rali_kn Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Добре де, от 2 часа мъча въпросния Twix.. заболя ме главата вече да мисля. Къде да го напиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Twix е новото име на raider... за това излиза too new като напишеш twiz. Сещаш се, че трябва да го напишеш огледално и става rediar. Пишеш го на мястото на tieman горе в URL-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 aa aз съм на 9-то вече http://deathball.net/notpron/luv2music/paulisdead.htm ама пак даскало и нямам време да го играя тряа да спЪ, баси Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Ох, от тази игра отърване няма. Вече съм на 10. Малко съвет как да изтегля mus3.mp3 че нещо не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Ох, от тази игра отърване няма. Вече съм на 10. Малко съвет как да изтегля mus3.mp3 че нещо не става <{POST_SNAPBACK}> за кво ти е mus3.mp3 бе майна ? edit: да бе видях 10то Link to comment Share on other sites More sharing options...
rali_kn Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Rennie писах го доста пъти и огледално и не огледално и ново и старо и нищо по никакъв начин не става .. май за днес трябва да спра Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 за кво ти е mus3.mp3 бе майна ? <{POST_SNAPBACK}> Ами по принцип за да го проверя. Нали така пише в напътствията и за това. За това време на ноща нищо друго не се сещам Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Ами по принцип за да го проверя. Нали така пише в напътствията и за това. За това време на ноща нищо друго не се сещам <{POST_SNAPBACK}> да бе видях че пише в сорса нещо за записване http://deathball.net/notpron/stuff/mus3.mp3 е ти линк-а виж кво открих "he was impatient" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 От тази музика или звук на 10 ниво ми смръзна кръвчицата. Супер страшна е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Нещо пак ми се замъти главата. от тая мп3-ка нищо не става и на обратно я пуснах пак е същата. Мисля си да не би да има нещо общо с paypal сайта обаче и там нищо не ми се получава Май е по-добре да си лягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Нещо пак ми се замъти главата. от тая мп3-ка нищо не става и на обратно я пуснах пак е същата. Мисля си да не би да има нещо общо с paypal сайта обаче и там нищо не ми се получава Май е по-добре да си лягам <{POST_SNAPBACK}> Пробвай да я забързаш 2 или три пъти... Направи я на wav преди това и я забързай да видим какво ще стане. А може да пробваш и да я пуснеш наобратно като я забързаш... аз нещо не знам как да я сваля EDIT: Оправих се! Няма нужда от помощ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 kade da napi6a otgovora na 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 kade da napi6a otgovora na 9 <{POST_SNAPBACK}> На цифрата девет са usename и password. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 а как да я забавя няколко пъти, че до сега не съм го правил. С Nero wave editor съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 abe daite malko pomo6t za 10 4e nemoga da drypna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 а как да я забавя няколко пъти, че до сега не съм го правил. С Nero wave editor съм <{POST_SNAPBACK}> Ами и аз имам същия проблем. Затова виках ти ако можеш... Нямам и аз такава програма. Ама според мен трябва да се забърза защото в сорса пише quick, quick и he is impetient. Имаше една програма ама аз не съм много добре с компютрите и мисля утре да хвана JIS и да му дам идеята пък той да намери програма... EDIT: Отказвам се. Свалих някаква програма ама не мога се оправя с нея... Нали съм си технически инвалид. Утре като се уредя с някой специалист ще пробвам да видим... дали съм на прав път Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Ами и аз се наложи да инсталирам една програма, която поне малко съм се базикал с нея. като се промени бързината се чува Hello Stranger. От тук по пътя на логиката ... :smile: Между другото 11 е интересно ама ми се доспа така че, до утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 аа на 5 дайте малко помощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 аа на 5 дайте малко помощ <{POST_SNAPBACK}> http://www.bbvd.com/av/index.htm Заглавие на песен от албума This Beautiful Life Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Като написах http://deathball.net/notpron/unreality/.......htm (unreality,вместо reality) вижте какво ми изписа: try to look into a mirror if you want to see the most creative person in the world! (Погледни в огледалото и ще видиш най-творческия човек!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 edit: blank. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 ето малко Още един умник...тцтцтц Delete link please Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Бах ти , и вчера имаше един , дето сметна , че е хванал бика за рогата , пууу edit:XAKEPA_2004 , айде пипни си малко quote-то де , плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 @bio това е работата, че всеки сам трябва да се досети, а не да даваш линкове с отговорите. Ти ако искаш си ги ползвай. Точно вчера друг също го даде този линк и след това го махна. Не си показвай големите способности че си го открил с Google, не е голямо геройство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.