XAKEPA_2004 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Aве знам ама си мислих че ще ви е по-интересно ако сами си го измислите... Оффф... И съм на 8 ниво за тези, коити си мислят, че не знам. Не че ми беше лесно. Супер трудно е даже... Ае дерзайте. И чак, когато се отчаяте питайте <{POST_SNAPBACK}> Ако не бях отчаян нямаше да питам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 На пето ниво юзърнамето е some а паролата е things. Това е име на песен на тези тъпаци. А в URL-а има част от текста на тази песен. В гуугъл го намерих като написах името на групата и после намерих и текста на песента... Вижте кой е албума... Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 I have gotten to do some pretty damn cool things... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Оф мога ли по някакъв начин да му спра звука на тва, че ме изнерви супер жестоко edit: и коя е тая песен на 5-то ето какво открих в гоогле http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Big...825699D002927A8 edit2: хахахаха разгадах го. ама тва наистина си е майката едит3: бе то си пишело по-горе ама кой да чете Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 опаковка от TWIX.И какво по-нататък??? times have changed in deutschland-какво значи това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Оф мога ли по някакъв начин да му спра звука на тва, че ме изнерви супер жестоко edit: и коя е тая песен на 5-то ето какво открих в гоогле http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Big...825699D002927A8 <{POST_SNAPBACK}> Пишеш името на тия и частта от песента дето е горе във URL-a и намираш песента some things... И ето ти username и password... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 опаковка от TWIX.И какво по-нататък??? times have changed in deutschland-какво значи това? Търси в Гугъл как е немския вариант на Twix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Smartbomber, мина ли 8? Мен нещо ми убягва май от това 8... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 MARS ли е името и къде да го напиша? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Тая игра ми писна!!!То става тъпо като поиграеш малко!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Нещо на 6-то запънах... В walkthrough пише нещо за "An Marga".Ако разбера какво е това съгурно ше разбера nicka и pass-a...Обаче като потърся в google ми излизат само сайтове на немски...а аз кат не разбирам нищо... Да има друг начин(тва с цифричките???нещо не го загрях) Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 @ХΑΚΕΡΑ_2004 вгледай се в http адреса (целия) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Smartbomber, мина ли 8? Мен нещо ми убягва май от това 8... <{POST_SNAPBACK}> Минах го и се изкефих максимално. само ще ти подскажа, че трябва да свалиш една mp3-ка. После да се замислиш върху звученето на JAY PACK и върху водата дето става на вино Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 biva go dobre e pipnato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Raider е същото като Twix. Пишеш го огледално на мястото на Тieman. Защото има огледало на картинката и надписа се вижда на обратно, а и toonew също е написано отзад напред... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Минах го и се изкефих максимално.само ще ти подскажа, че трябва да свалиш една mp3-ка. После да се замислиш върху звученето на JAY PACK и върху водата дето става на вино <{POST_SNAPBACK}> Ами и аз разбрах че трябва да я сваля тая мп3 ама... нещо ми се оплете мисълта. ще хапна малко и белкем се сетя как става.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Къде ги тея мп3 бре Ха, разбрах за мп3-то. Малка подсказка: трябва да се преименува http-то на края. другото ви оставям да се досетите въпреки че картинката я има и тук. Обаче все още не съм го минал Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Къде ги тея мп3 бре <{POST_SNAPBACK}> Аве сваляш някво мп3 и го преименуваш на .JPG!Отваряш файла и там пише ама незнам къде е тва??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Internet Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. това става на 8 ниво.Някакви идей? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 EDIT : (8 zada4a) POKAZVA MI BQL EKRAN!!! tova gre6ka li e ili e zagadka Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Ама след като преминеш 8 ниво или като отиваш там. Защото на мен си ми излиза 8 @riskov отговора го има по-нагоре, така че чети внимателно Та какъв е кода за 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 (6 zada4a)tezi cifri4ki da e sa nomera na bukvite v angliiskata azbuka ili trqbva da tursq v google EDIT: mai e ne6to s MSWORD EDIT2: pro4toh celiq topik ama pak ne stava i s alt are kagete go pls 4e me zabolq glavata <{POST_SNAPBACK}> примерно първото е 102.Отиваш на notepad,задържах alt и пишеш с num-овете.Като направиш това(Alt+1,0,2) ти излиза p.Накрая като ги направиш всички,ги разместваш(само в един ред,не от единия на другия),така,че да се получат две думи(1 ред с цифри=1 дума).Ето ти User name и password... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Че това може да го направи и в прозореца за паролата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Аз спирам за днес че повече от 2 часа си е жива загба на време. Утре пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Че това може да го направи и в прозореца за паролата <{POST_SNAPBACK}> На мен не ми стана в полето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.