predatora Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 dobre de prevedoh go toq morzov kod (early death) sq kvo da go prava Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Добре де тва 6 как се минава? Нищо не ми говори тва ...then his life went down the hill.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 dobre de prevedoh go toq morzov kod (early death) sq kvo da go prava Цъкни на чекмеджето и го въведи Някой стигнал ли е 8 че да знам има ли смисъл да питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Цъкни на чекмеджето и го въведи <{POST_SNAPBACK}> И аз го получих и като го въведа и не става!! Направих го!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 И аз го получих и като го въведа и не става!! <{POST_SNAPBACK}> user : early pass:death няма начин да не става ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 И аз го получих и като го въведа и не става!! <{POST_SNAPBACK}> Трудно е като чакаш да ти кажат всичко, трябва да се помисли малко early е username death е password Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 И аз го получих и като го въведа и не става!! Направих го!! <{POST_SNAPBACK}> е въвеждаш early za username death za password! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Добре де тва 6 как се минава? Нищо не ми говори тва ...then his life went down the hill.. <{POST_SNAPBACK}> Прецъкай няколко пъти [Tab] или направо натисни Ctrl+A после пак има яко мислене но това ти стига като жокер едит: аре бе няма ли някой на 8 че ми е скучно там сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Добре де тва 6 как се минава? Нищо не ми говори тва ...then his life went down the hill.. <{POST_SNAPBACK}> В сорса има и stupid weird riddle ама и аз не мога да се сетя какво да правя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 В сорса има и stupid weird riddle ама и аз не мога да се сетя какво да правя... <{POST_SNAPBACK}> Долу в ляво има бял правоъгълник с текст Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Подскажете малко на 5-то как се прави?? Цъкам на дистанционното търся в Google Big Bad Vodoo Daddy... и кво??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Прецъкай няколко пъти [Tab] или направо натисни Ctrl+Aпосле пак има яко мислене но това ти стига като жокер едит: аре бе няма ли някой на 8 че ми е скучно там сам <{POST_SNAPBACK}> Как се сети за това? Кажи, че ми е много интересно как си се сетил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Как се сети за това? Кажи, че ми е много интересно как си се сетил? <{POST_SNAPBACK}> Елементарно, то си пише: A screen consists of more than a pic, checked the source code as well? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Подскажете малко на 5-то как се прави??Цъкам на дистанционното търся в Google Big Bad Vodoo Daddy... и кво??? <{POST_SNAPBACK}> Виж URL-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Елементарно, то си пише: A screen consists of more than a pic, checked the source code as well? <{POST_SNAPBACK}> Еее мен хич ме няма в сорс кодовете. Пффф, че съм и аз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Еее мен хич ме няма в сорс кодовете. Пффф, че съм и аз... <{POST_SNAPBACK}> Не е нужно да те има, просто в сорса пише цели реплики които подсказват, те не са html или нещо подобно, просто редове текст, които са жокери. Стигнах на 8 до това: и не мога и не мога да се сетя... Айде вече съм на 9 - лесно беше ама кой да се сети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Ай стига уе. Аз второ не мога още да мина. Кажете как. Натисках ентер, Ctrl+A, бутона Print Preview и нищо. Е гати измъчи ме, половин час вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Ай стига уе. Аз второ не мога още да мина. Кажете как. Натисках ентер, Ctrl+A, бутона Print Preview и нищо. Е гати измъчи ме, половин час вече <{POST_SNAPBACK}> задръж ентер и кликни там Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Аре ве още немога да мина #5!!!!!!!! Помогнете моля ви!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Ай стига уе. Аз второ не мога още да мина. Кажете как. Натисках ентер, Ctrl+A, бутона Print Preview и нищо. Е гати измъчи ме, половин час вече <{POST_SNAPBACK}> Второ с oнова Trick me ли дето се показваше беше? Помнпиш Print screen и го пеистваш на пеинта. Аз поне така го минах. Само внимавай да спреш да натискаш print screen точно като видиш надписа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Аре ве още немога да мина #5!!!!!!!! Помогнете моля ви!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Малко думи за жокери: Изпълнител, част от текста на песен, Google, Име на песен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Оффф не мога да го измисля... Предавам се! Smartbomber кажи какво е решението на 6-то ниво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Добре де, тея цифри на #6 какво означават? Пробвах да ги сборувам и да ги пиша, заместах ги със съответстващите букви - никакъв резултат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Лесно е пичове(-чки) нали се сещате за задържането на Alt-a и набирането на кода на буквата и след пускане на Alt-a се изписва буквата... Пак няма да стане, но поне имате вярна насока за мислене Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 backwards nameit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.