Jump to content
BulForum.com

Warez Football

Stenli

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Awe hora, utre nqma da moga da doida ama aide drugiq put kogato igraete da e na Akademik, 6toto naistina transporta e po-udoben, puk i terenite sa mnogo dobri. Osobeno toq vutre6niq. Igral sum tam i e mnogo qko. Kolkoto pove4e hora doidat - tolkova po-dobre. razdelqme se na 2 otbora ot 10-15 4oveka i stava super qko. :P

Абе малко ли теми има на тоя варез, че се тука тряа да пишете :bgrin:

Аз пиша основно тук... Където и другаде да кажа нещо все има недоволни. Задоволявам си графоманството с тая тема щото малко от малко ме уважават тук. А и обикновено наистина се разчита на мен и на Краси да организираме нещата...

dlb, за да те успокоя, ще ти опиша Аз какво направих последния мач. На врата, топка в аут, аз решавам да си спестя гоненето и да я хвана, при което правя някакъв страхотен финт с ръцете, топката съответно ми се изплъзва и влиза във вратата... :angry1

Надявам се да мине за отговор на въпроса ти за "футболягите" :]

Кажете на Краси че днес няма да мога да дойда да ви видя, но ако другата седмица го направите на стадион Академик, със сигурност ще дойда да се пусна с вас малко. :)

az da donesa li topka "medicinska"

Що не дойде бе аааа? Толкова ми беше мъчно, че не донесе медицинската топка :cry :cry :cry

Ти отишъл ли си някъде навреме???? ВСЕ закъсняваш!!! :devil  :devil  :lol:  :laughing1:  :laughing1:

А ти да мълчиш аз поне не казвам ще дойда и после няма да идвам ей такива ми ти работи :tongue

Що не дойде бе аааа? Толкова ми беше мъчно, че не донесе медицинската топка :cry  :cry  :cry

А ти да мълчиш аз поне не казвам ще дойда и после няма да идвам ей такива ми ти работи :tongue

Ти нещо голяма работа стана... Я кажи с колко те биха днес :) :) Другия път съм там 99 %. Ще ти пусна едно ПМ да ти обясня за днес ;)

Ти нещо голяма работа стана... Я кажи с колко те биха днес :) :) Другия път съм там 99 %. Ще ти пусна едно ПМ да ти обясня за днес ;)

Абе ти акъл имаш ли мен някой да ме бие точно на тая игра. Винаги ми дават най-слабите и почти винаги ги бием. Кво да ти кажа майсторът си е майстор :rolleyes: Пък да не говорим ако дойде фънкито което се случва много рядко тогава просто ги убиваме. Все пак с тоя пич играем от 12 години заедно :bgrin:

едит:Ilianna къде беше медицинската топка :allien

Абе ти акъл имаш ли мен някой да ме бие точно на тая игра. Винаги ми дават най-слабите и почти винаги ги бием. Кво да ти кажа майсторът си е майстор  :rolleyes: Пък да не говорим ако дойде фънкито което се случва много рядко тогава просто ги убиваме. Все пак с тоя пич играем от 12 години заедно :bgrin:

едит:Ilianna  къде беше медицинската топка :allien

Знам бе! Споко ся нали знаеш че на тва може и да си по добър ама кат та хвана на волей и ще те размажа :) В буквалния смисъл на думата :)

ma4leto se polu4i pone purvoto de ima6e edin pi4 ot na Rezo i na Vaseto otbora s taka malko po dylga kosa s bqla fanela. Iskam da mu se izvinq 4e go sritah malko to az sym varatar de ama pak

dlb,  за да те успокоя, ще ти опиша Аз какво направих последния мач. На врата, топка в аут, аз решавам да си спестя гоненето и да я хвана, при което правя някакъв страхотен финт с ръцете, топката съответно ми се изплъзва и влиза във вратата... :angry1

Надявам се да мине за отговор на въпроса ти за "футболягите" :]

neznam kakvo si pravil minaliq ma4 ama toq igra stabilno v za6tita i da se izvinq na GeorgiK 4e na dva puti go podlygah i ni vkaraha golove

Ти пък не го взимай толкова присърце. Нали пак ги опукахме... Аз ако взема да се извинявам за всичките си пропуски...отиде коня....

abe odeve se vidqh s edin pi4 det e kym neta na Engelsoft i toi mi kaza da vi predam 4e iskal da napravim edin ma4 mejdu dvata wareza. iskat na golemi vrati po 11 4oveka i neograni4en broi smeni

na Rezo i na Vaseto otbora s taka malko po dylga kosa s bqla fanela. Iskam da mu se izvinq 4e go sritah malko to az sym varatar de ama pak

На него искам и аз да се извиня, защото го настъпих без да искам с калеврите.

Между другото за мача с LanLame - с удоволствие ще играя, ако ме искате. Но предупреждавам, че тях нама да ги жаля с бутонките :))

Edit: Нали следващия мач ще е на Академик??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...