break Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Ох, и аз спирам за днес. Ударих на тотален, пълен блокаж. Вече незнам какво мисля само гледам в една точка Пък и тая музика направо ме зомбира. Трябва да пия по 3 аналгина докато играя, че и главата ме зацепи от нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Ох, и аз спирам за днес. Ударих на тотален, пълен блокаж. Вече незнам какво мисля само гледам в една точка Пък и тая музика направо ме зомбира. Трябва да пия по 3 аналгина докато играя, че и главата ме зацепи от нея <{POST_SNAPBACK}> tq muzika e super zaribena 4estno ti kazvam vse edno 4e izpitva6 strah i ti se ka4va adrenalina ama na 8 bql ekran i pi6e too new li e ili e bug EDIT: ako nqkoi e stignal po nagore moge da dade link (ama tva e cheater-stvo) EDIT: IMAM HINTOVETE na cqlata igra ama mnogo ne pomagat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 уф писна ми трябват ти много свободни часове да се занимаваш с такива глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 И аз се отказвам. Не мога да се оправя с това 8 ниво. Свалям песента, преименувам и не вуждам никакъв смисъл... Утре по-може да ми хрумне нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 значи за 6-то ниво с първите цифри получавам "phel",а за вторите"mood".пиша ги в такава последователност,но не става.идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 И аз се отказвам. Не мога да се оправя с това 8 ниво. Свалям песента, преименувам и не вуждам никакъв смисъл... Утре по-може да ми хрумне нещо... <{POST_SNAPBACK}> Че ти си го направила нацяло значи. Отвори картинката и то си ги пише с големи черни букви на бял фон. значи за 6-то ниво с първите цифри получавам "phel",а за вторите"mood".пиша ги в такава последователност,но не става.идеи? <{POST_SNAPBACK}> поразмести буквите де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 значи за 6-то ниво с първите цифри получавам "phel",а за вторите"mood".пиша ги в такава последователност,но не става.идеи? <{POST_SNAPBACK}> Това е анаграма. То си пише даже в играта. И май даже съм я калаза по-горе.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 шесто го оправихме.обаче 8?ей ся ще измислим нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Че ти си го направила нацяло значи. Отвори картинката и то си ги пише с големи черни букви на бял фон. <{POST_SNAPBACK}> Мдамм ама май нещо не правя както трябва. Неще да ми се отвори файла като го преименувам... Аве нещо май мозъкът ми изключтил вече и не мисли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Мдамм ама май нещо не правя както трябва. Неще да ми се отвори файла като го преименувам... Аве нещо май мозъкът ми изключтил вече и не мисли... <{POST_SNAPBACK}> mus2.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 аве незнам как се минава 8-мо но е свързано нещо с"paul is dead" i "luv2music".по-нататък незнам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Хей , някой ако е разгадал това yes, its a zipper, try to zip it! (26) , моля , мятайте някой жокер ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 zacepih na 12 daite hint <{POST_SNAPBACK}> Разместено е леко дистанционното , т.е : remote control Аз май така го паснах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Това е много яко.Аз съм на 7-мо ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Помнете паролите , защото в един момент действието започва да се преразказва (възстановка) и все нещо ще ви потрябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 е 9 ниво вече си е жива мъка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 е 9 ниво вече си е жива мъка... <{POST_SNAPBACK}> zoom/murder Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 zoom/murder <{POST_SNAPBACK}> по каква логика?Просто питам за инфо.И не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 по каква логика?Просто питам за инфо.И не става <{POST_SNAPBACK}> Цъ.Сорка , отговора на 9 е turnmeon/deadman и първо за дедмен ми скимна от урл-то , където има luv2music/paulisdead ,и после се сетих за трета (ако не се лъжа) картина , където компа , мамейки играча приканваше да бъде включен , при все , че вече си беше Затова казах , помнете детайлите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Цъ.Сорка , отговора на 9 е turnmeon/deadman и първо за дедмен ми скимна от урл-то , където има luv2music/paulisdead ,и после се сетих за трета (ако не се лъжа) картина , където компа , мамейки играча приканваше да бъде включен , при все , че вече си беше Затова казах , помнете детайлите. <{POST_SNAPBACK}> а аз го видях от sorce-а и тъкмо щях да питам дали е това.(като намалиш прозореца на нотепад едно под друго се виждат) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 на 10 ниво какъв е смисъла от толкова празни редове?Свързано ли е със загатката или "It is not so easy,fool!" Нещо май запецнах...за кво ми е sound recorder-a?: <!--%SystemRoot%\System32\sndrec32.exe can capture what u hear--> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Загадка номер 8! Хора, съжалявам, но немога да изтегля песента. За онзи сайт, който подсказват трябва да инсталирам някакъв език HERBEW. Ако някой може да качи мп3-ката в уареза или jpg-то ще съм му благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Загадка номер 8!Хора, съжалявам, но немога да изтегля песента. За онзи сайт, който подсказват трябва да инсталирам някакъв език HERBEW. Ако някой може да качи мп3-ката в уареза или jpg-то ще съм му благодарен. <{POST_SNAPBACK}> user name: invert password: ten Така не е ли по-лесно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 По принцип е по-лесно, ама идеята е сам да се сетя. Challange U know... Въпросченце имам, как да продължа оттам, докъдето съм стигнал като изключа комп-а Edit: Схванах как да продължа Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 По принцип е по-лесно, ама идеята е сам да се сетя. Challange U know...Въпросченце имам, как да продължа оттам, докъдето съм стигнал като изключа комп-а <{POST_SNAPBACK}> сложи го в favorites и на сутринта трябва пак паролата да въведеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.