Jump to content
BulForum.com

Problem s TV-out na Asus 9550

Recommended Posts

Хора помогнете!!! Купих си горе споменатата карта но не мога да подкарам ТВ-аута. Изобщо не ми разпознава телевизора. Иначе всичко ми е свързано. В компа е късия кабел от картата после в него има включен друг кабел мъжко мъжко, от които едното е включено в късия кабел, а другото в ТВ-то. Драйверите ми са от диска, който върви с картата. Пробвах на два телевизора и не ги разпознава изобщо като отида на Displays ми разпознава само монитора а за ТВ-то пише че не е включено въпреки че е.

Помогнете!!!

Благодаря предварително.

Добре де колко теми за едно и също нещо ще пускате :confused само преди малко постваше в новооткрита(за пореден път) такава :angry1

ЕДИТ:има още около десет подобни теми, вземи питай във всяка една по отделно и ако тогава не ти отговори някой на секундата пусни още няколко...........

FORUM RULEZ-ПРАВИЛА НА ФОРУМА

ЕДИТ2:@dimetrio проблема е в това, че само преди 10мин. пита за същото тук и защо не изчака някой да ти отговори ами направо пускаш нова тема за същото

ПС:представи си на какво ще заприлича форума ако всеки започне да прави така :wacko:

Добре Little какъв е проблема , просто съм притеснен и това е. Съжалявам, ако те дразни но не съм го правил с умисъл. Просто искам да си реша проблема.

Sorry!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...