Jump to content
BulForum.com

Warez Football

Stenli

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply
А кое точно топче да ритнем?

Ам виж това е интересен въпрос. :mellow: Някой няма ли да може да донесе и тази седмица?

А за другата вече ще гледаме да вземем една нова топка с колегите, че така не е работа..

Аз отново съботата я изпускам, ще дойда неделята, отново има възможност да доведа хора, но моите познати са толкова 'сериозни', че нищо не мога да гарантирам.

Edit: Добра новина, в случай, че отново се разчита на моята топка - накрая успях да се справя с изключително трудната мисия да я напомпя :))

абе да взема и аз един път да се присъединя към тайфата да поиграем. гледам бая народ се събира. самоче вие май сте по-добри от мен, затова ще ме е срам ако проваля отбора :)

Ако не вали проливен дъжд в 16 часа ще дойда, ще нося и топка. Първо, защото винаги ми се играе и второ, защото съм казал за този мач и на други хора.

Искате ли да го направим в 3? Имам след това работа и ако почнем в 4 ще трябва да тръгна рано. Ама все ще дойда де.

OK...4 let it be...

Водна - да, топка - не...

Абе имаше топка, ама такъв мощен дъжд и град ни удари...беше велико.

Бяхме двама. И двамата сме от форума. И на двамата ни личи, че нямаме много добра връзка с кораба-майка...

Неска ще ходим да вземем ново топче. :)

А довечера в 18:00 ще го осветим! Та който желае, може да заповадя на гребната.. :)

Жоре, не разпространявай фалшиви слухове!

Първо - аз си контактувам с кораба-Шурей, не с кораба-майка.

Второ - много добре си контактуваме, въпроса е, че факсовете дето ми ги праща ме карат да изглейдам леко странен ^^.

Трето - като си изсуших фанелката, с която играх стоеше като дъска :))

Иначе за тази вечер и аз може да дойда, но не съм 100%.

Редакция: Тръгвам :))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...