Jump to content
BulForum.com

Важно! Електроразпределение Пловдив мами

karaman

Recommended Posts

Ами и сам може да си сметнеш тока,но за съжеление незнам как :( ...Това няма значение,че се топлиш на парно...

1.Имаш 4,5 лампи

2. 2,3 телевизора

3.ПЦ,особено ако имаш "бърз" нет(достъпна),дето като пуснеш 1 филм или 1 игра и ето ти ги 24 часа(даунлоад).

4.не може да не се яде,манджи и т.н. тея фурни и печки така 'арчат,че си нямаш на представа.

Може и да има някй лев разлика...Не съм експерт,но си мисля,че 60-70 лв ток така се получават...+тва тока не е толкова  евтин както преди 2,3 години.

ЕДИТ:казаха ми,че тея новите електромери толкова били чувствителни,че даже учитат тока на червената лампа на телевозора,докато е икллючен :sick

ЕДИТ2: незнам бе,пич просто така си мисля...Не казвам,че няма грешка...може и скапаната инкасаторка да е одрикала нещо,що не идеш да питаш.Ама ме съмнява да ти върнат парите... :( Нашата скапана държава,винаги ще те излъже,вс. е мафия,така,че и да си прав,винаги държавата печели :(

Дивака мога да ти кажа едно нещо компа не хаби толкова енергия както и телевизора и т.н.Хаби повече бойлера климатик и бля бля

Defekt i az kato teb bjah v zabluda otnosno kompa

http://www.jscustompcs.com/power_supply/

moja izleze nad 500w - prai si sam matematikata

Az llichno ne sym zabeljazal promeni v smetkite si

Az sym sobstvenik na trafopost i toka na naematelite mi e okolo 2000 lv prez zimata

Otdelno vseki si ima elektromer taka cha az sym si polovin inkasator, bideiki tozi deto pravi vytreshnite otcheti

Njama nikakvi drastichni promeni v sumite, dori poslednata faktura e po-malka ot prednata

Moslja che neshto se zablujdavate

Ako smetkite vi se zavishat sistemno, toest za postojanno - togava moje da ima naistina problem

Ne smjatam che shte si pozvoljat podobni nagli krajbi masovo. Trjabva da sa ludi!

Nai-malkoto rano ili kysno izmamata bi lysnala - takiva neshta ne ostavat taina dylgo

Ima obache edin drug moment ......

Ot opit znam che inkasatorite zavishavat smetkite na abonatite prez dekemvri s po 100 kilovata, koito otpisvat januari. Pravjat go za da ima pari za premiite i bonusite im.

Kogato mi smeniha glavnija elektromer v trafoposta s elektronen /ne znam kvo mu beshe na perfektnija swiss made Landis/ tochno sled 2 dni inkasatora mi me povika che njakykyv chovek iskal da govori s men. Misleh che ima problem, pritesnih se. Otivam az i edin edyr pich s mnogo debel sinjir mi se predstavja ljubezno. Kaza mi - gospodine taka i taka imate goljam imot, mnogo konsumacija, mojem da si bydem polezni. Kak?, kazvam az. Ami taka i taka ako se syglasite malko predi otchet az shte minavam ottuk, vie mi otvarjate trafa, az rabotja 15 min i vi SPESTJAVAM PARI. Razbira se posle gi delim pomejdu si. Kazvam vi - padnah ot konja! Otkazah zashtoto prefakturiram toka i eventualna shturotija shte lysne vednaga

No kato se zamislja komshiite okolo men, koito rabotjat ednolichno i samostojatelno s mnogo moshtni mashini i ogromni konsumacii - seshtatie se kolko tok se krade - prosto luda ralta!

Значи, това надписване (да НАДПИСВАНЕ е, защото на фактурата е повече отколкото показва електромера) е заради продажбата на ЕЛ.разпределение на чужд инвеститор. Така ние ще платим 2 разхода. Един за тази фактура и един като си го изхабим! :)

Е сега ако не се дигнем няма кога, просто крайно време вече фирмата ЕЛ.разпределение да си гледа работата.

Tuk sbyrka - prosto prinuditelno te karat da si predplatish tok

Posle njama da go taksuvat otnovo

Shte vidite

Абе моита сметка е 177лв.Ама аз съм си ги изгорил,щото отоплявам 2 стаи и боилер и 3 телевизора и комп.Абе някои може ли да ми каже колко горе доло ток харчи един комп на месец,ако работи по 10 часа на ден примерно?

Просто не трябва да се мълчи. Пишете жалби, ама не до министъра (щото там никой не ги чете) ! Аз така направих миналата зима - като взехме да получаваме големи сметки, пуснах жалба. И сметките мистереозно се върнаха в нормалните си граници. Не се наемам да коментирам крали ли са ме комшии с помощта на инкасатора (иначе е невъзможно, както се сещате), електромерът ли е бил нещо не в ред и за смяна, или пък има извънземна намеса :D . Просто нещата си станаха отново нормални. А тая зима сме на камина и показахме на Енергото ... сещате се какво. На ток са само телевирози, РС-та и прочее слаби ракии.

