Jump to content
BulForum.com

Warez Football

Stenli

Recommended Posts

Аз се хванах на работа и принципно мога или по-късно вечер или пре уикенда. Разбира се съм много навит. Бройте ме ако сте навити и вие за такова време.

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply
Аз се хванах на работа и принципно мога или по-късно вечер или пре уикенда. Разбира се съм много навит. Бройте ме ако сте навити и вие за такова време.

Жоре какво да разбирам под по-късно вечерта. Върти ми се в главата 18-19:00 часа?

едит: ок ще ги видя и мойте ламери кой кога на работа, на тренировки и ще напиша ден и час в първия пост ;) най-вероятно ще е сряда или петък :)

Нека да е поне 7. Работя вкъщи и ми пращат материалите по интернет. Обикновено работата идва следобед и е хубаво поне до към шест, шест и нещо да съм тук. Иначе точно в момента имам една зверска поръчка и трябва да я изпълня до понеделник та ще работя и събота и неделя, но другата седмица сигурно ще се разреди.

На вниманието на всички в първия пост съм написал цените. Преполагам, че ако играем 1 час ще ни е малко, а час и половина ще ни дойдат в повече. Това също ще трябва да се определи! Ако има хора на, които им се вижда скъпо да пишат ЛС за да ми кажат, че няма да идват :)

Писан е с мен, просто можеш да пишеш, че е Phoenix  :) .

Fixed :)

Ако някой ще се отказва да го прави до утре вечерта най-късно, защото в петък сутринта отивам да запазвам залата.

И някой може ли да вземе топка :bgrin:

Аз да питам всичко уредено ли е както си му е ред? Запазено и ясно. Щото то мина 24ти Януари ама аз де да знам...

още утре ще ги навестя да питам :D

Може. Пиши на Краси и той ще те запише. Аз мога да взема топката но трябва да я напомпя някак... Ако някой друг има по-добър вариант нека го предлага.

може ли и аз ?!:) хаха ритами се плссс  :D

Ако някой се откаже ще може. за сега сме 12 човека и повече не ни трябват :( Следи 1-вия пост ако се освободи място ще те пиша :)

Ако някой се откаже ще може. за сега сме 12 човека и повече не ни трябват :( Следи 1-вия пост ако се освободи място ще те пиша :)

eeee ай де изспускате новия роналдинио ве .) :D ок 4акаммм

Чакайте аз да потвърдя, че като гледам местата свършиха :bgrin: Ако все пак нещо се провали обещавам да си намеря заместник :)

Не те знам откъде ще дойдеш точно, но...входът е на бул. Санкт Петербург, като влезеш на булеварда след кръстовището, минаваш спирката и веднага влизаш в дясно към университета в дворчето. Там паркираш където намериш място, а самата зала е на отсрещния край на входа през който си минал.

Аз съм стиснал един палец на десния си крак...айде дано стискането на палци на краката се окаже по на кадем....

Значи като гледам как се развиват нещата и днес няма да се играе. причините са:

залата може да се запази най-късно за 16:30, защото от 18:00 и от 20:00 имало некви групи, а залата може да се запази минимум за 1:30 часа. т.е. до 18:00 да сме свършили. това не е чак такъв проблем, но от мойте познати поне 2-3ма работят. друг е въпроса, че сигурно има и ученици дето ще са на училище и все пак ако искате може да идем към 16:15 и ако се съберем 10 човека да влезем. тва е положението :(

едит: има вариант за залата на локото ама там ще изфирясаме от студ, така че по добре не :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...