Imago Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Аз ще гледам да се включа следващия път и по-възможност от отбора на VooDooMaN, за да може да изравня силите с моята титанична класа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 e кажете ми не стана ли супер глупав мач като играхме по-толкова много хора <{POST_SNAPBACK}> Еми щото беше малко мястото! С отбори над 9 човека се играе на нормален терен (т.е. по дължина) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Щото не очаквах да се налага да играем по бразилски и не бях подготвен психически, затова стана така . Айде ся - дължина, ширина. На някои хора им харесаха фланговете, чак имаха мерак да отскочат до тенис-кортовете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Еми щото беше малко мястото! С отбори над 9 човека се играе на нормален терен (т.е. по дължина) <{POST_SNAPBACK}> Аз още в началото ви казах да си преместиме вратите по местата и да си цъкаме надълго, хем и тъчовете щяхме да знаем каде са.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 какво мрънкаш сега? нали си играл? защо тогава не си давал акъл, а си играл както е било? аман, майна! ще се играе ли в скоро време? Стенли, поддържай първия поуст, ако може Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 13, 2005 Author Share Posted March 13, 2005 какво мрънкаш сега? нали си играл? защо тогава не си давал акъл, а си играл както е било? аман, майна! ще се играе ли в скоро време? Стенли, поддържай първия поуст, ако може <{POST_SNAPBACK}> първия пост го поддържам. за другата седмица се разбрахме с VooDooMaN да запази игрище ще се прави списък щото е много кофти хава не можеш да барнеш топката 5 минути като сме мноо хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 добре, страхотно. когато има нещо ново, драскай горе разбирам те за многото хора. честно казано направо ме е срам да дойда да играя - не съм играл от месеци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 какво мрънкаш сега? нали си играл? защо тогава не си давал акъл, а си играл както е било? аман, майна! ще се играе ли в скоро време? Стенли, поддържай първия поуст, ако може <{POST_SNAPBACK}> А ти забеляза ли частта от поста ми в която пише "Аз още в началото ви казах да си преместиме вратите по местата" ? Не мрънкам, а си казвам мнението по въпроса, както направих и там още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Кой доведе тоя шоп е въпроса ? <{POST_SNAPBACK}> Da i na men mi e interesno toq ne sprq da drunka, da se kara, da dava akul, da se oplakva i da ticha bezcelno kato muha bez glava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 13, 2005 Author Share Posted March 13, 2005 кой е тоя шоп бе? аз не чаткам за кой става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Da i na men mi e interesno toq ne sprq da drunka, da se kara, da dava akul, da se oplakva i da ticha bezcelno kato muha bez glava <{POST_SNAPBACK}> Даже на мен дойде специално да ми изкаже недоумението и възмущението си как съм можел да не вкарам от 2 метра на "празна" врата (имаше двама защитника и вратар пред мене),а и че само съм му пречил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Who the fuck is Alice?... Да не би да е ония весел тип с фланелката на Милан? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Именно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 13, 2005 Author Share Posted March 13, 2005 ония дойде с другите 2ма. дъртия и с жълтата фанела. а кой ги викна нз те си играеха отстрани ние като отидохме! едит:ама не ви ли кефи резо как му се скара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Такива мрънкала развалят кефа. Резо рулира А за следавщия мач - дано съм сред the chosen ones. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Rezo go napravi za 2 stinki mnogo se smqhme posle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Тоя Резо верно много го нахрани пича, по едно време ония гледаше като посран Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Запазил съм тартановото игрище за събота за периода 11:30 - 14:00 (просто нямаше друго свободно време). Таксата е 10 лева за всички. Стенли, записвай хората, повече от 12 ми се струва че няма да стане. Аз ще дойда . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Tam sum, samo ako mi obqsnish koe e tova igrishte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Запазил съм тартановото игрище за събота за периода 11:30 - 14:00 (просто нямаше друго свободно време). Таксата е 10 лева за всички. Стенли, записвай хората, повече от 12 ми се струва че няма да стане. Аз ще дойда . <{POST_SNAPBACK}> Събота е идеално. може в неделя да се съберем да направим един мач и на гребната с повечко народ. ако имате сили естествено Значи пиша 11:20 на игирщето до полигона след това ще се ходи нататък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Една бройка място си запазвам за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Аз ще гледам да дойда поне за един от мачовете (може и за двата Ама за секи случай си запазвам място за събота....ако нещо се прецака ще гледам да ви кажа навреме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Nedelq v 13h mi e nevyzmojno da doida tyi kato nqma da otlepa tolkoa rano pyk i nedelq igraq v zala za tova me pishi i men za sybota sutrinta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 15, 2005 Author Share Posted March 15, 2005 Nedelq v 13h mi e nevyzmojno da doida tyi kato nqma da otlepa tolkoa rano pyk i nedelq igraq v zala za tova me pishi i men za sybota sutrinta! <{POST_SNAPBACK}> а в събота ще отлепиш ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Абе той ти казва човекът, че в 13 не може...разбирай, че в 11 може... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.