Jump to content
BulForum.com

Warez Football

Stenli

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply
Guest Phoenix

Пишете ме и мене, ама тоя път се надявам, че ще играем футбол! :angry:

Guest Phoenix
засега няма как да те пиша. виж 1-вия пост, ако някой се откаже тогава ;)

Кво значи "ако някой се откаже" след като има поне 3ма несигурни ??? :confused :blink:

Guest Phoenix

Добре, най-много да останете с 4 сигурни, които няма да дойдат в крайна сметка...

И аз ставам леко несигурен. Трябва да ходя до София и ако си намеря билети за мача с Швеция ще си свърша работата другата седмица. Ако обаче не си намеря, отивам тая...т.е. свободно място за Phoenix. Ще ви кажа крайния резултат или тая вечер или утре най-късно.

Съжалявам, че толкова се забавих, но май мачът ми се разминава. Т.е. тая събота отивам в София почти сигурно. Отпиши ме. Съжалявам... Ако все пак нещо стане и не замина и нямате последен човек, ще се обадя, но предполагам, че ще има кой да запълни мястото... До другия път и приятен мач...

Съжалявам, че толкова се забавих, но май мачът ми се разминава. Т.е. тая събота отивам в София почти сигурно. Отпиши ме. Съжалявам... Ако все пак нещо стане и не замина и нямате последен човек, ще се обадя, но предполагам, че ще има кой да запълни мястото... До другия път и приятен мач...

добре. в неделя пак ще се играе, ако си се върнал заповядай ;)

Предполагам, че ще се върна в неделя вечер, но ако е по-рано ще дойда... Знаеш, че желание имам много...

Щом няма достатъчно хора ... и щом няма се играе волей ще да дойда да запълня бройката ... ако недостигат още хорица до 10:00 в събота винаги мое сбада на някой да доди да сме повечко орица :)

Абе аз ли грешно смятам или сме 12, пък пишеш че има още едно свободно?

по скоро аз съм смятал грешно :woot за тва не е хубаво да се става тлкова рано :lol: благодаря че ме поправи :)

Зна4и утре в 11 и 20 на онва игрище ..... ами ако е лошо времето ??? да нестане така, 4е някои да се уплашат от временцето и да недойдат ? :) (бтв и мен времето ме тревожи) :)

Зна4и утре в 11 и 20 на онва игрище ..... ами ако е лошо времето ??? да нестане така, 4е някои да се уплашат от временцето и да недойдат ? :) (бтв и мен времето ме тревожи) :)

по принцип се чакаме на ъгъла до спортния диспансер, но щом като ти е по-удобно чакай ни на игрището ;) времето не ми се вярва да се развали. т.е. да завали или нещо подобно. бтв ако може сметнете си по колко пари трябва да дадем и си носете точни :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...