Jump to content
BulForum.com

Warez Football

Stenli

Recommended Posts

Ami znachi ako sme 14 choveka she ni legne zalata po 1.75lv. na parche!(krava li kupih kfo stana... :angry: )

Hehe sheguam se mnoo qsno!Mislq che parite ne sa mnogo...daje she legne po - evtinqk posta ot onaq zala v koqto beshe predvideno po rano na vsi-to li kyde beshe... :D

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply
Guest Phoenix

Само да не е вторник или сряда, за другите дни съм 1000% сигурен, без значение в колко часа B)

Ami znachi ako sme 14 choveka she ni legne zalata po 1.75lv. na parche!(krava li kupih kfo stana... :angry: )

Hehe sheguam se mnoo qsno!Mislq che parite ne sa mnogo...daje she legne po - evtinqk posta ot onaq zala v koqto beshe predvideno po rano na vsi-to li kyde beshe... :D

Тва за 1 час ли го смяташ???? Щото ме съмнява да ни стигне 1 час ;)

за 1.5 часа излиза по 2.7 (ние по толкова играем обикновено и е супер нормално)

Тва за 1 час ли го смяташ???? Щото ме съмнява да ни стигне 1 час ;)

за 1.5 часа излиза по 2.7 (ние по толкова играем обикновено и е супер нормално)

Em huu chas i polvina...ama ne zabravqi che sme hora na vyzrast i pushim...ave she go prejiveem nqkak si... :bgrin:

а предлагам да е 1,5 часа. иначе щом като phoenix не може вторник и сряда да го направим в петък защото така и мойте хора ще могат да дойдат? пт четвъртък до пяетък е само 1ин ден.

Да остава да я запазя обаче се оказа, че има сериозен проблем!!! :angry1

Залата е заета всеки делничен ден от 5 до 9 вечерта, а преди това се тренира тенис в нея. Следователно можем да я забравим като опция през седмицата :cry :angry1 :cry

Да остава да я запазя обаче се оказа, че има сериозен проблем!!! :angry1

Залата е заета всеки делничен ден от 5 до 9 вечерта, а преди това се тренира тенис в нея. Следователно можем да я забравим като опция през седмицата  :cry  :angry1  :cry

а през уикенда как стоят нещата или не може :huh:

През уикенда може....кажете ако сте навити през уикенда и ще ида да питам пак кога е свободна

ами да изчакаме да видим другите какво ще кажат и ще ти пратя ЛС ;)

Сегааам...аз имам много неотложна работа с ходене до София в неделя. Ще ходя още от събота. В събота ако играем обаче можете да ме пишете ако ще почнем към 1-2 следобед. По-късно вече няма да мога. Ама като гледам нещо и хора не се събират...

Сегааам...аз имам много неотложна работа с ходене до София в неделя. Ще ходя още от събота. В събота ако играем обаче можете да ме пишете ако ще почнем към 1-2 следобед. По-късно вече няма да мога. Ама като гледам нещо и хора не се събират...

за хора ще се съберем вече сме 7-8 човека просто не съм ги написал, но казах на ACHE да запази залата за неделя :(

Ако ще е неделя ще бъде много ядно...толкова много ми се играе, но няма да мога да направя нищо ако е неделя или събота по-късно следобед...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...