Jump to content
BulForum.com

Warez Football

Stenli

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply
Guest Phoenix
и както винаги играхме на стадион олимпийски размери и набързо се изморихме :bgrin:

И какво му е олимпийското на терена, освен, че вратите са по-големи? :confused Мисля, че е идаелен за игра от по 6-7-8 човека в отбор :rolleyes: Това, че всеки се опитва да вкара гол като хване топката си е негов проблем, че се изморява толкова. Тая игра за това се играе отборно, за да се подава и да има няква игра все пак... ;)

И какво му е олимпийското на терена, освен, че вратите са по-големи? :confused  Мисля, че е идаелен за игра от по 6-7-8 човека в отбор  :rolleyes:  Това, че всеки се опитва да вкара гол като хване топката си е негов проблем, че се изморява толкова. Тая игра за това се играе отборно, за да се подава и да има няква игра все пак...  ;)

еми тва че повече гоним топката отколкото да играем :music тука в тракия играем на 2 пъти по малко игрище пак по 6 човека от отбор и стават доста по яки мачове. за съжаление вече не се събираме :(

може ли да ми кажете къде то4но ще играете, та да може да дойда за първи път да играя с вас, ако нямате нещо на против

Обикновено на помощното игрище, което е най-близо до стадион Пловдив.

Утре няма ли да посъберем бе? Айде да направим мач утре, че после разни хора ще запискат, че искат в неделя да гледат Формула 1 и пак ще играем с разни дето ги намерим там...

Не знам, дали ще се съберем много, но ще сме достатъчно...дано. Само лошото е, че не мога да намеря Резо. Ако неговите хора идват, всичко се оправя.

абе вие на кое игрище играхте неска ??!!?!? Ние уж дойдохме към 2 и 15 (аз и пучи) ама не можахме да ви намерим и на 4-те помощни

абе вие на кое игрище играхте неска ??!!?!? Ние уж дойдохме към 2 и 15 (аз и пучи) ама не можахме да ви намерим и на 4-те помощни

ми точно на тва дето ти казах. срещу централния вход на стадион пловдив :( то аз закъснях малко ама другите момчета си бяха там :D да беше питал от уарез-а ли сте и щяха да ви кажат

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...