gi namirate taq igra qko typa mi se struva az ne sym programist tva kak da se setq 4e primerno trq da se tyrsi vyv soruce i takiva podobni prostotii v google 6a tyrsa ...

pffffffff az ni6to ne razbiram 4esno... stignah na 5 i az ne znam kak natiskam tam i pro4etoh parolite vyv foruma i tova e ne znam dori kak gi namirate taq igra qko typa mi se struva az ne sym programist tva kak da se setq 4e primerno trq da se tyrsi vyv soruce i takiva podobni prostotii v google 6a tyrsa ...

логика е ключовата дума , не програмиране.

quoi?

kato 6trakne6 na 4ervenoto kop4e i se oqvqva tva da pi6e6 username i password i nad nego go ima tozi vapros!

Na 14 stava vapros!

И отговора е на френски , та*ака е в една буква само , ние тук семейно се потихме вчера , а то било бах ти простото ...

ми аз се сещам за ударенията,ама колко съм права незнам.

alt + 0233

alt +0224

alt +0225

това за някой от тях.ако ще бъде за полза от тях..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...