Jump to content
BulForum.com

Warez Football

Stenli

Recommended Posts

Добре де, така и не можах да разбера защо не се играе в събота вече  :confused  :confused И къв е тоя стадион "Академик"  :confused  :confused Абе пояснявайте се малко бе хора  :bgrin:  :wacko:

И аз така :( Щеше ми се днеска да поиграем малко, че скоро няма да имам възможност пак.

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Ами доколкото разбирам причината да не се играе събота е липсата на топка :))

Иначе за неделя идвам със сигурност. Писал съм в един друг форум за този мач, може пак да дойдат моите хора, ама тоя път не искам да играя от тях :))

П.П. Ако някой има помпа с игла или поне игла - pls да я донесе, че моята топка доста е спаднала...

Guest Phoenix
Ами доколкото разбирам причината да не се играе събота е липсата на топка :))

Иначе за неделя идвам със сигурност. Писал съм в един друг форум за този мач, може пак да дойдат моите хора, ама тоя път не искам да играя от тях :))

П.П. Ако някой има помпа с игла или поне игла - pls да я донесе, че моята топка доста е спаднала...

А къде е топката? Кво пречи ако тоя дето е в него не може да я вземе друг? Нещо не мога да ви разбера :wacko:

Не съм казал, но пак ще повторя...топка няма. Ако трябва да се изразя на по-разбираем език "топката" вече я няма. Свиха я на турнира "Каменица".

Аз предлагам да съберем всички по някой друг лев и да купим една кожена топка, с която да се играе и в събота, и в неделя :punk

Предложението го имаше и преди това...само трябва някой да направи организацията, но като съдя по днешния ден...тя не е на най-високо ниво.

->Phoenix, топката е моя, за това не я оставям на други, освен това с нея играя мачове и през седмицата, а е малко неудобно всяка седмица да си организирам среща с тоя, в който е останала, или пък да ме търсите да ви я дам за събота.

->GeorgiK - не разбирам този песимизъм относно организацията, надявам се не е конкретно за мача. Утре искам да направим як мач :))

Guest Phoenix

Аз ще дойда с 2ма човека още. Предлагам днес да се разбереме по колко пари ще се събират, за да купим топка. Само да не завали...

Guest Phoenix

Играахме 11 на 11 на широко с някви привидно добряци, повечето навярно тренират в Локо...бихме ги с 6:2 :) Общо взето стана интересен мач, от една страна... :bgrin:

7:3

В края на мача си разменихме по един бърз гол...

Тоя мач мноо ме кефеше Урсула (така го кръстих) - един пич от другия отбор, със някакъв впит клин и прическата му не ща да я коментирам... Гей дружина Детелина.

Иначе момчетата играха доста надъхано и много зле организирано... В средата на мача играта беше доста равностойна, но пичовете не можаха да създадат повече от 4-5 голови положения общо и логично паднаха...

Играахме 11 на 11 на широко с някви привидно добряци, повечето навярно тренират в Локо...бихме ги с 6:2  :) Общо взето стана интересен мач, от една страна... :bgrin:

xexeeeee Ако трябва да съм конкретен 13(вие) на 11(ние) ;) и мача беше равен до последните 10-15мин.

А че бяхме крайно неорганизирани-това е ясно. Сефте играем на голям терен. (Не съвсем, и друг път сме играли, ама преди 100 години). И ...никой не тренира в Локото. Ама все пак добро мачле стана....

П.П. За гей дружина Детелина....Скорпион не е хубаво да се подиграваш на хората за външният вид. :blowup:

Edit:

GeorgiK...Един дълъг с червено-черна фанелка :huh:

Всичко друго прави в Локо-то, освен да играе B)

Лъжеш Дочо лъжеш...един пич в защитата с фланелка на Милан специално ми се похвали, че играе в Локото...

Фланелката беше на Локо, а не на Милан.

И бяхме 12 на 11 в наша полза, а не 13 на 11.

Извинения за неорганизираност не признавам, защото ние също немахме никаква организация в началото.

Противопоставям се категорично на числото 12. Вие бяхте 11 и после от онези, които играеха на малкият терен към вас влязоха 2ма. Специално ви броих, т.к. немога да преглътна загубата :cry

То, че ние сме си виновни, че паднахме...така е, ама нали трябва да се самоуспокоя с нещо :devil

едит: Тоя дето скочи пълничкият не съм аз :P

Ми ОК, може да бъркам. Аз броих нашите и бяхме 10, сле това се включиха още 2-ма и така, но е напълно вероятно да съм сгрешил.

Мачът беше ОК, няма за какво да съжаляваш - бяхме по-добре подготвени физически от вас ;), а и нашият център не беше чак толкова Калигула пиниз :).

пичове не знам кво сте измислили за топката ама ей тука се продава една и ако става за ритане и тая неделя се организираме да съберем по 1 кинта може да си я купим

едит: и аз съм навит, остава другите да си кажат мнението и...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...