Jump to content
BulForum.com

Warez Football

Stenli

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply
Vremeto dnes e idealno samo deto she igraem vyv neprobudni zori  :zzz

хах що бе :) аз съм станал в 7 часа :blink: :cry за мен е вече обяд :lol: айде момчета аз ще тръгвам ще се видим там :D btw ако закъснея кажете на енев да ме чакат :D

хах що бе :) аз съм станал в 7 часа :blink: :cry  за мен е вече обяд :lol: айде момчета аз ще тръгвам ще се видим там :D btw ако закъснея кажете на енев да ме чакат :D

Chakai malko ve mladej...az ne poznaam nikoi kak shte vi razpoznaq ili vie men eventualno ? :confused

Chakai malko ve mladej...az ne poznaam nikoi kak shte vi razpoznaq ili vie men eventualno ? :confused

http://www.warez.ru/invision/index.php?showuser=257

този в дясно е енев или VooDooMaN или... ;)

едит: абе като идеш до спортниядиспансер и видиш едни такива :crazy: значи сме ние :lol:

Guest Phoenix
:zzz :zzz :zzz :zzz :zzz Мразя да ставам толкова рано сутрин...ама за каузата ще се прежалим... :) По някое време ако заспа на терена да ме събудите :D

Лил`Слим и аз съм така :) на ъгъла на диспансера щели да сме се 4акаме ... макар 4е на 1вия пост пи6е на игрището .... аз ще съм .. със скутерче ... черно яке адидас и шапка фила ... ;) стига толкова отличителни белези :)

Guest Phoenix
Лил`Слим и аз съм така :) на ъгъла на диспансера щели да сме се 4акаме ... макар 4е на 1вия пост пи6е на игрището .... аз ще съм .. със скутерче ... черно яке адидас и шапка фила ... ;) стига толкова отличителни белези :)

Евчо, Евчо...винаги си си бил грозен бе, няма кво да се описваш повече :D :lol: :)

Важното е 4е потичахме .. стана горе-долу игра ... ако нямаше вятър заради който топката си хвърчеше на където си ика (по посока на вятура в повечето случаи) ... щеше да е доста по-добре :)

Bahti shibaniq teren :angry:

Bahti shibaniq pqsyk :angry:

Bahti shibaniq vqtyr  :angry:

(Ne celq da obidq nikoi prosto otbelqzvam!)

ми не зависеше от нас :( много кофти се получи, но пак беше по-добре от миналия път :bgrin: дано утре да спре да духа си напраим едно мачле, че все нещо се прецаква :cry

Guest Phoenix

Не знам за вас, ама аз изкарах 2 кила пясък от ушите и носа ми :blink: :huh: Ужасно беше...24 градуса на сянка + 50 км/ч западен вятър...нито виждаш топката, нито ако евентуално я мернеш можеш да я спреш и да играеш с нея, щото отива на където си иска...абе ужас...дано утре е по-добре :angry: :angry1 И дъжд да вали...само да не духа шибан вятър :bgrin:

ми не зависеше от нас :( много кофти се получи, но пак беше по-добре от миналия път :bgrin: дано утре да спре да духа си напраим едно мачле, че все нещо се прецаква :cry

e nali ti kaam...az ne obvinqam nikoi :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...