Lil`Slim Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 а в събота ще отлепиш ли <{POST_SNAPBACK}> Dammm..tfa se opitvam da kaja che sybota shte MOGA da doida da me pishesh i men a nedelq - ne :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Пиши още 4 души с мен - Резо, Васето, Арто и Жоро. Резо е сигурен, за другите ще дам потвърждение утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Пишете ме и мене, ама тоя път се надявам, че ще играем футбол! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 15, 2005 Author Share Posted March 15, 2005 Пишете ме и мене, ама тоя път се надявам, че ще играем футбол! <{POST_SNAPBACK}> засега няма как да те пиша. виж 1-вия пост, ако някой се откаже тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 засега няма как да те пиша. виж 1-вия пост, ако някой се откаже тогава <{POST_SNAPBACK}> Кво значи "ако някой се откаже" след като има поне 3ма несигурни ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 15, 2005 Author Share Posted March 15, 2005 Кво значи "ако някой се откаже" след като има поне 3ма несигурни ??? <{POST_SNAPBACK}> еми тва ти казвам, ако някой от тея 3мата се откажат пиша теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Добре, най-много да останете с 4 сигурни, които няма да дойдат в крайна сметка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Колегите дето не бяха сигурни са сигурни вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 И аз ставам леко несигурен. Трябва да ходя до София и ако си намеря билети за мача с Швеция ще си свърша работата другата седмица. Ако обаче не си намеря, отивам тая...т.е. свободно място за Phoenix. Ще ви кажа крайния резултат или тая вечер или утре най-късно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 Георги! Ще идваш ли?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Съжалявам, че толкова се забавих, но май мачът ми се разминава. Т.е. тая събота отивам в София почти сигурно. Отпиши ме. Съжалявам... Ако все пак нещо стане и не замина и нямате последен човек, ще се обадя, но предполагам, че ще има кой да запълни мястото... До другия път и приятен мач... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 Съжалявам, че толкова се забавих, но май мачът ми се разминава. Т.е. тая събота отивам в София почти сигурно. Отпиши ме. Съжалявам... Ако все пак нещо стане и не замина и нямате последен човек, ще се обадя, но предполагам, че ще има кой да запълни мястото... До другия път и приятен мач... <{POST_SNAPBACK}> добре. в неделя пак ще се играе, ако си се върнал заповядай Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Предполагам, че ще се върна в неделя вечер, но ако е по-рано ще дойда... Знаеш, че желание имам много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Ееееххх...кво да ви правя, пак ще спасявам положението Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Мен ме отпишете.....гнойна ангина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 айде че нещо няма хора. други желаещи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Аз викнах още 1 човек . Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Щом няма достатъчно хора ... и щом няма се играе волей ще да дойда да запълня бройката ... ако недостигат още хорица до 10:00 в събота винаги мое сбада на някой да доди да сме повечко орица Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 Браво момчета така ви искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Абе аз ли грешно смятам или сме 12, пък пишеш че има още едно свободно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 Абе аз ли грешно смятам или сме 12, пък пишеш че има още едно свободно? <{POST_SNAPBACK}> по скоро аз съм смятал грешно за тва не е хубаво да се става тлкова рано благодаря че ме поправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Зна4и утре в 11 и 20 на онва игрище ..... ами ако е лошо времето ??? да нестане така, 4е някои да се уплашат от временцето и да недойдат ? (бтв и мен времето ме тревожи) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 Зна4и утре в 11 и 20 на онва игрище ..... ами ако е лошо времето ??? да нестане така, 4е някои да се уплашат от временцето и да недойдат ? (бтв и мен времето ме тревожи) <{POST_SNAPBACK}> по принцип се чакаме на ъгъла до спортния диспансер, но щом като ти е по-удобно чакай ни на игрището времето не ми се вярва да се развали. т.е. да завали или нещо подобно. бтв ако може сметнете си по колко пари трябва да дадем и си носете точни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goalie Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 pichove navit sam za nedelq no kade ste igrali, ako moge da se vkliucha de. Shte proverq utre vecher temata i ako nqkoi mi kaje kade da doida shte sam tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.