dj_ivo Posted July 13, 2003 Share Posted July 13, 2003 A we hora zaribqvate li se po tuningovani koli ? Ako iskate imam okolo 1500 (moje i da sa pove4e) da gi ka4a na warez-a da se kefite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted July 14, 2003 Share Posted July 14, 2003 качвай да се кфим Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted July 14, 2003 Share Posted July 14, 2003 are che az sum super fen na tuning izpulneniata.Gledax 2fast2furious emi tova kolite spored men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted July 15, 2003 Author Share Posted July 15, 2003 Snimkite sa ve4e TUK . 6te ka4a i o6te ama po-natatuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BioFreaK Posted August 7, 2003 Share Posted August 7, 2003 ............ mnogo iaki snimki .............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted August 7, 2003 Author Share Posted August 7, 2003 Ako sum zabravil nqkoq marka i se interesuvate kak moje da si napravite va6ata kola tuning - kazvaite 6te ka4a kakvoto moga.Az sega se probvam moqta da q pravq tuning.Oba4e trqbvat baq pari4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted August 7, 2003 Share Posted August 7, 2003 na BMW mojesh li da kachish oshte snimki.Nai mnogo gi haresvam sega subiram pari za kola ama za bmw bai triabva da subiram.Obache ako si e vzema shte e napravia unikalna Link to comment Share on other sites More sharing options...
BioFreaK Posted August 8, 2003 Share Posted August 8, 2003 uffff dj_ivo taka me zarib, 4e taq edna godina dokato navar6a 18 6e mi se vidi kato paleozoiskata era ..... btw ti kvo kara6 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted August 8, 2003 Share Posted August 8, 2003 uffff dj_ivo taka me zarib, 4e taq edna godina dokato navar6a 18 6e mi se vidi kato paleozoiskata era ..... btw ti kvo kara6 ? Az naprimer caram Opel Astra mnogo gotino vurvi obache iskam BMW lubimata mi marka kola.Imam koloni praveni okolo 500W i oglushavat celia kvartal,smiatam da gi sloja v kolata mislia che shte stane izrodsko.Iskam kato zapalia kolata muzikata da se chuva ot kurshaka do glavnata Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted August 9, 2003 Author Share Posted August 9, 2003 a we ... stiga s tiq bmw-ta baq sum ka4il ako namerq o6te 6te ti ka4a. I az iskam da si sloja o6te po-qki tonkoloni ot tezi s koito sum v momenta no sega nqmam pari i 6te iz4akam malko.Ako vidite edno fiat uno sus svetnati farove prez denq iz plovdiv i s nqkvi neonovi osvetleniq da znaete 4e sum az Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted August 9, 2003 Share Posted August 9, 2003 a we ... stiga s tiq bmw-ta baq sum ka4il ako namerq o6te 6te ti ka4a. I az iskam da si sloja o6te po-qki tonkoloni ot tezi s koito sum v momenta no sega nqmam pari i 6te iz4akam malko.Ako vidite edno fiat uno sus svetnati farove prez denq iz plovdiv i s nqkvi neonovi osvetleniq da znaete 4e sum az Veche shte se oglejdam za fiata Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted August 9, 2003 Author Share Posted August 9, 2003 Hubavo . Mahni mi kato me vidi6 .Ako sum sprql ela da se zapoznaem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted August 9, 2003 Share Posted August 9, 2003 Hubavo . Mahni mi kato me vidi6 .Ako sum sprql ela da se zapoznaem . niamash problemi samo da te vidia.Az sum maniak po tema koli Link to comment Share on other sites More sharing options...
††† KartichkO ††† Posted August 26, 2003 Share Posted August 26, 2003 Eto vi qk sait za takiva koli Kefete se TUK Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted August 26, 2003 Share Posted August 26, 2003 Eto vi qk sait za takiva koli Kefete se TUK saita e nevoroiaten.Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
krustnik Posted August 27, 2003 Share Posted August 27, 2003 dj_ivo .,.. davai osthe vervame v teb you can do it Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted August 31, 2003 Author Share Posted August 31, 2003 Ami kato gledam toq site to moite koli sa ottam Ako vi interesuva tuning na nqkoq kola pitaite moje i da namerq ne6to.Samo kajete marka i model. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted September 23, 2003 Share Posted September 23, 2003 aide ka4vai da vidim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted September 23, 2003 Author Share Posted September 23, 2003 Ami az sum gi ka4il we ! Vij po - nagore dal sum site . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 4, 2003 Share Posted October 4, 2003 are ka4vai na Honda CRX tqa kola mi e me4ta basi ... vidqh edna ot germaniq deto e za 25000 DEM .... az 6i si kupq dogodina (kato stana na 18) i po4vam da q UPGRADE-vam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted October 4, 2003 Author Share Posted October 4, 2003 Ами то на тези коли няма какво да им се прави . Като я правиш тунинг ме викни да ти помогна . Вече имам опит . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 4, 2003 Share Posted October 4, 2003 dj_ivo ne sme se razbrali tuka ... az 6te si zeme obiknovenna CRX-ka ne taq ot 25000 DEM za jalost ... ama 6te vikna! 4e ne razbiram mn`o mn`o q kaji site da po4eta ako e na BG o6te po huu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted October 5, 2003 Author Share Posted October 5, 2003 Отиваш на този сайт : http://tuning.bg/forum/ и се регистрирваш и от там питаш вече каквото те интересува . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yahoo Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Ako sum zabravil nqkoq marka i se interesuvate kak moje da si napravite va6ata kola tuning - kazvaite 6te ka4a kakvoto moga.Az sega se probvam moqta da q pravq tuning.Oba4e trqbvat baq pari4ki MAN mnoo qsno 4e trqbvat pari brad mi ima edna kalibra i si q naprai tuning za 4-xilqdi leva ama e stra6na ka4i i o6te za kalibra plz. az neznam dali nqkoga 6te si napraa takava kolata ako imam ama pone da se kefq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ART attack Posted October 6, 2003 Share Posted October 6, 2003 dj ivo kolite sa napravo pove4e ot obiistveni no za zalost trqbva da po4akam do kato stana na 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.