Jump to content
BulForum.com

Логическа зарибявка...

Rennie

Recommended Posts

Т'ва с ТУИКСа беше верно голяма простотия. Аз какво ли не пробвах, опаковка, огледало, маса....1000 работи. И то пък немският вариянт :angry: щ

Както и да е, сега съм на 9 и току що го почвам. Ама тва кадето казват някои директно отговора е мн тъпо. То идеята е да се позамислиш, и...айде с леко подсказване, ама не Паролата е .... :angry1 Губи се смисъла

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

@ХАКЕРА_2004 не мислиш ли че и ти трябва да направиш нещо. Все пак част от него има и при теб ;)

Аз пък свалих някакво филмче... Ама все още не мога да разгадая смисъла му.

EDIT: Някакъв си 3Д здракон. Малко е врътната наляво дясната картинка... И какво е това в сорса: Gif me back my picture? Иска да въртя филмчето ли какво?! Все ми убягва нещо на мен да му се невиди...

Само аз ли съм зацепил на 9?

Някой може ли да подскаже какво е тва love2music, paul is dead, i tam drugite havi. Neshto za Paul McCartney li? i neshto ot nqkoq negova pesen...kvo stava podskajete pls

Само аз ли съм зацепил на 9?

Някой може ли да подскаже какво е тва love2music, paul is dead, i tam drugite havi. Neshto za Paul McCartney li? i neshto ot nqkoq negova pesen...kvo stava podskajete pls

Девето си е гадничко... Даже може по два начина да се досетиш за паролите. Зависи по кой път ще тръгнеш... Да ти кажа ли аз как се сетих?

Как да го сменя на 11?От source-а не става-не го запазва

edit:стана,ама пак ме праща на същата страница и пак ми иска user name и password

Хахаха! Сорса не можеш да го промениш и да искаш :) . Друга е хавата :)

от edit with можеш да промениш soursa,обаче ся ми излиза черен екран с бяла светкавица :confused все е едно че е снимано на стадион

от edit with можеш да промениш soursa,обаче ся ми излиза черен екран с бяла светкавица  :confused все е едно че е снимано на стадион

URL-a трябва да промениш. Ще ти излезне пак картинката, пак го променяш и излиза друга картинка с pass и username...

URL-a трябва да промениш. Ще ти излезне пак картинката, пак го променяш и излиза друга картинка с pass  и username...

:throw: :throw: :censored2: :throw: :censored2: :censored2: Не мога да се сетя!!!Пробвах всичко по url-то да сменя!Прегря ми мозъка.Малко почивка,пък може после да се сетя :)

@ХАКЕРА_2004 това за снимката за светкавицата, само ако знаеш колко си близко.

Включи малко и монитора в играта :inqn

Леле, как мразя да ми крадат ника, но това настрана... :P Не съм чел темата, но нали ви е ясно, че това сами не можете да го направите? ;) Не че нещо, ама доколкото знам някъде 0,009 % от хората дето са се пробвали са успели... ;) аз съм някъде на двайсе и някое като почти никое не съм направил сам... ;)

btw на 10 ли сте? :) Е, няма да го минете :) не и без нечия помощ де ;) (всъщтност то е лесно, ама... :) )

Edit : Гледам, че даже 11 май сте минали... :) Само да ви кажа, че 12 просто трябва да си изрод за да го минеш (трябва да имаш доста развъртяно въображение и най-вече развъртяни очи ;) ) 13 съм го мъчил повече от час може би, а за 14 просто се откажете :D

на мен пък яркостта на монитора ми беше добре и паролата се видя без да го изсветлявам :P Обаче на 12 нещо зациклих... Сменям с parallel ама пак не става. И не знам какво ще рече realparascreen12... Я някой да даде малко жокер :bgrin:

Фукльооо. Та като си ги минал незначи че и други не могат

И не знам какво ще рече realparascreen12... Я някой да даде малко жокер

това ти е снимката от екрана. За вгледай се внимателно. За жокерче: Използвай един от предметите за парола.

А този дракон си го свалих но не мога да го видя. Как трябва да го преименувам, за гиф ми изглежда доста голям пък и неще да ми го отваря, въпреки че не върши работа :D

Фукльооо. Та като си ги минал незначи че и други не могат

това ти е снимката от екрана. За вгледай се внимателно. За жокерче: Използвай един от предметите за парола.

А този дракон си го свалих но не мога да го видя. Как трябва да го преименувам, за гиф ми изглежда доста голям пък и неще да ми го отваря, въпреки че не върши работа  :D

Ами аз не съм го преименувала.. wmv ми е файла и го отварям с cristal player-a или с winamp-a.. Интересно е филмчето ако успееш да го видиш. Аз от него се сетих че е 3D дракона...

Ауе, пич... да казах, че съм ги минал? Аз ти казах, че ти няма да го минеш, защото на мене са ми казали как е и мога да ти кажа, че това с 0,009%-та дето са го минали е напълно верно... не се очудвам хич... просто аз го знам какво се прави примерно на 12 и никога не мога да го направя... Не се фукам...

@Rennie : На 12 няма нищо странно в името на jpg-то... то е така само защото на 11 беше името на 12 и просто са решили да сложат това... не търси в името... вгледай се в картинката... Пробвай да си кръстосаш погледа (страницата се казва crossview.htm) - с лявото око да гледаш дясната картинка и с дясното око лявата картинка... така че да ги виждаш като една... ако успееш да направиш това (аз не успях) се вижда как 1 предмет изглежда някак си плаващ... пишеш го на Username и Password... :)

няма нищо общо с дракона и котката :)

преименувайте картинката на GIF и сложете в location bar-a да гледате

Мдам преименувах я ама няма как да я видя защото не знам какво е туй животно location bar. Иначе още одеве мъчих да я правя на gif...

от edit with можеш да промениш soursa,обаче ся ми излиза черен екран с бяла светкавица  :confused все е едно че е снимано на стадион

Добре де стана ми ясно без да чета постовете, че трябва да смена 12 със 11, но как да стане това?

Като щракна на edit with ми го отваря автоматично с word и се вижда само картинката как да я сменя с 11?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...