Чиста работа :)

Абе моита сметка е 177лв.Ама аз съм си ги изгорил,щото отоплявам 2 стаи и боилер и 3 телевизора и комп.Абе някои може ли да ми каже колко горе доло ток харчи един комп на месец,ако работи по 10 часа на ден примерно?

Ako chetesh po-vnimatelno kvo sa pisali horata shte razberesh

sega zaradi teb se povtarjam

http://www.jscustompcs.com/power_supply/

are smjatai

Ot opit znam che inkasatorite zavishavat smetkite na abonatite prez dekemvri s po 100 kilovata, koito otpisvat januari. Pravjat go za da ima pari za premiite i bonusite im.

aide da razbera 4e sa mi nadpisali mnogo i 6a 4upq na nqkoj glavata boli ma :censored2: za tehnite premii :angry1

na4i mojto slabo pc har4i: 120W pylno natovarvane i 70W bez monitora

a za elektronnite elektromeri mnogo qsno 4e 6a mogat da se pravqt po lesno dalaveri moje da gi slagat i s takava cel dori,

az pyk im obe6tavam 4e 6a im gori vseki mesec tuka sym si progotvil edni 15kv samo gi 4akam B)

Ако знам, че има някаквя нередност по сметките, не бих платил, ако не бяхме наразплащателна.

Не знам каква ни е сметката за Декември, но ако сте сигурни, че има някакъв проблем, да им надуем канчетата на австрийските нашественицииии... за начало тук: http://www.erp-plovdiv.bg/index.php?a_m=mnenia http://www.erp-plovdiv.bg/index.php?a_m=mnenia

Abe tesi idioti sa si ebali maikata. Ne znam ot kade idva greshkata, ama ne moje za 1 PC 2 TV boiler i edin klimatik da imam 280 leva, nali?

Edin priatel se topli na darva i gotvi na gaz ima 1 hladilnik, 1 tv i 2-3 lampi, iskat mu 140 leva, ne znam kak da go komentiram tova!!!

А, сега, ако всички вече успяхте да се оплачите на хер президента на Австрия и хер канцлера, хаиде всички да направим... КЪСОООООООО... :wacko:

Аз мисля да ходя да се оплаквам или писмо да пиша. Още се съм измислила стратегията, ама не може от 50 лева миналия месец, изведнъж да скочи на 100... С бащата ще слизаме в мазето да засичаме и електромерите...

И при мен е същото. Миналия месец 130лв. За този при отчитането инкасаторката ми каза че е 270лв сметката :blink:. Без да има явна промяна в потреблението.

edit: Електромерът е чисто нов. Преди 2 месеца го изкараха от нас. Не е електронен.

Подавайте възражения в местния клон на Електроразпределение. Длъжни са да насрочат комисия за проверка изправността на електромера. Следете да не ги сменят преди комисията. Ако се установи че електромерите са изправни и показанията теоретично истински, искайте протокола за установяване на първоначалното им положение при инсталацията (ако техниците са сетили да направят - ако не значи електромера е сменен неправилно). Ако и там всичко е наред вече не можете да ги атакувате много-много, но пак има начини.

Който пък много се е запалил да порови във вестниците. Имаше скоро статия за адвокат, който е осъдил нашто Енерго успешно. Предполагам той ще има желание да ви помага.

С това мога да ви помогна. аз ще изчакам да видя какво ще се случи с нашата сметка и ще събирам още информация точно как мога да ги съдя и т.н.

Както казва учителката ми по рисуване:"Всеки дефект-ефект".Мисълта ми е,че компютърната грешка може да е умишлена.И защо пук не.Тука всички(тия,дето са отгоре) ни мачкат и тъпчат както си искат,а ние си седим кротичко.То да беше само енергото да мами,ама...

А иначе баща ми беше забравил да плати тока и след 1 седмица хоп-само ние нямаме ток.Няма предупреждение по пощата,няма нищо.Инкасаторът идва и развърта бушона. :angry1 А после като го врътна обратно сле сумати разправии,гръмна компютърът.Ами просто без коментар!За жалост това е България( :wub: )А дори и някой да иска да си върше работата както трябва,то шефът му непременно ще го накаже.Бих искал да завурша с изтъркания виц:

-Ало,Водоснабдяване ли е?

-Не,това Електроразпределение Пловдив.

-Еми и на вас да ви......................................................... :rolleyes:

pipidylgoto, ами спри да си стоиш кротичко, стига се оплаква...

А вие не се ли сещате, че мина края на тримесечието, всичките тези премии кой ще ги покрие ? :)

Ами да се бори, естествено...като не си доволен от сметката- подаваш оплакване.Не си доволен от резултата от оплакването - водиш дело.

А за законите спор няма, ужасни са...но това не значи, че трябва да се отказваме :)

Ами да се бори, естествено...като не си доволен от сметката- подаваш оплакване.Не си доволен от резултата от оплакването - водиш дело.

А за законите спор няма, ужасни са...но това не значи, че трябва да се отказваме :)

Прав е !Само с приказки не става.Съберете се такива хора систематизирайте си сметките в папки.Направете възражение в енергото и ако не ви обърнат внимание ми се обадете да ги уредим във вестник Марица.Няма друг начин да си размърдат задните части

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...