Jump to content
BulForum.com

Warez Football

Stenli

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply
ne 4uh ni6to po tova
Между другото за мача с LanLame - с удоволствие ще играя, ако ме искате. Но предупреждавам, че тях нама да ги жаля с бутонките

Така, явно е необходимо - пояснявам. Имах предвид казаното за LanLame. И некя поясня: първо фирмата е AngelSoft, и второ името им като интернет доставчици е LanGame (= LanLame).

Мисля че тя питаше дали мачът ще стане или не? А не какво имаш предвид под LanLame... И все пак...и аз не знам дали ще стане такъв мач...

abe ne se vprqgaite be az samo predlagam ako ne stane golqma rabota

STENLI dai nqkvo info za next football mach

Инфо не мога да ти дам. Чакам да се разберете нещо за да го напиша. Аз повече няма да идвам!

Shto taka be?Az taman vikam da doida...

Те си знаят ква простотия направиха последния път. Някой път ще ти разправям като се видим. Мисля да се събираме да ходим на зала, но хора от тука няма да взимам!

Кажи бе Краси...аз не съм нещо доразбрал явно...

Значи ако помниш когато отидохме миналия път, някой каза еми ние сме 20 човека айде да направим един турнир. И аз ми хубуу щом като сме 20 така да бъде 4х5 ще играем. Явно се оказа, че този който ни е преброил 20 явно не е можел да брои чак до толкова а сме били 18. Вие се разделихте и си почнахте мача. При което ние ви казваме абе хора дайте да играем всички щото за нас няма хора. Тогава чак почнаха да ми се карат някой как сме нямали хора като сме били цели 8 човека. Е 8 човека на кво да играе? 1 вратар, 1 защитник, 1 нападател и 1 дето се мотае по терена? Добре, че дойдоха тея 3-мата та си направихме един мач иначе щяхме да си блеем там. Така, че аз няма да търпя някви смешници дето идват за 1-ви път да ми казват с кой и как да играя затова без мен вече.

е, ти пък! не съм бил, не знам какво е станало, ама няма смисъл да се отказваш заради една издънка. предлагам да се опитаме да се съберем в неделя пак към 2-3. ще гледам да дойда, но имам да уча и не знам дали ще се освободя.

Ами...звучиш логично...значи сега аз трябва да захвана основната част от организацията...ммм...добре...неделя 14ч. на Академик... Казах!

Stenli, с извинения, но се държиш като малко дете. Такива организационни глупости винаги ги е имало и не само в warez мачовете. Но ако държиш - дръж се като сърдитото хлапенце, дето не са му купили вафла.

За Академик съм супер навит и ще се постарая да докарам и чатерите ми, щото и те се организират за мач. На тях идеята им е за гребната, но ще се опитам да ги вразумя. Надявам се, че не е проблем да доведа малко народ? (едва ли ще сме повече от 6-7 човека)

Stenli, с извинения, но се държиш като малко дете. Такива организационни глупости винаги ги е имало и не само в warez мачовете. Но ако държиш - дръж се като сърдитото хлапенце, дето не са му купили вафла.

За Академик съм супер навит и ще се постарая да докарам и чатерите ми, щото и те се организират за мач. На тях идеята им е за гребната, но ще се опитам да ги вразумя. Надявам се, че не е проблем да доведа малко народ? (едва ли ще сме повече от 6-7 човека)

Ами помисли малко. Значи ние щяхме да си чешем :censored2: там докато вие си играете. Еми няма да стане като човек им казах нямаме хора да направим мач. Те ами нас кво ни интересува нали ние си играем. Ако ще играем всички да играем. Предполагам, че няма да е чак такава загуба ако 2-3ма души не дойдат ;) Въпросът за мен е принципен а не, че някой не ми е купил фафла :P

• 2 weeks later...

За тази неделя (23.01.2005) от 1 часа сме резервирали тартановото игрище на гребната. Ако не се скапе времето ще ви чакам до диспансера. И си вземете парички че се плаща.

Аз няма да мога да дойда. Иска ми се ама имам друг ангажимент. Вижте го какво е що е и ако е готино можем редовно да играем така. Предполагам че няма да е кой знае колко скъпо и няма да е проблем.

• 2 weeks later...

Moi, moi само има 1 проблем. Не знам къде се намира залата ама пак съм доброволец само де не съм зает, че имам малко проблеми на главата в момета.

Moi, moi само има 1 проблем. Не знам къде се намира залата ама пак съм доброволец само де не съм зает, че имам малко проблеми на главата в момета.

Да видим колко желаещи има, но сигурно ще е другата седмица ;) Ще се чакаме на спирката на локото защото най-вероятно ще има и други, които не знаят къде е залата :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...