Stenli Posted February 23, 2005 Author Share Posted February 23, 2005 ми кажете му за мен е се тая дали събота или неделя само да не е много рано щото ставам към 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 ми кажете му за мен е се тая дали събота или неделя само да не е много рано щото ставам към 12 <{POST_SNAPBACK}> Em i az sym taka!Kakto kazah veche az sym ZA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Работата отиде натам, че този някой дето организира нещо го няма(това не е обвинение), пък аз имам и други ангажименти. Поради тази причина, че няма нищо уговорено вече четвъртък вечерта, имам вече друго уговорки. Много ми е криво, щото много ми се играе, ама нещо куца организацията. Времето сега е много хубаво и можем да си идем както си знаем на гребната другата неделя. Това е, което сега мога да ви предложа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Dammm...qvno e che taq sedmica nqma da ima nishto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 Работата отиде натам, че този някой дето организира нещо го няма(това не е обвинение), пък аз имам и други ангажименти. Поради тази причина, че няма нищо уговорено вече четвъртък вечерта, имам вече друго уговорки. Много ми е криво, щото много ми се играе, ама нещо куца организацията. Времето сега е много хубаво и можем да си идем както си знаем на гребната другата неделя. Това е, което сега мога да ви предложа. <{POST_SNAPBACK}> ако говориш за мен тук съм ама ако направя мача в събота 3-4ма човека няма да дойдат. ако направя мача в неделя пак толкова няма да дойдат и става мнол скапано щото няма хора. Ако говориш за ACHE ме пита ония ден за кога да запази залата и му казах да не се занимава щото нема хора явно ще чакаме да се стопли и ще си играем пак на гребната едит: като не ви кефи организацията се организирайте вие. аз какво съм виновен, че все някой не може да дойде. еми опитвам се да угодя на всички ама явно не става. като сте толкова добри организатори организирайте се и пишете и мен. без значение пак казвам за ден час и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Пак ще кажа, че нито плюя по организацията, нито по някого конкретно(още повече пък по теб). Просто съобщавам, за да не ме броите. Организацията е такава каквато може. Като някой не му харесва да направи повече... Колкото за стоплянето - вчера и днес по обед беше доста топло и спокойно ставаше за игра... Помислете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Stenli ne se nervi we batka...prosto vij che se taka stava maina che vse nqma kak..spox...she se organizirame...pak ako trqa i na grebnata da idem...dam vremeto veche she stava vse po dovolno i vse po dovolno(makar che men i tfa vreme ne me pritesnqva).gotov sym po vsqko vreme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 еми ако в неделя е хубаво времето. т.е. не вали нещо да ходим мен така ми се играе, че просто не е истина едит:само кажете час да напиша и сме там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Така като гледам тая година няма да се играе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Аз и на градушка ще играя. Проблема ми са парите за зала А и си предпочитам на открито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 еми ако в неделя е хубаво времето. т.е. не вали нещо да ходим мен така ми се играе, че просто не е истина едит:само кажете час да напиша и сме там <{POST_SNAPBACK}> 14:00 на гребната? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Аз в събота май се очертава да ходя в Солун по работа, но за мача ще гледам да съм на линия...за това 98% съм там, но къде по-точно на гребната? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 Аз в събота май се очертава да ходя в Солун по работа, но за мача ще гледам да съм на линия...за това 98% съм там, но къде по-точно на гребната? <{POST_SNAPBACK}> където се чакаме обикновенно на игирщето до спортния диспансер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 26, 2005 Author Share Posted February 26, 2005 За утре какво се разбираме. навънка е доста как да го кажа "мокро"? разправят, че и сняг щяло да вали предполагам, че ще е кално, но имало някакво игрище дето било гумено и се плащало по 50ст. ако искате може там да идем. казвайте ще се събираме ли да не си ида самичък там Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 имало някакво игрище дето било гумено и се плащало по 50ст. ако искате може там да идем. казвайте ще се събираме ли да не си ида самичък там <{POST_SNAPBACK}> Мдам "тартана" му викат (нз кво означава ), обаче ако вали така до довечера там ще се саберат локви и пак няма да става за игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Хммм..ако вали аз няма да играя, щото подсмърчам по малко и като нищо да се влоша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 26, 2005 Author Share Posted February 26, 2005 ами даже и да не вали предлагам мача да се отложи защото сигурно ще има локви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Ami kakvoto i da stane az nqma da moga da doida shtot seka nedelq ot 18h hoa da ritam v onaq zala na stad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 маи скоро няма да се играе. аз имам едно предлойение да си сформираме няколко отбора по 5 души и в подходящмомент разполагащи ве4е ъс състави да направим едно турнирче Link to comment Share on other sites More sharing options...
rez Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Вчера поритахме малко в залата на академик, но без да питаме никой. Утре (неделя 12ч) пак ще взема топката и ако има достатъчно хора ще направим мача. Поне докато не дойде някой да каже, че там не се играе футбол, въпреки че дефакто редовно се играе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 6, 2005 Author Share Posted March 6, 2005 Вчера поритахме малко в залата на академик, но без да питаме никой. Утре (неделя 12ч) пак ще взема топката и ако има достатъчно хора ще направим мача. Поне докато не дойде някой да каже, че там не се играе футбол, въпреки че дефакто редовно се играе. <{POST_SNAPBACK}> ако стана ще дойда(все пак ще си легна около 7 часа, а това са само около 4 часа сън ). ама сигурно ще стана щото така ми се рита че просто не е истина. ще се опитам да навия и някой да дойде с мен едит: иначе за турнира съм навит когато и където кажете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Така Stenly аз предлагам всички желаещи за торнирчето да ми пишат по един ПМ с пост които искат да играят и аз ще направя равностоини отбори които ще се базират на опита които съм обминил с хората от вас с които съм играл а хората които не ознавам - за тях ще се допитам тук в темата. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Аз съм навит. Само да е поне след 3-4 дена, че до вчера бях на легло Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Къде ще се играе турнирчето и кога? И пишете по-грамотно ;-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Пишете още едно дърво в списъка...и да верно - къде, кога, защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.