break Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Остави го тоя "edit with" използай URL-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 @Rennie : На 12 няма нищо странно в името на jpg-то... то е така само защото на 11 беше името на 12 и просто са решили да сложат това... не търси в името... вгледай се в картинката... Пробвай да си кръстосаш погледа (страницата се казва crossview.htm) - с лявото око да гледаш дясната картинка и с дясното око лявата картинка... така че да ги виждаш като една... ако успееш да направиш това (аз не успях) се вижда как 1 предмет изглежда някак си плаващ... пишеш го на Username и Password... <{POST_SNAPBACK}> Заболяха ме очите ама не мога да видя подобно нещо... Освен това има повече от един начин да минеш почти всяко ниво, така че смятам, че има поне един оттук, който може да ги мине без помощ... Не е толкова невъзможно според мен. Не съм аз тази де... Само 3 или 4 нива съм минала сама без подсказване... EDIT: Някой да ми каже какъв е този location bar, че се изнервих нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Ok,niakoi da me svetne kakvo se pravi na 10? V source-a pishe "he was impatient" i "quick quick, don't let me wait" ,na snimkata ima prusten - ring - koeto na angliiski znachi i zvunia ,a tam deto mi iska username i pass pishe operator woman said it,i tova vsichkoto me navejda na misulta ,che username-a i pass-a sa otgovora na operatorkata ,kogato picha i se e obadil.Obache ne moga go izmislia tozi otgovor - probvax s Hang on i Hold on ama ne stava.. Niakoi da kaje pls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 И аз не можах (въпреки че знам какво трябва да се направи) да си кръстосам така погледа, така че ако искате кажете само и ще ви дам Username и Password... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Ok,niakoi da me svetne kakvo se pravi na 10? V source-a pishe "he was impatient" i "quick quick, don't let me wait" ,na snimkata ima prusten - ring - koeto na angliiski znachi i zvunia ,a tam deto mi iska username i pass pishe operator woman said it,i tova vsichkoto me navejda na misulta ,che username-a i pass-a sa otgovora na operatorkata ,kogato picha i se e obadil.Obache ne moga go izmislia tozi otgovor - probvax s Hang on i Hold on ama ne stava.. Niakoi da kaje pls! <{POST_SNAPBACK}> А свали ли си мп3-йката? - това са 10% от загадката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 И аз не можах (въпреки че знам какво трябва да се направи) да си кръстосам така погледа, така че ако искате кажете само и ще ви дам Username и Password... <{POST_SNAPBACK}> Нннееее сакън!!! Не я давай! Не и преди аз да съм го минала Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 @CMexyBka : Това са само подсказки... няма общо никакъв оператор... в мп3-ката е отговора... при подходящи изменения (Inverse + 200-300 % Speed) се чува глас, който казва Username-a и Pass-a... затова ти подсказва и последния ред на сорса... (shortcut към Soundrecorder-a) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 айде малко помощ дайте:ся съм на 11 ниво дето се казва в онов аполе"follow the truth".кажете как да го мина ЕДИТ:и все пак някаква информация...в по-задните страници не пише почти нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Ok,niakoi da me svetne kakvo se pravi na 10? V source-a pishe "he was impatient" i "quick quick, don't let me wait" <{POST_SNAPBACK}> Ako прочетеш малко по-назад в темата ще достигнеш и отговора, ако мислиш правилно де Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 A,da ,ei sega sum se zasilil da obrabotvam mp3kata.Kazvaite otgovora napravo EDIT: Ok,mersi ,trii Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Дайте малко повече помощ за 11! Запецнах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 @CMexyBka, Ами поне се напъни да почетеш по-назад. Не може всичко на готово @sandman има достатъчно информация на зад за 11 В момента съм на 14. Някой да знае как е WHAT на френски Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 @CMexyBka, Ами поне се напъни да почетеш по-назад. Не може всичко на готово@sandman има достатъчно информация на зад за 11 В момента съм на 14. Някой да знае как е WHAT на френски <{POST_SNAPBACK}> или е Cue или Que. