Jump to content
BulForum.com

Warez Football

Stenli

Recommended Posts

Ебати зорското...аз имах едно такова усещане, че трябва да се запази поне 3-4 дена по-рано ама... Аз няма да мога да дойда толкова рано. И аз съм бачкатор вече...

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply
Ебати зорското...аз имах едно такова усещане, че трябва да се запази поне 3-4 дена по-рано ама... Аз няма да мога да дойда толкова рано. И аз съм бачкатор вече...

не е проблема в запазването а в това, че има групи от ВСИ-то. и миналата година да бях отишъл пак нямаше да мога да запазя залата за вечерта :blink:

Е, ние с теб бяхме миналата година...прав си... А поне разгледа ли им графика, за да знаем, кога аджеба ще може да се играе вечер?

Е, ние с теб бяхме миналата година...прав си... А поне разгледа ли им графика, за да знаем, кога аджеба ще може да се играе вечер?

графика оная си го беше скрила при нея. в понеделник ще ида да я питам кога може да се играе вечерта и ще пиша в 1-вия пост, ако пак се съберем хора ще ходим :)

edit: абе трябва да си намерим зала само за футбол дето няма студенти. чувал съм, че на панаира имало такова чудо, но било скъпичко и някой трябва да иде да провери!

takaaaa ima edna zala, koiato e prigodena za football i niama studenti v neia.

Namira se na miastoto na zakritite kortove na STAD-a ako niakoi gi znae kade sa. Zalata e hubava, dori po-goliama ot taia na VSI-to, i e 25 leva (mislia) na chas. Taka che otivaite tam ako iskate ;)

Guest Phoenix

Какво правим последно? Кажете да се оговорим,защото имам и други планове :huh: Предвит хубавото време какво ни пречи да играем навън? :unsure:

takaaaa ima edna zala, koiato e prigodena za football i niama studenti v neia.

Namira se na miastoto na zakritite kortove na STAD-a ako niakoi gi znae kade sa. Zalata e hubava, dori po-goliama ot taia na VSI-to, i e 25 leva (mislia) na chas. Taka che otivaite tam ako iskate ;)

Da...naposledyk DOSTA redovno cykam tam vsqka nedelq!I naistina zalata e mnogo hubava!Idealka e!Ama za zaplashtaneto si neam i na predstava kolko e tyi kato az ne plashtam...ako nqkoi moje da se nagyrbi i da idi da razbere kolko e zaplashtaneto...nqma studenti!!!sys sigurnost she moje da se uredi nekyf den i chas udoben za vsichki!prosto trqbva sichki jelaeshti da igraem da napravim neshto po vyprosa a ne samo da chakame kato pordoti na gotovo (kato men :tongue )

Evala na Stenli...trqa ziaame primer ot nego!(az lichno she se postaraq :D )

Ами айде де. Като ходиш редовно един път се сети и да разпиташ всичко конкретно. Или пък там който плаща го питай... А пък после можеш да се хванеш да идеш да запазиш като се разберем. Аз лично мога само по вечерно време...а и повечето хора са така май...

Guest Phoenix

Така и не разбрах, защо трябва да е в зала, след като навън е просто перфектно време за футбол? :confused

днес (20.02.2005) 14:00 до диспансера

хаххаха резо нали съм ти казал да ме предупреждаваш един ден по-рано :bgrin: ей сега ставам иначе щях да дойда :blink:

@ACHE къде е тая зала :confused че не я знам :huh:

Da...i az dneska kato beh da igraq popitah i mi kazaha che e 25 kinta na chas!Znachi zalata se namira na posledna spirka na avtobus nomer 10 na grebnata baza!STAD e tochno sled poligona.Zapisvaneto mislq che e po - trudno mai che...hubavo shte e 3 - 4 dena predi da igraem da si napraim reserve i da vi kaja che ako shte igraem 10 choveka shte e malko!12 choveka shte e nai - dobre!Taka che ot tuk natatyk ostava da se organizirame!ACHE iskam i teb da te vidq na dobroto staro boino pole ;)

Da...i az dneska kato beh da igraq popitah i mi kazaha che e 25 kinta na chas!Znachi zalata se namira na posledna spirka na avtobus nomer 10 na grebnata baza!STAD e tochno sled poligona.Zapisvaneto mislq che e po - trudno mai che...hubavo shte e 3 - 4 dena predi da igraem da si napraim reserve i da vi kaja che ako shte igraem 10 choveka shte e malko!12 choveka shte e nai - dobre!Taka che ot tuk natatyk ostava da se organizirame!ACHE iskam i teb da te vidq na dobroto staro boino pole  ;)

абе който ден кажете паля мойто голф и отивам да запазя залата. само някой трябва да дойде с мен, че не я знам залата и да не се мотам като муха без глава :bgrin: така ми се играе, че просто не е истина ;)

@Lil' Slim: ОК бе ще дойда и аз :D а за резервациите не е баш така...всяка събота играем там кум 3-4 и винаги е свободна.....верно е, че през седмицата, още повече вечер ще е по-трудно ама....както и да е!

Ако се съберем 12 (пък може и 14 - последния път толкова играхме) аз мога да ида да я запазя щото живея на 3 мин път пеш от нея :P

Така и не разбрах, защо трябва да е в зала, след като навън е просто перфектно време за футбол?

И ти си прав, така че ако искате може и навън да се играе, но все пак е по-трудна организацията през деня (когато е светло и се играе нормално ;) ) с толкова много работещи

ами кажете един ден който ви е удобен и почвам да пиша списък аз мисля сряда щото до петък не ми се чака :D за 18:30 ако мож да се запази ще е идеално :)

Такаааа засега сме трима :D

Ама желаещите да казват по-отрано, за да мога да я запазя утре или най-късно вдругиден за да е сигурно.

Последно за сряда в 18:30 ли остава??

ЕДИТ: ОК утре ще ида да видя и ще ви кажа!!!

Такаааа засега сме трима  :D

Ама желаещите да казват по-отрано, за да мога да я запазя утре или най-късно вдругиден за да е сигурно.

Последно за сряда в 18:30 ли остава??

Dam...az sym navit!Lichno na men mi e udobno tova vreme!Samo che ako ne se lyja srqda e reserve...neshto takoa dochuh neshto ama ne moa da tvyrdq sys sigurnost nishto!ACHE taka i taka si blizko shto ne idesh pitash koi dni sa svobodni da moi si napraim nekfa smetka... :rolleyes:

И аз идвам в сряда :bgrin:

Утре ще се разбере деня, не е сигурно че ще е в сряда!!!

ПП: ще се опитам да ида преди обяд и да постна тук по-рано за да се организира по-бързо ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...