Jump to content
BulForum.com

Warez Football

Stenli

Recommended Posts

Жоро е машина. Стягай се, и до другата неделя да си 6, че сега ги надъхвам тия мърди да съберем нормален отбор, тоест не събран от набор 90 и набор 50 и да си го върнем :))

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

След един месец ми свършват кандидат-судентските изпити и ще имам много време та да ви попитам приемате ли нови хора и кой набор сте вие. Аз сам 86. Мога да доведа и още хора. Не съм много добър но може да се пробвам два-три пъти.

Аз съм изненадващо болен на легло... Тръшнал ме е някакъв вирус и бера душа тук...до футбол няма как да го докарам.

Аз ще дойда. Ще дойде и топката ми. Ще доведа и една помпа, в случай, че има топки за помпане ^^

Може и моите хора да дойдат, надявам се поне този път средната възраст да е над 15 години :))

здравейте. аз съм нов в това чудо(форума), та сега разбрах, че ритате на гребната, ама къде точно и в колко? може да намина да спася отбора от победа.

особено ако си търсите вратар(като Шмайхел съм, когато се бях изрусил де).

така че ако търсите нов - кажете

Утре 22.06 (сряда) се навихме с колегите да ритаме в 18:00, че тази събота и неделя пропуснахме заради един гаден изпит. Та, ако има желаещи, моля да заповядат.. :)

ПП: Топка ще носим.

Guest Phoenix

Без много да го мислим... Неделя, 02.07.2005 от 18:30 на игрището :)

С колегите се разбрахме утре (сряда) в 18:00 на редовното място на гребната да разцъкаме топчето.

Всеки желаещ, е добре дошъл! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...