Дочо Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Т'ва с ТУИКСа беше верно голяма простотия. Аз какво ли не пробвах, опаковка, огледало, маса....1000 работи. И то пък немският вариянт щ Както и да е, сега съм на 9 и току що го почвам. Ама тва кадето казват някои директно отговора е мн тъпо. То идеята е да се позамислиш, и...айде с леко подсказване, ама не Паролата е .... Губи се смисъла Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 @ХАКЕРА_2004 не мислиш ли че и ти трябва да направиш нещо. Все пак част от него има и при теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 someone 11 lvl pls ,че нещо reality,unreality,съвсем се обърках Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 11 беше лесно... Ама 12... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Nqkoi 6te dade li link za 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 Аз пък свалих някакво филмче... Ама все още не мога да разгадая смисъла му. EDIT: Някакъв си 3Д здракон. Малко е врътната наляво дясната картинка... И какво е това в сорса: Gif me back my picture? Иска да въртя филмчето ли какво?! Все ми убягва нещо на мен да му се невиди... Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Аз пък свалих някакво филмче... Ама все още не мога да разгадая смисъла му. <{POST_SNAPBACK}> шиб..../ тиг....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Баси на 10-то нали адреса е: http://deathball.net/notpron/wrong/roawr.htm и аз вместо wrong намписах right и на екрана ми изписа: its not that easy, fool :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Само аз ли съм зацепил на 9? Някой може ли да подскаже какво е тва love2music, paul is dead, i tam drugite havi. Neshto za Paul McCartney li? i neshto ot nqkoq negova pesen...kvo stava podskajete pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 Само аз ли съм зацепил на 9?Някой може ли да подскаже какво е тва love2music, paul is dead, i tam drugite havi. Neshto za Paul McCartney li? i neshto ot nqkoq negova pesen...kvo stava podskajete pls <{POST_SNAPBACK}> Девето си е гадничко... Даже може по два начина да се досетиш за паролите. Зависи по кой път ще тръгнеш... Да ти кажа ли аз как се сетих? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Как да го сменя на 11?От source-а не става-не го запазва edit:стана,ама пак ме праща на същата страница и пак ми иска user name и password Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Ами @do4okarako4ev по-назад мисля че го имаше отговора, така че чети внимателно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 Как да го сменя на 11?От source-а не става-не го запазва <{POST_SNAPBACK}> Хахаха! Сорса не можеш да го промениш и да искаш . Друга е хавата Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Хахаха! Сорса не можеш да го промениш и да искаш . Друга е хавата <{POST_SNAPBACK}> от edit with можеш да промениш soursa,обаче ся ми излиза черен екран с бяла светкавица все е едно че е снимано на стадион Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 от edit with можеш да промениш soursa,обаче ся ми излиза черен екран с бяла светкавица все е едно че е снимано на стадион <{POST_SNAPBACK}> URL-a трябва да промениш. Ще ти излезне пак картинката, пак го променяш и излиза друга картинка с pass и username... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 URL-a трябва да промениш. Ще ти излезне пак картинката, пак го променяш и излиза друга картинка с pass и username... <{POST_SNAPBACK}> Не мога да се сетя!!!Пробвах всичко по url-то да сменя!Прегря ми мозъка.Малко почивка,пък може после да се сетя Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 @ХАКЕРА_2004 това за снимката за светкавицата, само ако знаеш колко си близко. Включи малко и монитора в играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Леле, как мразя да ми крадат ника, но това настрана... Не съм чел темата, но нали ви е ясно, че това сами не можете да го направите? Не че нещо, ама доколкото знам някъде 0,009 % от хората дето са се пробвали са успели... аз съм някъде на двайсе и някое като почти никое не съм направил сам... btw на 10 ли сте? Е, няма да го минете не и без нечия помощ де (всъщтност то е лесно, ама... ) Edit : Гледам, че даже 11 май сте минали... Само да ви кажа, че 12 просто трябва да си изрод за да го минеш (трябва да имаш доста развъртяно въображение и най-вече развъртяни очи ) 13 съм го мъчил повече от час може би, а за 14 просто се откажете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 на мен пък яркостта на монитора ми беше добре и паролата се видя без да го изсветлявам Обаче на 12 нещо зациклих... Сменям с parallel ама пак не става. И не знам какво ще рече realparascreen12... Я някой да даде малко жокер Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Фукльооо. Та като си ги минал незначи че и други не могат И не знам какво ще рече realparascreen12... Я някой да даде малко жокер това ти е снимката от екрана. За вгледай се внимателно. За жокерче: Използвай един от предметите за парола. А този дракон си го свалих но не мога да го видя. Как трябва да го преименувам, за гиф ми изглежда доста голям пък и неще да ми го отваря, въпреки че не върши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Daite neshto za 9. sorry za shliokavicata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 Фукльооо. Та като си ги минал незначи че и други не могат това ти е снимката от екрана. За вгледай се внимателно. За жокерче: Използвай един от предметите за парола. А този дракон си го свалих но не мога да го видя. Как трябва да го преименувам, за гиф ми изглежда доста голям пък и неще да ми го отваря, въпреки че не върши работа <{POST_SNAPBACK}> Ами аз не съм го преименувала.. wmv ми е файла и го отварям с cristal player-a или с winamp-a.. Интересно е филмчето ако успееш да го видиш. Аз от него се сетих че е 3D дракона... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Ауе, пич... да казах, че съм ги минал? Аз ти казах, че ти няма да го минеш, защото на мене са ми казали как е и мога да ти кажа, че това с 0,009%-та дето са го минали е напълно верно... не се очудвам хич... просто аз го знам какво се прави примерно на 12 и никога не мога да го направя... Не се фукам... @Rennie : На 12 няма нищо странно в името на jpg-то... то е така само защото на 11 беше името на 12 и просто са решили да сложат това... не търси в името... вгледай се в картинката... Пробвай да си кръстосаш погледа (страницата се казва crossview.htm) - с лявото око да гледаш дясната картинка и с дясното око лявата картинка... така че да ги виждаш като една... ако успееш да направиш това (аз не успях) се вижда как 1 предмет изглежда някак си плаващ... пишеш го на Username и Password... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 няма нищо общо с дракона и котката преименувайте картинката на GIF и сложете в location bar-a да гледате <{POST_SNAPBACK}> Мдам преименувах я ама няма как да я видя защото не знам какво е туй животно location bar. Иначе още одеве мъчих да я правя на gif... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 от edit with можеш да промениш soursa,обаче ся ми излиза черен екран с бяла светкавица все е едно че е снимано на стадион <{POST_SNAPBACK}> Добре де стана ми ясно без да чета постовете, че трябва да смена 12 със 11, но как да стане това? Като щракна на edit with ми го отваря автоматично с word и се вижда само картинката как да я сменя с 11? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.