sandman Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 112 104 101 108 109 111 111 100 Тва за Alt не можах и не можах да го схвана! Какво ли не опитах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Моя милост напредва. Обаче има още какво да измисля. От цифрите излиза дума ама ся какво да я правя? ЕДИТ: Това да не е анаграма? Ааа май го измислих!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Мен ме домързя и спрях преди час. Кат стигне някой до 9 ще продължа че не ми е интересно така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
albudala Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Мен ме домързя и спрях преди час. Кат стигне някой до 9 ще продължа че не ми е интересно така... <{POST_SNAPBACK}> Тук можеш да си помогнеш. Но не прекалявай. *link deleted* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Мухахаха! На седмо съм. Ама то не е интересно да давате решенията. По-яко е когато сами си ги измисляте...Много повече се кефите така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Тук можеш да си помогнеш. Но не прекалявай. Е, тва е винаги се намира някой който да развали работата. Като сте толкова "Умни" не можете ли да се сетите, че идеята е не да се дадат решенията наготово а да се мисли да се кефиш като си го измислил, а не да четеш и да следваш инструкций. Аман от Cheater-и И това го осрахте като предишното за стаята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 И аз смятам, че не трябваше да давате решенията. Нямаше да пускам сайта ако знаех че някой ще изнамери сайт с решения... Все пак не е никак забавно ако всичко ви е наготово... Аве както и да е. EDIT: Smartbomber още малко и ще стигна девето. Ще се мъчим двамата на него... Да видим кой ще го мине пръв Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Винаги става така, пича мисли че е голям герй, но не може да проумее че всъщност развали купона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Az ne6to i 2 ne moga da mina kato otida s mi6kata na drujkata i mi pi6i trick me. Kvo da pravq . Kak sie minava ili tava e bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Маалеее, заболя ме вече главата от мислене, зациклих си на 5 и т'ва е. Мани, че и още не съм ял за днес. Голяма зарибявка Подскажете с коя дума поне да търся в google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Az ne6to i 2 ne moga da mina kato otida s mi6kata na drujkata i mi pi6i trick me. Kvo da pravq . Kak sie minava ili tava e bug. <{POST_SNAPBACK}> Мне не е бъг. Помисли малко. Лесно е. А колкото до 5. Решението е свързано с текст от песен, име на песен... Стига ли толкова подсказване? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Ohh na 4 nivo neshto nemoga da go mina kajete kak plzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
rali_kn Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Подскажете малко за 7-мо.. как се казва нещото и най-важно къде се пише? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Ohh na 4 nivo neshto nemoga da go mina kajete kak plzzz <{POST_SNAPBACK}> шкавчето,морз,дръжка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 az ne6to ne moga da razbera kak da q startiram razbrax ve4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 а някой да ми каже 5-то,че от 1 час го мъдря вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Ей, хора, това наистина е много готина игра и даже бях стигнал до 24 ниво сам! После до към 30 ми помагаше баща ми. И после се отказах Според мен като минеш повечко нива и омръзва Отговорите се намират все по-лесни о по-лесно, според мен, защото накак човек свиква с видовете задачи, които са дадени там. Това е мнението ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 а някой да ми каже 5-то,че от 1 час го мъдря вече <{POST_SNAPBACK}> Еми прочети горните постове. Има жокери... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Еми прочети горните постове. Има жокери... <{POST_SNAPBACK}> скапах google от търсене и пак нищо.Мислех,че някой ще даде решението(username,password),ама май сам ще трябва.Аз ги разбрах,че тия са състав,ама по нататъка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 скапах google от търсене и пак нищо.Мислех,че някой ще даде решението(username,password),ама май сам ще трябва.Аз ги разбрах,че тия са състав,ама по нататъка... <{POST_SNAPBACK}> Не я ли виждаш,че не знае . Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Не я ли виждаш,че не знае . <{POST_SNAPBACK}> за това ли е на 6,7 или 8 ниво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Не я ли виждаш,че не знае . <{POST_SNAPBACK}> Aве знам ама си мислих че ще ви е по-интересно ако сами си го измислите... Оффф... И съм на 8 ниво за тези, коити си мислят, че не знам. Не че ми беше лесно. Супер трудно е даже... Ае дерзайте. И чак, когато се отчаяте питайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Aве знам ама си мислих че ще ви е по-интересно ако сами си го измислите... Оффф... И съм на 8 ниво за тези, коити си мислят, че не знам. Не че ми беше лесно. Супер трудно е даже... Ае дерзайте. И чак, когато се отчаяте питайте <{POST_SNAPBACK}> Have Phun На мен ми писна , взе да става много еднотипно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Абе то е лесно да се дават жокери след като си открил отговора. Само, че според този който ги дава са си жокери не че това ще подскаже нещо на този който ги търси. По-скоро повече да го обърка Ае дерзайте. И чак, когато се отчаяте питайте Аз вече се отчаях . И все още съм си на 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 И аз вече имам главотрес... Малко time out че ми се проми мозъка от google... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.