Jump to content
BulForum.com

Warez Football

Stenli

Recommended Posts

абе хора за турнир едва ли ще се съберем, но нищо не ни пречи да поиграем. пък ако дойдат повечко народ може да се разделим на 3-4 отбора и да направим нещо като турнир. вижте 1-вия пост за инфо, ако не ви устройва нещо пишете ще видим каквмо може да се направи :)

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

I az shte doida ssmo ako moje nqkoi da mi obqsmo koe igrishte po tochno. Predpolagm che stava vapros za sportniq dispanser na grebnata. Ako moje ot tam da me nasochite nakude da hodq.... shte sum mnogo blagodaren daje moje i da vzema narod ako nqma dostatuchno. Haide sus zdrave.

Ахмаци и леваци взимате ли ?

Ако да да идвам  :smile:

виж 1-вия пост и си отговори сам

I az shte doida ssmo ako moje nqkoi da mi obqsmo koe igrishte po tochno. Predpolagm che stava vapros za sportniq dispanser na grebnata. Ako moje ot tam da me nasochite nakude da hodq.... shte sum mnogo blagodaren daje moje i da vzema narod ako nqma dostatuchno. Haide sus zdrave.

игрището е точно първото до спортния диспанер. там се събираме, загряваме и след това се местим на някое друго. затова гледай да не закъсняваш много, че да не сме се изнесли нанякъде ;)

Какво ще стане, ако закъснея с около 30-40 мин?

ами ще ни намериш на някое друго игрище, ти поне ни знаеш кои сме :D . то ние ще почнем най-рано в 13:30 като знам кви сме :)

абе някой да вземе топка щото резо нещо не го виждам във форума :bgrin:

Нали знаеш, че винаги може още... То по някое време става много още ама карай...приемат се всякакви и винаги. Между другото мястото на темата наистина е другаде. Верно е, че тук влизат повече, но и темата затъва по-лесно. Там винаги ще е на първа страница.

абе то хубуу ама ако се съберем прекалено много хора наистина да се организираме да направим турнир. щото хич не ме кефи 30 човека да играем и да се бара топката по веднъж на 5 минути :angry: или пък да стане селянията от последния път дето вие се разбрахте да играете пък другите да си ебат майката :angry1

Кога са се събрали 30 човека и някой се е събрал да играе отделно ;). И двете са баси невероятните :):):).

тебе те нямаше тогава. значи получава се следната ситуация. събираме се и някой изръсва 20 човека сме айде се разделим на 5 отбора и да праим турнир. всичко точно ама тоя някой явно не е можел да брои и всъщност сме 18 човека. пичовете си правят 2 отбора по 5 души и почват да играят. ние оставаме по 4 човека, което значи вратар, защитник, халф, нападател. при което аз отивам и им казвам да спрат щото ние сме много малко и няма да стане така, да се разделим на 2 отбора и да си играем. един пич идва и ми казва(не го бях виждал преди това) нас кво ни интересува ние нали си играем, оправяйте се :angry1 добре, че едни момчета дойдоха та и ние успяхме да поиграем. ама някой ако ми изръси такова нещо утре лично ще мина от другия отбор и ше му чупа краката :angry:

Guest Phoenix

При това повечето бяха абсолютни некадърници и изобщо не знаят как се играе на голям терен с много хора...те повечето видат 5 метра врата и си каже "я да вкарам гол", изтича цялото игрище и се осере накрая... :angry1 Ще си помисля следващия път дали да идвам... :angry:

Ами в нашия отбор си бяхме само профита и не виждам проблема.

Стана мач.

Битката се реши в средата на терена.

Добър мач за нашето първенство.

Другия път в по-камерен състав.

Кой доведе тоя шоп е въпроса ;)?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...