Ganimed Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Имам един странен проблем с Internet Explorer, който не съм забелязал от кога е тъй като за интернет браузер използвам Opera или Firefox. И така проблемът ми е: Когато щракна върху някакъв интернет адрес извън браузера или на хипервръзка в някоя програма би трябвало да се отвори експлоръра и да се зареди съответния адрес. Само че се отваря експлоръра с празна страница и нищо не се случва. Трябва по някакъв начин примерно да копи/пействам адреса в адресното поле и да го стартирам ръчно, само че не винаги това е възможно, а и всичко това би трябвало да става автоматично како си е било до някакво време. Иначе в самия експлорър няма проблем да се отварят хипервъзките, проблема е само във външни връзки. много програми например имат възможност за ъпдейт и когато щракна на съответния линк се отваря само празна страница. Може би е някаква настройка но нямам идея коя, преглеждах най внимателно internet option изключвах защитната стена и дори антивирусна програма – никакъв ефект. Win XP,SP1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Нямам идея от какво може да е станало и как да се оправи. Виждам обаче, че ти така и не ползваш Explorer-a като браузър. Просто си направи Опера-та или Мозила-та default браузър и си готов Firefox - Tools/Options/General Opera - File/Preferences/Default application/Check if Opera is ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.