czenitel Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Voodoo... Stenli дека играехте бре .. пак ли на онва теренче дето тренират малките ботев или ..... ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 Voodoo... Stenli дека играехте бре .. пак ли на онва теренче дето тренират малките ботев или ..... ?!? <{POST_SNAPBACK}> ами играем на игрището което се намира срещу централния вход на стадион пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Aham ..... днеска ще се посъберем ли народец ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 Aham ..... днеска ще се посъберем ли народец ? <{POST_SNAPBACK}> да Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Що няма да гледате Ф1 обаче, стартът е от 14:30? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 Що няма да гледате Ф1 обаче, стартът е от 14:30? <{POST_SNAPBACK}> от 21:30 ще я повтарят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 F1 мирише бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Пораздвижихме се и днеска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 Пораздвижихме се и днеска <{POST_SNAPBACK}> ние доста се пораздвижихме. после като си тръгна ти, ние продължихме и след това дойдоха едни пичове та още един мач напраихме. тръгнахме си към 17:30 като накрая останахме аз, 2-мата братчеди, митака и един пич дето не го познавам. последния мач стана много корав. такъв мач от много време не бях играл, здрава, твърда, бърза игра. просто невероятно се получи ам нямахме много сили та не играхме много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 5, 2005 Author Share Posted April 5, 2005 UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Down . В неделя се контузих малко шибано в гърба, но за събота ще съм готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Down with the sickness... И аз ще гледам да дойда и на двата или поне на единия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Аз както винаги не мога да обещая нищо , но ще гледам да дойда Редакция: Съботата отпада....а за неделя ще се надявам махмурлука да е поносим Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 9, 2005 Author Share Posted April 9, 2005 аз продължавам да твърдя, че трябва да играем на по-малък терен сигурно ще съм аут тая и другата седмица може би утре ше дойда да ви гледам и да ви освирквам бтв-някой навит за кафе утре на гребната? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Аз днес се мотах до Перперикон. А за утре имам работа и не знам, дали ще дойда. Хем ми се играе, хем трябва да се бачка...ще видим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Аз утре няма да дойда, но имам предложение от следващата седмица да изместим срещите в по-късен час щтото много жега взе да става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 9, 2005 Author Share Posted April 9, 2005 но имам предложение от следващата седмица да изместим срещите в по-късен час щтото много жега взе да става. <{POST_SNAPBACK}> хех стига бе 20 градуса беше днеска. ми като стане 30-35 лятото Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 бтв-някой навит за кафе утре на гребната? <{POST_SNAPBACK}> Кажи за колко часа е кафето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 днеска ще съм on-line може да играя защита, но все пак ще играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Тази събота и неделя ще играем ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 В момента съм болен, обаче много ми се играе. Ако не вземе да стане някоя простотия, съм на линия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 13, 2005 Author Share Posted April 13, 2005 да, ще играем и 2-та дни. като се прибера после ще оправя 1-вия пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Гледам бая време не си се прибирал...да питам, днес играхте ли? Аз още съм болнав, но утре имам желание да се разтичам. Днес разбрахте ли се нещо за утре и изобщо...да се разберем сега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 16, 2005 Author Share Posted April 16, 2005 Гледам бая време не си се прибирал...да питам, днес играхте ли? Аз още съм болнав, но утре имам желание да се разтичам. Днес разбрахте ли се нещо за утре и изобщо...да се разберем сега... <{POST_SNAPBACK}> да играхме. ама не се събрахме много хора и както винаги играхме на стадион олимпийски размери и набързо се изморихме иначе утре пак в 14:00 пък от другата седмица вече по-късничко бтв първия пост съм го оправил на Редактирано от Stenli на Apr 13 2005, 16:53 PM, ако това имаше предвид с гледам бая време не се прибра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.