Doss Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 ako 6te e na akademika kazvaite kaga i trqbva da se syobrazim s prognozite da ne orem pak nivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 abe odeve se vidqh s edin pi4 det e kym neta na Engelsoft i toi mi kaza da vi predam 4e iskal da napravim edin ma4 mejdu dvata wareza. iskat na golemi vrati po 11 4oveka i neograni4en broi smeni <{POST_SNAPBACK}> ne 4uh ni6to po tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Що не дойде бе аааа? Толкова ми беше мъчно, че не донесе медицинската топка <{POST_SNAPBACK}> едит:Ilianna къде беше медицинската топка :allien <{POST_SNAPBACK}> А аз пък по тва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 tq be6e tam ama bez topka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 ne 4uh ni6to po tova Между другото за мача с LanLame - с удоволствие ще играя, ако ме искате. Но предупреждавам, че тях нама да ги жаля с бутонките Така, явно е необходимо - пояснявам. Имах предвид казаното за LanLame. И некя поясня: първо фирмата е AngelSoft, и второ името им като интернет доставчици е LanGame (= LanLame). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Мисля че тя питаше дали мачът ще стане или не? А не какво имаш предвид под LanLame... И все пак...и аз не знам дали ще стане такъв мач... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 abe ne se vprqgaite be az samo predlagam ako ne stane golqma rabota STENLI dai nqkvo info za next football mach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 abe ne se vprqgaite be az samo predlagam ako ne stane golqma rabota STENLI dai nqkvo info za next football mach <{POST_SNAPBACK}> Инфо не мога да ти дам. Чакам да се разберете нещо за да го напиша. Аз повече няма да идвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Инфо не мога да ти дам. Чакам да се разберете нещо за да го напиша. Аз повече няма да идвам! <{POST_SNAPBACK}> Shto taka be?Az taman vikam da doida... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 Shto taka be?Az taman vikam da doida... <{POST_SNAPBACK}> Те си знаят ква простотия направиха последния път. Някой път ще ти разправям като се видим. Мисля да се събираме да ходим на зала, но хора от тука няма да взимам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Кажи бе Краси...аз не съм нещо доразбрал явно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 Кажи бе Краси...аз не съм нещо доразбрал явно... <{POST_SNAPBACK}> Значи ако помниш когато отидохме миналия път, някой каза еми ние сме 20 човека айде да направим един турнир. И аз ми хубуу щом като сме 20 така да бъде 4х5 ще играем. Явно се оказа, че този който ни е преброил 20 явно не е можел да брои чак до толкова а сме били 18. Вие се разделихте и си почнахте мача. При което ние ви казваме абе хора дайте да играем всички щото за нас няма хора. Тогава чак почнаха да ми се карат някой как сме нямали хора като сме били цели 8 човека. Е 8 човека на кво да играе? 1 вратар, 1 защитник, 1 нападател и 1 дето се мотае по терена? Добре, че дойдоха тея 3-мата та си направихме един мач иначе щяхме да си блеем там. Така, че аз няма да търпя някви смешници дето идват за 1-ви път да ми казват с кой и как да играя затова без мен вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 е, ти пък! не съм бил, не знам какво е станало, ама няма смисъл да се отказваш заради една издънка. предлагам да се опитаме да се съберем в неделя пак към 2-3. ще гледам да дойда, но имам да уча и не знам дали ще се освободя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Ами...звучиш логично...значи сега аз трябва да захвана основната част от организацията...ммм...добре...неделя 14ч. на Академик... Казах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Dobre! Az sum navit. Ako usloviqta sa 14h v nedelq na Akademik sum 99% tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 ami az kato govoreh da igraem na cqloto igri6te na celite vrati nikoi ne me slu6a. nedei da se otkazva6 zaradi prostotii. aide 6te se vidin na 16 na akademika Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Следващия път без мен. Няма как момчета. Тая седмица е невъзможно за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Stenli, с извинения, но се държиш като малко дете. Такива организационни глупости винаги ги е имало и не само в warez мачовете. Но ако държиш - дръж се като сърдитото хлапенце, дето не са му купили вафла. За Академик съм супер навит и ще се постарая да докарам и чатерите ми, щото и те се организират за мач. На тях идеята им е за гребната, но ще се опитам да ги вразумя. Надявам се, че не е проблем да доведа малко народ? (едва ли ще сме повече от 6-7 човека) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 12, 2005 Author Share Posted January 12, 2005 Stenli, с извинения, но се държиш като малко дете. Такива организационни глупости винаги ги е имало и не само в warez мачовете. Но ако държиш - дръж се като сърдитото хлапенце, дето не са му купили вафла. За Академик съм супер навит и ще се постарая да докарам и чатерите ми, щото и те се организират за мач. На тях идеята им е за гребната, но ще се опитам да ги вразумя. Надявам се, че не е проблем да доведа малко народ? (едва ли ще сме повече от 6-7 човека) <{POST_SNAPBACK}> Ами помисли малко. Значи ние щяхме да си чешем там докато вие си играете. Еми няма да стане като човек им казах нямаме хора да направим мач. Те ами нас кво ни интересува нали ние си играем. Ако ще играем всички да играем. Предполагам, че няма да е чак такава загуба ако 2-3ма души не дойдат Въпросът за мен е принципен а не, че някой не ми е купил фафла Link to comment Share on other sites More sharing options...
rez Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 За тази неделя (23.01.2005) от 1 часа сме резервирали тартановото игрище на гребната. Ако не се скапе времето ще ви чакам до диспансера. И си вземете парички че се плаща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Аз няма да мога да дойда. Иска ми се ама имам друг ангажимент. Вижте го какво е що е и ако е готино можем редовно да играем така. Предполагам че няма да е кой знае колко скъпо и няма да е проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 nqkoi ne e li izmisli ne6to nova da poritame malko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 10, 2005 Author Share Posted February 10, 2005 Има ли желаещи за един мач в залата на ВСИ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Moi, moi само има 1 проблем. Не знам къде се намира залата ама пак съм доброволец само де не съм зает, че имам малко проблеми на главата в момета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 10, 2005 Author Share Posted February 10, 2005 Moi, moi само има 1 проблем. Не знам къде се намира залата ама пак съм доброволец само де не съм зает, че имам малко проблеми на главата в момета. <{POST_SNAPBACK}> Да видим колко желаещи има, но сигурно ще е другата седмица Ще се чакаме на спирката на локото защото най-вероятно ще има и други, които не знаят къде е залата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.