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Не мога да го мина тва 11! Никаква информация няма. Явно изисква по-специални компютърни познания! Нещо със снимката е ама не знам как да я преименувам! /edit:Минах го! пак с Word! Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 @CMexyBka, Ами поне се напъни да почетеш по-назад. Не може всичко на готово@sandman има достатъчно информация на зад за 11 В момента съм на 14. Някой да знае как е WHAT на френски <{POST_SNAPBACK}> breakneck ... (за 14) ... нещо , " вече видяно " ...странно или страшно ... случвало се е и преди или просто имаш натрапчивото и необяснимо чувство , че е така... "been there", "he knew the feeling", "qoui?" Като го познаеш , запомни го , че след две три задачи се връща като хинт За френския си прав , тук завъртулката е как ше го напишеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Не мога да го мина тва 11! Никаква информация няма. Явно изисква по-специални компютърни познания! Нещо със снимката е ама не знам как да я преименувам! <{POST_SNAPBACK}> преименуваш в URL с 11 снимка (забравих как се казваше файла) и там ще откриеш отговора Ха минах вече на 16. Все по-лесно взе да става . За пристигащите на 14 спомнете си сцената на NEO в матрицата с котката и с малко досетливост ще ви доведе до отговора Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 @ХАКЕРА_2004 това за снимката за светкавицата, само ако знаеш колко си близко.Включи малко и монитора в играта <{POST_SNAPBACK}> Yes,I did it!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Леле, как мразя да ми крадат ника, но това настрана... Не съм чел темата, но нали ви е ясно, че това сами не можете да го направите? Не че нещо, ама доколкото знам някъде 0,009 % от хората дето са се пробвали са успели... аз съм някъде на двайсе и някое като почти никое не съм направил сам... btw на 10 ли сте? Е, няма да го минете не и без нечия помощ де (всъщтност то е лесно, ама... ) Edit : Гледам, че даже 11 май сте минали... Само да ви кажа, че 12 просто трябва да си изрод за да го минеш (трябва да имаш доста развъртяно въображение и най-вече развъртяни очи ) 13 съм го мъчил повече от час може би, а за 14 просто се откажете <{POST_SNAPBACK}> Помогни ми за 26 , моля те ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Съберете си очите и почва да плува(на 12).Само че на мойто му се скъсаха платната(Виждам го все едно съм си махнал очилата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Съберете си очите и почва да плува(на 12).Само че на мойто му се скъсаха платната(Виждам го все едно съм си махнал очилата) <{POST_SNAPBACK}> Хи хи , недей , ше станеш бангьоз. То и без да си събираш очите един предмет не си е на мястото,където е на първата картина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Хах! Сега минах осмо и се спуках от смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 Съберете си очите и почва да плува(на 12).Само че на мойто му се скъсаха платната(Виждам го все едно съм си махнал очилата) <{POST_SNAPBACK}> Ако му ударя две големи водки, може и да почне да плува нещо на картинката Ама сега нищо не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 На 13 съм почти сигурен че едно от двете е live! Ама другото.... /едит: не, не е..! Има и "О" Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 На 13 съм почти сигурен че едно от двете е live! Ама другото.... /едит: не, не е..! Има и "О" <{POST_SNAPBACK}> Това не е О, но си на прав път. Гледай какво ти изписва на прозореца като доближиш стрелката до буквата. Някои си имат точно определени места. Аз съм на 16. Горе долу мисля че се сещам какво да направя, но нещо ми убягва, така че за сега малко почивка. Ако някой стигне до там да подсказва :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Това не е О, но си на прав път.Аз съм на 16. Горе долу мисля че се сещам какво да направя, но нещо ми убягва, така че за сега малко почивка. Ако някой стигне до там да подсказва :smile: <{POST_SNAPBACK}> Прав си lived е, но втората дума не знам от къде да я намеря! Освен ако не е...neo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.