Jump to content
BulForum.com

Логическа зарибявка...

Rennie

Recommended Posts

Aве знам ама си мислих че ще ви е по-интересно ако сами си го измислите... Оффф... И съм на 8 ниво за тези, коити си мислят, че не знам. Не че ми беше лесно. Супер трудно е даже... Ае дерзайте. И чак, когато се отчаяте питайте :woot

Ако не бях отчаян нямаше да питам... :rolleyes: :P :cry

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

На пето ниво юзърнамето е some а паролата е things. Това е име на песен на тези тъпаци. А в URL-а има част от текста на тази песен. В гуугъл го намерих като написах името на групата и после намерих и текста на песента... Вижте кой е албума...

Оф мога ли по някакъв начин да му спра звука на тва, че ме изнерви супер жестоко :bgrin:

edit: и коя е тая песен на 5-то :confused ето какво открих в гоогле http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Big...825699D002927A8

edit2: хахахаха разгадах го. ама тва наистина си е :censored2: майката :ghost

едит3: бе то си пишело по-горе ама кой да чете :blink:

Оф мога ли по някакъв начин да му спра звука на тва, че ме изнерви супер жестоко :bgrin:

edit: и коя е тая песен на 5-то :confused ето какво открих в гоогле http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Big...825699D002927A8

Пишеш името на тия и частта от песента дето е горе във URL-a и намираш песента some things... И ето ти username и password...

Нещо на 6-то запънах...

В walkthrough пише нещо за "An Marga".Ако разбера какво е това съгурно ше разбера nicka и pass-a...Обаче като потърся в google ми излизат само сайтове на немски...а аз кат не разбирам нищо...

Да има друг начин(тва с цифричките???нещо не го загрях) :confused

Smartbomber, мина ли 8? Мен нещо ми убягва май от това 8...

Минах го и се изкефих максимално.

само ще ти подскажа, че трябва да свалиш една mp3-ка.

После да се замислиш върху звученето на JAY PACK и върху водата дето става на вино

Raider е същото като Twix. Пишеш го огледално на мястото на Тieman. Защото има огледало на картинката и надписа се вижда на обратно, а и toonew също е написано отзад напред...

Минах го и се изкефих максимално.

само ще ти подскажа, че трябва да свалиш една mp3-ка.

После да се замислиш върху звученето на JAY PACK и върху водата дето става на вино

Ами и аз разбрах че трябва да я сваля тая мп3 ама... нещо ми се оплете мисълта. ще хапна малко и белкем се сетя как става..

Къде ги тея мп3 бре :confused :confused :confused :crazy:

Ха, разбрах за мп3-то. :D Малка подсказка: трябва да се преименува http-то на края. другото ви оставям да се досетите въпреки че картинката я има и тук. Обаче все още не съм го минал

Къде ги тея мп3 бре  :confused  :confused  :confused  :crazy:

Аве сваляш някво мп3 и го преименуваш на .JPG!Отваряш файла и там пише ама незнам къде е тва???

Ама след като преминеш 8 ниво или като отиваш там. Защото на мен си ми излиза 8

@riskov отговора го има по-нагоре, така че чети внимателно

Та какъв е кода за 8 :rolleyes:

(6 zada4a)

tezi cifri4ki da e sa nomera na bukvite v angliiskata azbuka

ili trqbva da tursq v google

EDIT:  mai e ne6to s MSWORD

EDIT2: pro4toh celiq topik ama pak ne stava i s alt are kagete go pls 4e me zabolq glavata

примерно първото е 102.Отиваш на notepad,задържах alt и пишеш с num-овете.Като направиш това(Alt+1,0,2) ти излиза p.Накрая като ги направиш всички,ги разместваш(само в един ред,не от единия на другия),така,че да се получат две думи(1 ред с цифри=1 дума).Ето ти User name и password...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...