Jump to content
BulForum.com

Yu-Gi-Oh online

HBK

Recommended Posts

незнам дали се е сетил някой преди мен но какво ще кажете да си направим списак с сички дето я играят тая игра(nick-ковете им)

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply
  del3 said:
незнам дали се е сетил някой преди мен но какво ще кажете да си направим списак с сички дето я играят тая игра(nick-ковете им)

vsa6tnost mislq da napravim spisak koi izkA da u4astva v igrata ako napravim turnir v nqkoq sekciq ot po zabravenite

За турнир и аз съм навит обаче тряа да е регламентирано деазнам някфо тесте което за всички да е еднакво..все пак картите които пуска на 1 левел са доооста по слаби от тези на играчите 3-4 левел а да не говорим за по нагоре..

AHaCoH4o said:
За турнир и аз съм навит обаче тряа да е регламентирано деазнам някфо тесте което за всички да е еднакво..все пак картите които пуска на 1 левел са доооста по слаби от тези на играчите 3-4 левел а да не говорим за по нагоре..

Eми така като се замисля няма как да сме с еднакви тестета освен ако не сме с началните карти ....малко ще е кофти за тея които са 8-ми левел да свикнат но така ще е най-честно нали :confused

@Тhe AnGeL: ООО ти нищо не знаеш ....по-нататък ще видиш хилядоокото чудовище с 0/0 и няма никъв ефект :tongue

Можем да го направим например 3и4 ранк се дуелират 5и6 и т.н. Това е яка идея за турнирчето

Който иска дуел да пише РМ с ник Defekt

Мен пък на 3ти левел досега ми е давало само и единствено винаги една карта а имам кам 10 дуела вече..някфа фюжън карта с 1000 атака и 800 защита въобще патрон е.

Искам да питам..начи като си дадеш в профила и има поле Evaluation - там се измерва какви оценки са ти дали противниците и има съответно някфа цифра.Обаче примерно оценка poor на колко са равнява незнам и мисля че в сайта на играта също не пише аз поне не намерих.Ако някой знае на колко са равняват различните оценки да пише

Defekt said:
Можем да го направим например 3и4 ранк се дуелират 5и6 и т.н. Това е яка идея за турнирчето

Който иска дуел да пише РМ с ник Defekt

Хммм ....не мисля че разбирам какво искаш да кажеш :wacko: ,но определено нещо си объркал.Първо-ранк 5 не съществува да не говорим за ранк6 и Второ-хората от различните ранкове могат да се дуелират само във фрии лоби защото е общо,но при 700 човека няма да е много удобно не мислиш ли :unsure:

А що се отнася за дуела-само ми ела......обади ми се по ICQ(301567101) или дай ПМ защото аз сам лесен ама теб не те знам кога си на разположение :D.Аз предлагам утре към 8-9 вечерта ти кажи дали те устройва

П.С:Вече сме около 6 човека....айде още 4етирима поне :rolleyes: ....

@del3: Да разбирам ли че ще участваш ако се съберем :confused

@JeyDee:A ти?

a be niakoi ima li polimerizaciata 4e ne moga da si prizova gaya drakona 6ampion bez neq? ako moje i da q razmenq ili pone da kaje na koi level trqbva da si za da ti se padne

Slayer said:
Хммм ....не мисля че разбирам какво искаш да кажеш :wacko: ,но определено нещо си объркал.Първо-ранк 5 не съществува да не говорим за ранк6 и Второ-хората от различните ранкове могат да се дуелират само във фрии лоби защото е общо,но при 700 човека няма да е много удобно не мислиш ли :unsure:

А що се отнася за дуела-само ми ела......обади ми се по ICQ(301567101) или дай ПМ защото аз сам лесен ама теб не те знам кога си на разположение :D.Аз предлагам утре към 8-9 вечерта ти кажи дали те устройва

@del3: Да разбирам ли че ще участваш ако се съберем :confused

@JeyDee:A ти?

Включвай ме и мен в турнира а пък за дуела съм готов утре ще ти изпратя РМ да се уговорим ОК :)

Хора вече е ясно че повече няма да се съберем дайте да се уговорим кога е най-удобно.Аз предлагам в събота вечерта да го направим турнирчето и всеки да играе с нов акаунт за да играем всички с началното тесте.Какво ше кажете :rolleyes:

Slayer said:
Хора вече е ясно че повече няма да се съберем дайте да се уговорим кога е най-удобно.Аз предлагам в събота вечерта да го направим турнирчето и всеки да играе с нов акаунт за да играем всички с началното тесте.Какво ше кажете :rolleyes:

az sam navitsamo kajete koga

JeyDee said:
tva za noviq account e tupo pone spored men vsi4ki shte sme s ednakvi karti no kakto si reshite

И на мен не ми харесва обаче без да искам да хваля ако аз играя с моите си карти няма да е никъв турнир просто няма смисъл B) ,няма и да е честно :huh: ,друг начин не виждам ако имате предложение казвайте ;)

Някой ще играе ли тая вечер между другото?

Slayer said:

Хора,аз искам да участвам в турнира!!!!!!!

4-ти левел съм ама форматнах диска и ся как да си лоад-на играча?? :(

ЕДИТ:Тва е тъпо сички с начални декове аз съм бил човек 7-ми левел!!

Аз съм навит да си напраиме турнир , макар все още да не съм играл Online . Преди около 3 месеца играх Юги ама сам такъв и ми беше малко скучно ! Прочетох всички постове тука и видях един за БГ сървър . Имам няколко въпроса относно този сървър : "

1.Кой ще потдържа този сървър?

2.Кога ще е готов ?

3.Ще се плаща ли или не ?

И един въпрос относно сървъра , в който всички вие сте се регистрирали : " Постоянно ми дава ERROR като се регвам , сложих сума ти варианти на пароли и винаги ми дава Грешка , Бихте ли ми помогнали ?? ? ? ? :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...