Jump to content
BulForum.com

Izgorqlo dano

Recommended Posts

Zna4i imam izgorlqo dano Gigabyte ne znam kakav model e nqkoi da ima ideq kakvo da go pravq 6toto znam 4e pove4eto 6te kajat hvarlqi go ??? :bgrin:

P.S. Be6e mu se nadul edin kondenzator smenih go sas absoliutno sa6tiq ni6to ne stana

Zna4i imam izgorlqo dano Gigabyte ne znam kakav model e nqkoi da ima ideq kakvo da go pravq 6toto znam 4e pove4eto 6te kajat hvarlqi go ???  :bgrin:

P.S. Be6e mu se nadul edin kondenzator smenih go sas absoliutno sa6tiq ni6to ne stana

Можеше поне да дадеш снимка на дъното "след като неможеш сам да определиш модела" . :) Ако е само от надут кондензатор не ми се струва да е "изгоряло" но .......едва ли е само това.

Zna4i dunoto e moe i modela e Gigabyte 7ZM i mislq 4e naistina pri4inata ne e v kondenzatora poneje go smenih i ne6te daje da zapali zahranvane....

Zna4i dunoto e moe i modela e Gigabyte 7ZM i mislq 4e naistina pri4inata ne e v kondenzatora poneje go smenih i ne6te daje da zapali zahranvane....

А ако не е тайна можеш ли да опишеш "Историята " на заболяването ?? В смисъл как се получи така, че е гръмнало.Започвам да проявявам интерес но още се чудя дали ще си струва времето и нервите " и парите евентуално" :)

Az pak imam duno Elitegroup K7S5A koeto mi e podareno ot Avstria.

Tam ne e probvano a tuk niamah CPU da go izprobvam.

Doskoro sabira6e prah po 6kafovete v ku6ti.

V4era kupih edin DURON slojih mu ram 128MB DDR PC2100

VGA 32Mb TNT2 Pro

i edin malak HDD i go probvah.

Pri vkliu4vane trugvat HDD,CPU,AGP i drugata periferia,no

na monitora ne mi izliza nikakuv signal!

Niama zvuk ot sistemnia speaker.

I ne moge da se izkliu4va ot power butona.

Ako niakoi e imal podoben problem da pomaga.

Postvam tuk,za da ne otvariam nova tema.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...