dimetrio Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Хора помогнете!!! Купих си горе споменатата карта но не мога да подкарам ТВ-аута. Изобщо не ми разпознава телевизора. Иначе всичко ми е свързано. В компа е късия кабел от картата после в него има включен друг кабел мъжко мъжко, от които едното е включено в късия кабел, а другото в ТВ-то. Драйверите ми са от диска, който върви с картата. Пробвах на два телевизора и не ги разпознава изобщо като отида на Displays ми разпознава само монитора а за ТВ-то пише че не е включено въпреки че е. Помогнете!!! Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Добре де колко теми за едно и също нещо ще пускате само преди малко постваше в новооткрита(за пореден път) такава ЕДИТ:има още около десет подобни теми, вземи питай във всяка една по отделно и ако тогава не ти отговори някой на секундата пусни още няколко........... FORUM RULEZ-ПРАВИЛА НА ФОРУМА ЕДИТ2:@dimetrio проблема е в това, че само преди 10мин. пита за същото тук и защо не изчака някой да ти отговори ами направо пускаш нова тема за същото ПС:представи си на какво ще заприлича форума ако всеки започне да прави така Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimetrio Posted January 9, 2005 Author Share Posted January 9, 2005 Добре Little какъв е проблема , просто съм притеснен и това е. Съжалявам, ако те дразни но не съм го правил с умисъл. Просто искам да си реша проблема. Sorry!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.