break Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 А няма ли някой да се намери да пбясни как се тълкуват точно # с дадената цифра . Айде че пощурях тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Уф, това 16-то и аз не мога, да му се невиди, кажете усер и пасс. И още никой не каза може ли да се регистрира човек и всеки път да си продължава от там от където е стигнал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Уф, това 16-то и аз не мога, да му се невиди, кажете усер и пасс. И още никой не каза може ли да се регистрира човек и всеки път да си продължава от там от където е стигнал? <{POST_SNAPBACK}> zoom / murder Ами аз не съм се регвала никъде , линковете си ми стоят в хронологията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 FINALE [fi'na:li] 1. муз. финал, заключение 2. заключение, край, заключителна сцена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 е добре за Finale-to ама как да го свържем с картинката?малко помощ ако може Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakota Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Някой ще каже ли как се минава т'ва 12 pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Май вече и тая тема замира :allien . Първите дни се изписваха по няколко страници, а сега..? То за това са я завършили само 1000 човека от общо 1 000 000. Защото на останалите им е омръзнало . Тази игра е за да те провери какъв инат си а не как разсъждаваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 няма да замира тематаиначе мисля,че с всеобщи усилия може да я подкараме до някъде на 17 ниво горе в десния ъгъл има някакви букви не мога д разчета нищо.някой малко да ми помогне...?може и да не ми казвате как се минава нивото...но поне малко повече подсказване пс.а пък може и директно да ми кажете как се минава Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 няма да замира тематаиначе мисля,че с всеобщи усилия може да я подкараме до някъде на 17 ниво горе в десния ъгъл има някакви букви не мога д разчета нищо.някой малко да ми помогне...?може и да не ми казвате как се минава нивото...но поне малко повече подсказване пс.а пък може и директно да ми кажете как се минава <{POST_SNAPBACK}> .../finale/lamp.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 .../finale/lamp.htm <{POST_SNAPBACK}> мерси еми минах го..ся съм на 19...тама онова със средния пръст.има надпис някакъв обаче не мога да го разчета .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 мерси еми минах го..ся съм на 19...тама онова със средния пръст.има надпис някакъв обаче не мога да го разчета .. <{POST_SNAPBACK}> само две думи помощ: неправилно зададено ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Аз съм на 28, така че ако запецнете - питайте с радост ще помогна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakota Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Za 16 hint pls!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Използвай 4аст от url-a и на всяка картинка с номерче без # използвай съответната буква от username-a няма да се получи цяла дума но ще ти помогне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakota Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Аз съм на 28, така че ако запецнете - питайте с радост ще помогна! <{POST_SNAPBACK}> Ми помагай за 26 де , аз откога кисна там , има ли джейпег изобщо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 само две думи помощ:неправилно зададено ..... <{POST_SNAPBACK}> Като заменя 34 с ee(scr34n19 го правя на screen19) и ми дава welcome to 19... NOT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Като заменя 34 с ee(scr34n19 го правя на screen19) и ми дава welcome to 19...NOT! <{POST_SNAPBACK}> He is not such a fair riddler edit:От 40 и някое до 50 ниво отговорите са си това , което виждаш на картинките , няма зор , няма хинтс , обаче като стигнеш на 50 и ти показва ей тоя среден : Mahahahah Foooooled! Come on, it ain't gonna be that easy! и всичко почва наново... http://www.deathball.net/notpron/love/main.php <-------лудница Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 13, 2005 Author Share Posted January 13, 2005 Браво. Поздравявам ви всичките, които стигнахте толкова далече. Радвам се, че има толкова умни хора в този форум. Бях почнала да се съмнявам като видях, че една от най-четените теми е за Биг Брадър. Вие опровергахте мнението ми. Кажете като размажете и последната загадка. Ще черпя този, който ги мине всичките. Хайде умници дерзайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Аааа, умрях от смях на 18-тата. Пробвайте с повечко букви от азбуката за име на картинката Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Аааа, умрях от смях на 18-тата. Пробвайте с повечко букви от азбуката за име на картинката <{POST_SNAPBACK}> Еми нищо не ми дава. Казва ми че няма такава страница. Какво се е получило при теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Еми нищо не ми дава. Казва ми че няма такава страница. Какво се е получило при теб <{POST_SNAPBACK}> scr18b.jpg scr18c.jpg scr18d.jpg scr18e.jpg scr18f.jpg scr18g.jpg scr18x.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 I kvo tolkova zor za da se precaka saitut? NE iska da mi go otvori... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 scr18b.jpgscr18c.jpg scr18d.jpg scr18e.jpg scr18f.jpg scr18g.jpg scr18x.jpg <{POST_SNAPBACK}> Е ма че то и аз съм го пробвал това само че ги пишех с цяла дума screen18a,... и то не само тези букви ами цялата азбука. Не разбра ли че не трябв да вярваш на всичко което са написали Някой случайно да е стигнал 26. Нещо не схващам не мога нещо да го сваля тоя зип файл Айде де. Вече никой ли не идва в тази тема. НEEEEEEEEEEELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlitHead Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Help за 19 pls. he moved it into the right direction това трябва да има нещо общо с надписа globus(logbus) ама ништо не ми иде на акъла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.