GeorgiK Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Аз се хванах на работа и принципно мога или по-късно вечер или пре уикенда. Разбира се съм много навит. Бройте ме ако сте навити и вие за такова време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 10, 2005 Author Share Posted February 10, 2005 Аз се хванах на работа и принципно мога или по-късно вечер или пре уикенда. Разбира се съм много навит. Бройте ме ако сте навити и вие за такова време. <{POST_SNAPBACK}> Жоре какво да разбирам под по-късно вечерта. Върти ми се в главата 18-19:00 часа? едит: ок ще ги видя и мойте ламери кой кога на работа, на тренировки и ще напиша ден и час в първия пост най-вероятно ще е сряда или петък Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Нека да е поне 7. Работя вкъщи и ми пращат материалите по интернет. Обикновено работата идва следобед и е хубаво поне до към шест, шест и нещо да съм тук. Иначе точно в момента имам една зверска поръчка и трябва да я изпълня до понеделник та ще работя и събота и неделя, но другата седмица сигурно ще се разреди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 Айде бе няма ли желаещи. Ще дават мача директно по 36 телевизий Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Няма и тва е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 На вниманието на всички в първия пост съм написал цените. Преполагам, че ако играем 1 час ще ни е малко, а час и половина ще ни дойдат в повече. Това също ще трябва да се определи! Ако има хора на, които им се вижда скъпо да пишат ЛС за да ми кажат, че няма да идват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 I az she si donesa ligaviq zadnik!Stenli pishi me i men Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Пишете още 1 човек с мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Демек мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 13, 2005 Author Share Posted February 13, 2005 Демек мен <{POST_SNAPBACK}> да те пиша ли? сигурно ли е, че ще дойдеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Абсолютно Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Аз да питам всичко уредено ли е както си му е ред? Запазено и ясно. Щото то мина 24ти Януари ама аз де да знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 да те пиша ли? сигурно ли е, че ще дойдеш? <{POST_SNAPBACK}> Писан е с мен, просто можеш да пишеш, че е Phoenix . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 16, 2005 Author Share Posted February 16, 2005 Писан е с мен, просто можеш да пишеш, че е Phoenix . <{POST_SNAPBACK}> Fixed Ако някой ще се отказва да го прави до утре вечерта най-късно, защото в петък сутринта отивам да запазвам залата. И някой може ли да вземе топка Аз да питам всичко уредено ли е както си му е ред? Запазено и ясно. Щото то мина 24ти Януари ама аз де да знам... <{POST_SNAPBACK}> още утре ще ги навестя да питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 може ли и аз ?! хаха ритами се плссс Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Може. Пиши на Краси и той ще те запише. Аз мога да взема топката но трябва да я напомпя някак... Ако някой друг има по-добър вариант нека го предлага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 16, 2005 Author Share Posted February 16, 2005 може ли и аз ?! хаха ритами се плссс <{POST_SNAPBACK}> Ако някой се откаже ще може. за сега сме 12 човека и повече не ни трябват Следи 1-вия пост ако се освободи място ще те пиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Ако някой се откаже ще може. за сега сме 12 човека и повече не ни трябват Следи 1-вия пост ако се освободи място ще те пиша <{POST_SNAPBACK}> eeee ай де изспускате новия роналдинио ве .) ок 4акаммм Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Чакайте аз да потвърдя, че като гледам местата свършиха Ако все пак нещо се провали обещавам да си намеря заместник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 16, 2005 Author Share Posted February 16, 2005 Един се отказа jorji_s да те пиша ли да ни поакажеш как се играе Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Обяснете с 2 думи къде е залата и къде да паркирам колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Не те знам откъде ще дойдеш точно, но...входът е на бул. Санкт Петербург, като влезеш на булеварда след кръстовището, минаваш спирката и веднага влизаш в дясно към университета в дворчето. Там паркираш където намериш място, а самата зала е на отсрещния край на входа през който си минал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 чакайте да видим дали ще запазя залата ей ся тръгвам стискайте палци Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Аз съм стиснал един палец на десния си крак...айде дано стискането на палци на краката се окаже по на кадем.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 Значи като гледам как се развиват нещата и днес няма да се играе. причините са: залата може да се запази най-късно за 16:30, защото от 18:00 и от 20:00 имало некви групи, а залата може да се запази минимум за 1:30 часа. т.е. до 18:00 да сме свършили. това не е чак такъв проблем, но от мойте познати поне 2-3ма работят. друг е въпроса, че сигурно има и ученици дето ще са на училище и все пак ако искате може да идем към 16:15 и ако се съберем 10 човека да влезем. тва е положението едит: има вариант за залата на локото ама там ще изфирясаме от студ, така че по добре не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.