Jump to content
BulForum.com

Логическа зарибявка...

Rennie

Recommended Posts

някой който да знае френски за 13 ниво?имам чувството,че е нещо свързано с дежа-ву ...ама дали съм на прав път?

На много прав път си. Като за начало го използвай написано на английски (но трябва да се сетиш къде) и отговора сам ще дойде ;)

Айде бе няма ли някой на 16 да подскаже :(

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply
На много прав път си. Като за начало го използвай написано на английски (но трябва да се сетиш къде) и отговора сам ще дойде  ;)

Айде бе няма ли някой на 16 да подскаже :(

Подскажи на 15 какво е и ще мислим на 16 заедно! :)

Подскажи на 15 какво е и ще мислим на 16 заедно! :)

Това е възможно най-лесното ниво. гледаш сорса. Има два реда цифри> Единият ти е username а другият ти е парола. То си и пише: с малко мислене ще се досетиш че цифрите в соби са реда на клавиатурата (за буквите само), а без скоби са буквите. Дали е от ляво на дясно или от дясно на ляво и отгоре на долу или отдолу на горе те оставям да се сетиш сам.

votre clavier est erronй-your keyboard is erroneous

малко помощ за 15-то ниво

Това хич да не те интересува

Това е възможно най-лесното ниво. гледаш сорса. Има два реда цифри> Единият ти е username а другият ти е парола. То си и пише: с малко мислене ще се досетиш че цифрите в соби са реда на клавиатурата (за буквите само), а без скоби са буквите. Дали е от ляво на дясно или от дясно на ляво и отгоре на долу или отдолу на горе те оставям да се сетиш сам.

Това хич да не те интересува

както кажеш ;)

Че това си го има във всеки сорс (или може би почти във всеки). :D

Нищо ново

Айде бе няма ли някой да помогне за 16. За днес вече мозакът ми почна да издава багажа

Хе-хеее,хора,искам да ви кажа само няколко работи!Направо съм горд,че има толкова много(като бройка) и много(като количество)умни Българи.Обаче искам да ви попитам защо според вас са го направили това нещо и защо трябва да си губим времето с него дори и да сме в тия 0.004%.На кой в днешно време му трябват умни хора?Всички искат безмозъчни слуги.Защо им е да развиват мозъка на хората.Може и аз да не съм прочел нещо,но моля ви преди да стигнете до следващото ниво,Отговорете си на тези въпроси! :rolleyes:

Айде бе няма ли някой да помогне за 16. За днес вече мозакът ми почна да издава багажа

ретроспекция ... полет над ... преглед , на какво ?!?!? :)

zoo е голяма част от ...

Някой успя ли да изтегли джейпег на 26 , баси все до това стигам:

no for fucks sake. i thought we got beyond these cheap attempts.......jeezus.......... -_-

:)

Ехехеее до къде сте го докарали. Аз нещо загубих интерес... Още съм на това загубено 12... Ама и не съм се мъчила да измисля отговора... Ае вие дерзайте. Мен ако не удари логиката по главата може и да ви настигна :woot ама трябва да ме удари с някой по-голям чук, че...

ретроспекция ... полет над ... преглед , на какво ?!?!? :)

zoo е голяма част от ...

Някой успя ли да изтегли джейпег на 26 , баси все до това стигам:

no for fucks sake. i thought we got beyond these cheap attempts.......jeezus.......... -_-

:)

Aз това го разбрах че е преглед над всичко до тук. Според мен цифрите са букви, но незнам от кое username или паролата и също тези # незнам какви са.

@Rennie ти още ли си там? Айде дръпни малко. Един от предметите е от две думи и едната е username а другата парола. Айде не се отчайвай.

Aз това го разбрах че е преглед над всичко до тук. Според мен цифрите са букви, но незнам от кое username или паролата и също тези # незнам какви са.

@Rennie ти още ли си там? Айде дръпни малко. Един от предметите е от две думи и едната е username а другата парола. Айде не се отчайвай.

Малко подсказка:

GIF me my picture back

Не картинката,дето е теглите.На сайта се намира.Ай помислете малко... ;)

П.П.:Не се отнася към теб,breakneck

Ааа , много съм ти подсказала ...zoo ... zoo ... zoom...на самото действие :)

# = vziob/hlnv/svok това ако се дешифрира май ще се разбере какво значар # след цифрите! За 16 става въпрос!

/edit: разгадах пасса, но не мога да намеря логика за username-a!

Ааа , много съм ти подсказала ...zoo ... zoo ... zoom...на самото действие :)

забелязах едно нещо-Като zoom-неш картинката и долу в общото квадратче 12 картинка е различна :confused

Готово деца! :D :D :D

Минах 16! А 17 е доста странно!

/hint: всяко номерче съответства на съответна буква от съответно ниво, изключение правят #!

Има ли нещо общо с разликата при ZOOM на картинката?За 16 говоря.Който не е забелязал разлика,да ми види аватара. ;)

Има ли нещо общо с разликата при ZOOM на картинката?За 16 говоря.Който не е забелязал разлика,да ми види аватара.  ;)

Не е това, но думата Zoom доста ми помогна!

/едит:На 17 е почти ясно, че трябва да се смени думата finale, но с какво не се сещам в момента! А и май е на френски!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...