Jump to content
BulForum.com

Логическа зарибявка...

Rennie

Recommended Posts

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Twix е новото име на raider... за това излиза too new като напишеш twiz. Сещаш се, че трябва да го напишеш огледално и става rediar. Пишеш го на мястото на tieman горе в URL-a.

Ох, от тази игра отърване няма. Вече съм на 10. Малко съвет как да изтегля mus3.mp3 че нещо не става

Rennie писах го доста пъти и огледално и не огледално и ново и старо и нищо по никакъв начин не става .. май за днес трябва да спра

за кво ти е mus3.mp3 бе майна ? :confused

Ами по принцип за да го проверя. Нали така пише в напътствията и за това.

За това време на ноща нищо друго не се сещам

Ами по принцип за да го проверя. Нали така пише в напътствията и за това.

За това време на ноща нищо друго не се сещам

да бе видях че пише в сорса нещо за записване :)

http://deathball.net/notpron/stuff/mus3.mp3

е ти линк-а ;)

виж кво открих :)

"he was impatient"

Нещо пак ми се замъти главата. от тая мп3-ка нищо не става и на обратно я пуснах пак е същата. Мисля си да не би да има нещо общо с paypal сайта :confused обаче и там нищо не ми се получава :huh:

Май е по-добре да си лягам

Нещо пак ми се замъти главата. от тая мп3-ка нищо не става и на обратно я пуснах пак е същата. Мисля си да не би да има нещо общо с paypal сайта  :confused  обаче и там нищо не ми се получава  :huh:

Май е по-добре да си лягам

Пробвай да я забързаш 2 или три пъти... Направи я на wav преди това и я забързай да видим какво ще стане. А може да пробваш и да я пуснеш наобратно като я забързаш... аз нещо не знам как да я сваля :(

EDIT: Оправих се! Няма нужда от помощ...

а как да я забавя няколко пъти, че до сега не съм го правил. С Nero wave editor съм

Ами и аз имам същия проблем. Затова виках ти ако можеш... Нямам и аз такава програма. Ама според мен трябва да се забърза защото в сорса пише quick, quick и he is impetient. Имаше една програма ама аз не съм много добре с компютрите и мисля утре да хвана JIS и да му дам идеята пък той да намери програма...

EDIT: Отказвам се. Свалих някаква програма ама не мога се оправя с нея... Нали съм си технически инвалид. Утре като се уредя с някой специалист ще пробвам да видим... дали съм на прав път

Ами и аз се наложи да инсталирам една програма, която поне малко съм се базикал с нея. като се промени бързината се чува Hello Stranger.

От тук по пътя на логиката ... :smile:

Между другото 11 е интересно ама ми се доспа така че, до утре. :ghost

Като написах

http://deathball.net/notpron/unreality/.......htm

(unreality,вместо reality) вижте какво ми изписа:

try to look into a mirror if you want to see the most creative person in the world!

(Погледни в огледалото и ще видиш най-творческия човек!)

@bio това е работата, че всеки сам трябва да се досети, а не да даваш линкове с отговорите. Ти ако искаш си ги ползвай. Точно вчера друг също го даде този линк и след това го махна. Не си показвай големите способности че си го открил с Google, не е голямо геройство.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...