Jump to content
BulForum.com

Warez Football

Stenli

Recommended Posts

от сряда най-вероятно няма да имам нет. давам паролата на ъкаунта си на James_Bond007 пращайте му ЛС на него за да оправя 1-вия пост докато ме няма.

Поздрави :)

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Edited By James_Bond007

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Ем супер. Аз пропускам 2-3 тура, но като се върна ще се блъскам с останалите. И малко по-сериозно, айде някой път всички да тичаме цял мач ;)? Ще е доста по-интересно.

Олеле огря ни нова тема... Хем гот хем от друга страна тия 59 страници ме веселяха... Както и да е. Това дето го вика Тошо наистина обаче е добра реклама - момиче в защита...нова топка...Тошо и той там...как да не дойдеш на мача?...

аз съм напълно сигурен, че хората не идват за друго, а заради мен. по-следващия път ще има и зяпачи - да ме гледат как играя. дръжте се за мен и ще успеете в живота.

Абе хора, днес минавайки покрай стад. Академик го разгледах. И вътре и вън игрищата са МНОГО по-добре от картофените ниви, които са на Гребната. Има си и тревица, е да, малко оплешивяваща, но на Гребната няма на никое от игрищата (може би изключае стадион Пловдив). Мисля, че на последния мач някой спомена, че се плащало - според мен това са глупости. Стадиона (вътре) няма никакви заграждения и се съмнявам някой да каже нещо. Освен това и вън има къде да се играе. Е, няма врати, но ония врати, на които играхме са си жив ужас - който уцели вратата - 80% гол...

Друга страна - много повече транспорт. Покрай стадион Академик минават автобуси 4,18,10,99, също и маршрутки 1,3,5,16,19... Мисля, че е по-лесно достъпен от гребната база, за където е ш*#!#@та десятка (движи се успоредно със слънчевите затъмнения...).

Предложението ми е мача да е на Академик. Помислете!

П.П. Ако ще разчитате на моята топка - добре ще е някой да изкопае помпа, 'щото моята се скапа в процеса на донапомпване (и топката ми доволно спадна, дълга и тъпа история).

Абе хора, днес минавайки покрай стад. Академик го разгледах. И вътре и вън игрищата са МНОГО по-добре от картофените ниви, които са на Гребната. Има си и тревица, е да, малко оплешивяваща, но на Гребната няма на никое от игрищата (може би изключае стадион Пловдив). Мисля, че на последния мач някой спомена, че се плащало - според мен това са глупости. Стадиона (вътре) няма никакви заграждения и се съмнявам някой да каже нещо. Освен това и вън има къде да се играе. Е, няма врати, но ония врати, на които играхме са си жив ужас - който уцели вратата - 80% гол...

Друга страна - много повече транспорт. Покрай стадион Академик минават автобуси 4,18,10,99, също и маршрутки 1,3,5,16,19... Мисля, че е по-лесно достъпен от гребната база, за където е ш*#!#@та десятка (движи се успоредно със слънчевите затъмнения...).

Предложението ми е мача да е на Академик. Помислете!

П.П. Ако ще разчитате на моята топка - добре ще е някой да изкопае помпа, 'щото моята се скапа в процеса на донапомпване (и топката ми доволно спадна, дълга и тъпа история).

1-во говорех за ВСИ-то а не за Академик!

2-ро за утре не мога на 20 човека да им се обадя и да им кажа, че се сменя мястото. Затова утре правим мач на гребната и се разбираме къде ще се играе другия път!

ДА :D

edit:помпа и игличка са осигурени вече :)

Хора защо не пишете списъка с хора за съответния мач?

Хора защо не пишете списъка с хора за съответния мач?

Защото не са само от варез-а ;) и не се знае точно кой ще дойде, и кой ще доведе :)

edit: като почнем да ходим на зала ако застудее ще има списък с хората, които ще идват ;)

Няма да има нужда от помпи щото Тошо ще вземе неговата топка. Ще играем поне утре на гребната а като имаш предложения давай ги там на място и ще го обсъдим. От списък няма смисъл щото много е вероятно половината от списъка да не дойда но да дойдат други които пък да доведат други...

Няма да има нужда от помпи щото Тошо ще вземе неговата топка. Ще играем поне утре на гребната а като имаш предложения давай ги там на място и ще го обсъдим. От списък няма смисъл щото много е вероятно половината от списъка да не дойда но да дойдат други които пък да доведат други...

Абе нека да има поне 2 топки защото имам опасения, че ще се съберем много народ. А сам знаеш, че никакъв мач не става като дойдат 20 човека :bgrin: Затова 4 отбора по 5 човека и си правим турнирче ;)

Ами какво да го обмислям...то първо едва ли ще се преместим но и да стане сигурно ще сме повече хора от колкото за един отбор така че пак няма да стане. Можем да разделим на повече отбори ако доведеш твои хора и да стане турнир някакъв...иначе не виждам вариант.

az li4no predpo4itam akademika za6toto za edin vratar tam e po odobno otkolkoto na goloto pole na grebnata ama kakto re6ite ot men se iska samo da pazq i tova 6te pravq bez zna4enie kade e

ma4a

Играхме сравнително малко хора на големи врати...т.е. малък терен - големи врати. И така повечето удари бяха от доста близо а и вратарите(освен нашия звяр) бяха вратари по неволя и шансът дори беше по-голям... Аз лично имах мисля два спасени удара и около 7-8 гола и това не е от голямото ми майсторство...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...