Jump to content
BulForum.com

Логическа зарибявка...

Rennie

Recommended Posts

А няма ли някой да се намери да пбясни как се тълкуват точно # с дадената цифра :( . Айде че пощурях тука

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Уф, това 16-то и аз не мога, да му се невиди, кажете усер и пасс. И още никой не каза може ли да се регистрира човек и всеки път да си продължава от там от където е стигнал?

Уф, това 16-то и аз не мога, да му се невиди, кажете усер и пасс. И още никой не каза може ли да се регистрира човек и всеки път да си продължава от там от където е стигнал?

zoom / murder

Ами аз не съм се регвала никъде , линковете си ми стоят в хронологията.

е добре за Finale-to ама как да го свържем с картинката?малко помощ ако може :D

Май вече и тая тема замира :allien . Първите дни се изписваха по няколко страници, а сега..? То за това са я завършили само 1000 човека от общо 1 000 000. Защото на останалите им е омръзнало :lol: . Тази игра е за да те провери какъв инат си а не как разсъждаваш

няма да замира темата:)иначе мисля,че с всеобщи усилия може да я подкараме до някъде :D на 17 ниво горе в десния ъгъл има някакви букви не мога д разчета нищо.някой малко да ми помогне...?може и да не ми казвате как се минава нивото...но поне малко повече подсказване :D

пс.а пък може и директно да ми кажете как се минава :)

няма да замира темата:)иначе мисля,че с всеобщи усилия може да я подкараме до някъде :D на 17 ниво горе в десния ъгъл има някакви букви не мога д разчета нищо.някой малко да ми помогне...?може и да не ми казвате как се минава нивото...но поне малко повече подсказване :D

пс.а пък може и директно да ми кажете как се минава :)

.../finale/lamp.htm

.../finale/lamp.htm

мерси :)

еми минах го..ся съм на 19...тама онова със средния пръст.има надпис някакъв обаче не мога да го разчета ..

Използвай 4аст от url-a и на всяка картинка с номерче без # използвай съответната буква от username-a няма да се получи цяла дума но ще ти помогне!

Като заменя 34 с ee(scr34n19 го правя на screen19) и ми дава welcome to 19...

NOT!

:confused  :confused

He is not such a fair riddler;)

edit:От 40 и някое до 50 ниво отговорите са си това , което виждаш на картинките , няма зор , няма хинтс , обаче като стигнеш на 50 и ти показва ей тоя среден :

Mahahahah :D Foooooled!

Come on, it ain't gonna be that easy!

и всичко почва наново...

http://www.deathball.net/notpron/love/main.php <-------лудница :)

Браво. Поздравявам ви всичките, които стигнахте толкова далече. Радвам се, че има толкова умни хора в този форум. Бях почнала да се съмнявам като видях, че една от най-четените теми е за Биг Брадър. Вие опровергахте мнението ми. Кажете като размажете и последната загадка. Ще черпя този, който ги мине всичките. Хайде умници дерзайте!

Аааа, умрях от смях на 18-тата. Пробвайте с повечко букви от азбуката за име на картинката :lol:

Еми нищо не ми дава. Казва ми че няма такава страница. Какво се е получило при теб :blink:

Еми нищо не ми дава. Казва ми че няма такава страница. Какво се е получило при теб  :blink:

scr18b.jpg

scr18c.jpg

scr18d.jpg

scr18e.jpg

scr18f.jpg

scr18g.jpg

scr18x.jpg

:woot :laughing: :punk

scr18b.jpg

scr18c.jpg

scr18d.jpg

scr18e.jpg

scr18f.jpg

scr18g.jpg

scr18x.jpg

:woot  :laughing:  :punk

Е ма че то и аз съм го пробвал това само че ги пишех с цяла дума screen18a,... и то не само тези букви ами цялата азбука. Не разбра ли че не трябв да вярваш на всичко което са написали ;)

Някой случайно да е стигнал 26. Нещо не схващам не мога нещо да го сваля тоя зип файл :confused

Айде де. Вече никой ли не идва в тази тема.

НEEEEEEEEEEELP

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...