break Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 някой който да знае френски за 13 ниво?имам чувството,че е нещо свързано с дежа-ву ...ама дали съм на прав път? <{POST_SNAPBACK}> На много прав път си. Като за начало го използвай написано на английски (но трябва да се сетиш къде) и отговора сам ще дойде Айде бе няма ли някой на 16 да подскаже Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 На много прав път си. Като за начало го използвай написано на английски (но трябва да се сетиш къде) и отговора сам ще дойде Айде бе няма ли някой на 16 да подскаже <{POST_SNAPBACK}> Подскажи на 15 какво е и ще мислим на 16 заедно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 votre clavier est erronй-your keyboard is erroneous малко помощ за 15-то ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Подскажи на 15 какво е и ще мислим на 16 заедно! <{POST_SNAPBACK}> Това е възможно най-лесното ниво. гледаш сорса. Има два реда цифри> Единият ти е username а другият ти е парола. То си и пише: с малко мислене ще се досетиш че цифрите в соби са реда на клавиатурата (за буквите само), а без скоби са буквите. Дали е от ляво на дясно или от дясно на ляво и отгоре на долу или отдолу на горе те оставям да се сетиш сам. votre clavier est erronй-your keyboard is erroneousмалко помощ за 15-то ниво Това хич да не те интересува Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Това е възможно най-лесното ниво. гледаш сорса. Има два реда цифри> Единият ти е username а другият ти е парола. То си и пише: с малко мислене ще се досетиш че цифрите в соби са реда на клавиатурата (за буквите само), а без скоби са буквите. Дали е от ляво на дясно или от дясно на ляво и отгоре на долу или отдолу на горе те оставям да се сетиш сам.Това хич да не те интересува <{POST_SNAPBACK}> както кажеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 breakneck - Мерси много! Тва 16 си е*ало майката! някой свалял ли го е тоя трейлар? Баси 26МБ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 вижте какво открих за 16 http://deathball.net/notpron/stuff/css.css и http://deathball.net/notpron/stuff/js.js Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 и все пак формулиран отговор за 14:user and pass? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 вижте какво открих за 16http://deathball.net/notpron/stuff/css.css и http://deathball.net/notpron/stuff/js.js <{POST_SNAPBACK}> Че това си го има във всеки сорс (или може би почти във всеки). Нищо ново Айде бе няма ли някой да помогне за 16. За днес вече мозакът ми почна да издава багажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 déjà vu-already saw това ще е от помощ ли? Въпроса е dйja vu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Хе-хеее,хора,искам да ви кажа само няколко работи!Направо съм горд,че има толкова много(като бройка) и много(като количество)умни Българи.Обаче искам да ви попитам защо според вас са го направили това нещо и защо трябва да си губим времето с него дори и да сме в тия 0.004%.На кой в днешно време му трябват умни хора?Всички искат безмозъчни слуги.Защо им е да развиват мозъка на хората.Може и аз да не съм прочел нещо,но моля ви преди да стигнете до следващото ниво,Отговорете си на тези въпроси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Айде бе няма ли някой да помогне за 16. За днес вече мозакът ми почна да издава багажа <{POST_SNAPBACK}> ретроспекция ... полет над ... преглед , на какво ?!?!? zoo е голяма част от ... *** Някой успя ли да изтегли джейпег на 26 , баси все до това стигам: no for fucks sake. i thought we got beyond these cheap attempts.......jeezus.......... -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 Ехехеее до къде сте го докарали. Аз нещо загубих интерес... Още съм на това загубено 12... Ама и не съм се мъчила да измисля отговора... Ае вие дерзайте. Мен ако не удари логиката по главата може и да ви настигна ама трябва да ме удари с някой по-голям чук, че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 ретроспекция ... полет над ... преглед , на какво ?!?!? zoo е голяма част от ... *** Някой успя ли да изтегли джейпег на 26 , баси все до това стигам: no for fucks sake. i thought we got beyond these cheap attempts.......jeezus.......... -_- <{POST_SNAPBACK}> Aз това го разбрах че е преглед над всичко до тук. Според мен цифрите са букви, но незнам от кое username или паролата и също тези # незнам какви са. @Rennie ти още ли си там? Айде дръпни малко. Един от предметите е от две думи и едната е username а другата парола. Айде не се отчайвай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Aз това го разбрах че е преглед над всичко до тук. Според мен цифрите са букви, но незнам от кое username или паролата и също тези # незнам какви са.@Rennie ти още ли си там? Айде дръпни малко. Един от предметите е от две думи и едната е username а другата парола. Айде не се отчайвай. <{POST_SNAPBACK}> Малко подсказка: GIF me my picture back Не картинката,дето е теглите.На сайта се намира.Ай помислете малко... П.П.:Не се отнася към теб,breakneck Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Aз това го разбрах че е преглед над всичко до тук. Според мен цифрите са букви, но незнам от кое username или паролата и също тези # незнам какви са.@Rennie ти още ли си там? Айде дръпни малко. Един от предметите е от две думи и едната е username а другата парола. Айде не се отчайвай. <{POST_SNAPBACK}> Ааа , много съм ти подсказала ...zoo ... zoo ... zoom...на самото действие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Искам да попитам как се регистрира човек там няма всеки път да почвам от първото ниво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 # = vziob/hlnv/svok това ако се дешифрира май ще се разбере какво значар # след цифрите! За 16 става въпрос! /edit: разгадах пасса, но не мога да намеря логика за username-a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Ааа , много съм ти подсказала ...zoo ... zoo ... zoom...на самото действие <{POST_SNAPBACK}> забелязах едно нещо-Като zoom-неш картинката и долу в общото квадратче 12 картинка е различна Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Тръгва ли му на някой това : http://deathball.net/notpron/screen26.zip ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Готово деца! Минах 16! А 17 е доста странно! /hint: всяко номерче съответства на съответна буква от съответно ниво, изключение правят #! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Тръгва ли му на някой това :http://deathball.net/notpron/screen26.zip ??? <{POST_SNAPBACK}> screen26.zip Неуспешно сваляне Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Готово деца! Минах 16! А 17 е доста странно! <{POST_SNAPBACK}> 17 е адски тъпо-лесно Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Има ли нещо общо с разликата при ZOOM на картинката?За 16 говоря.Който не е забелязал разлика,да ми види аватара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Има ли нещо общо с разликата при ZOOM на картинката?За 16 говоря.Който не е забелязал разлика,да ми види аватара. <{POST_SNAPBACK}> Не е това, но думата Zoom доста ми помогна! /едит:На 17 е почти ясно, че трябва да се смени думата finale, но с какво не се сещам в момента! А и май е на френски! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.