Jump to content
BulForum.com

Warez Football

Stenli

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

За на Резо топката можете вече да забравите... Колкото до неговите хора - няма да дойдат днес. И аз мислех да не идвам, но с времето все повече се навивам. Пешо Скорпионе носи топка, щото иначе лошо...

Guest Phoenix
Абе ще нося, спокс. Може да се играе с нея, просто може и да е по-напомпана :))

Ти недей така, че ако е много напомпана ще хвърчи като пиян гларус в тоя вятър :)

Момци, утре ще се рита ли? Аз викам в 16:00 да ритнем топчето, а? :)

Само, ако някой има топка да каже, защото нашата се изгуби покрай турнира на Каменица. :cry Ще трябва да взимаме пак нова..

Мен за събота ме отпишете. Неделята ще се опитам да уредя мачле срещу една наша групировка чатери.

Момци, утре ще се рита ли? Аз викам в 16:00 да ритнем топчето, а? :)

Само, ако някой има топка да каже, защото нашата се изгуби покрай турнира на Каменица. :cry Ще трябва да взимаме пак нова..

ми аз не обещавам, че ще дойда утре, но и да дойда няма да играя :)

Ще играем неделно, защото разчитаме на Пешо за топка, а той каза, че в събота не може. Вариантът да цъкнем срещу чатъри ми звучи ОК на мен...

Искам да поканя всички които са свободни днес към 6 и 30 да доидат на стадион академик ще играем футбол и ще се получи нещо зрелищно. Повечето хора са бивси професионалисти и има голяма красота в играта им. искам да поканя всички без значение колко могат да играят. Благодаря.... ГеоргиК теб наи вече щото този път ще играя срещу теб да те видим можеш ли да вкарваш голове или само говориш :)........

Остава за утре 20.05 по същото време

Много благодаря за поканата, но тия дни имам адски много работа и не знам, дали ще мога да се измъкна...ако все пак успея, ще дойда.

GeorgiK ще те чакам а и може да кажеш и на някои друг всеки е добре дошъл. Скорпион и теб ще те чакам че ми трябва стабилна защита пред мен :P

Искам да поканя всички които са свободни днес към 6 и 30 да доидат на стадион академик ще играем футбол и ще се получи нещо зрелищно. Повечето хора са бивси професионалисти и има голяма красота в играта им. искам да поканя всички без значение колко могат да играят. Благодаря.... ГеоргиК теб наи вече щото този път ще играя срещу теб да те видим можеш ли да вкарваш голове или само говориш :)........

С бивши професионалисти и настоящи селяни е кофти да се рита или бъркам ;)?

Това за вътре в стадиона ли става въпрос или отвън на игрището до стадиона?

Времето е супер за футбол идваи народе чакам ви няма да вали. пък и да завали не сме от захар. :D

Скорпион добро мачле стана и смях имаше и хубави изпълнения. Другия път пак ще ти пусна едно ПМ - че, да потичаме малко. Аз така и не разбрах кой победи, ама няма нищо. Водолаза от нашия отбор беше малко луд.

Guest Phoenix

Добре де, така и не можах да разбера защо не се играе в събота вече :confused :confused И къв е тоя стадион "Академик" :confused :confused Абе пояснявайте се малко бе хора :bgrin: :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...