SSS Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Zdraveite iskam da si kupq cifrov aparat kazaha mi 4e V TCM prodavali i bilq 2.1 za nqkade kam 50 lv. Nqkoi prodava li Cifrov aparat. Davaite predlojenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivancho Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Az moga da ti predloga.Imam cifrov fotoaparat , koito moge bi 6te ti svarshi rabota . Na nego niama displej , za da vidi6 kak e izleznala snimkata.Ina4e ima karta 16Mb,pravi snimki i videoklip4eta.Az sam mnogo dovolen ,imam 2 .Tozi koito e za teb ne e izpolzvan izob6to.Ami tova e , ako proiavi6 interes pishi mi na email-a ivan7907@yahoo.com za vrazka , ako iska6 pi6i mi i tel nomer za po-barza vrazka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSS Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 mjebi go znam tozi aparat da nali nqma svetkavica? ami tarsia ne6to s svetkavica i displei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivancho Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 ima svetkavica , ama niama displej Link to comment Share on other sites More sharing options...
ala-bala Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Аз продавам Olympus но е малко по скъпичък но като апарат е несравнимо по-добър от ТСМ. Като го купувах беше топ модел и е по-добър от доста по-нови моделни. Можеш да го видиш ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidbotev Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 MEJDU DRUGOTO KUPUVAM S PISHE S "u" A NE S "o" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.