Stenli Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 от сряда най-вероятно няма да имам нет. давам паролата на ъкаунта си на James_Bond007 пращайте му ЛС на него за да оправя 1-вия пост докато ме няма. Поздрави Edited By James_Bond007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Chestito Stenli! Shte doida i az i ako ne se obadqt kontuziite moje i az da se pusna Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Ем супер. Аз пропускам 2-3 тура, но като се върна ще се блъскам с останалите. И малко по-сериозно, айде някой път всички да тичаме цял мач ? Ще е доста по-интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Ot baq vreme se nadyhvam ama mislq tazi nedelq da go storq i da doida da poritam s vas che mi e mnoo interesno k`fi obrazi ste i shto za zvezdi ste shtot vinagi sym iskal nqkoi da me nauchi nadqvam se vie da uspeete Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Олеле огря ни нова тема... Хем гот хем от друга страна тия 59 страници ме веселяха... Както и да е. Това дето го вика Тошо наистина обаче е добра реклама - момиче в защита...нова топка...Тошо и той там...как да не дойдеш на мача?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 аз съм напълно сигурен, че хората не идват за друго, а заради мен. по-следващия път ще има и зяпачи - да ме гледат как играя. дръжте се за мен и ще успеете в живота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Абе хора, днес минавайки покрай стад. Академик го разгледах. И вътре и вън игрищата са МНОГО по-добре от картофените ниви, които са на Гребната. Има си и тревица, е да, малко оплешивяваща, но на Гребната няма на никое от игрищата (може би изключае стадион Пловдив). Мисля, че на последния мач някой спомена, че се плащало - според мен това са глупости. Стадиона (вътре) няма никакви заграждения и се съмнявам някой да каже нещо. Освен това и вън има къде да се играе. Е, няма врати, но ония врати, на които играхме са си жив ужас - който уцели вратата - 80% гол... Друга страна - много повече транспорт. Покрай стадион Академик минават автобуси 4,18,10,99, също и маршрутки 1,3,5,16,19... Мисля, че е по-лесно достъпен от гребната база, за където е ш*#!#@та десятка (движи се успоредно със слънчевите затъмнения...). Предложението ми е мача да е на Академик. Помислете! П.П. Ако ще разчитате на моята топка - добре ще е някой да изкопае помпа, 'щото моята се скапа в процеса на донапомпване (и топката ми доволно спадна, дълга и тъпа история). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 8, 2005 Author Share Posted January 8, 2005 Абе хора, днес минавайки покрай стад. Академик го разгледах. И вътре и вън игрищата са МНОГО по-добре от картофените ниви, които са на Гребната. Има си и тревица, е да, малко оплешивяваща, но на Гребната няма на никое от игрищата (може би изключае стадион Пловдив). Мисля, че на последния мач някой спомена, че се плащало - според мен това са глупости. Стадиона (вътре) няма никакви заграждения и се съмнявам някой да каже нещо. Освен това и вън има къде да се играе. Е, няма врати, но ония врати, на които играхме са си жив ужас - който уцели вратата - 80% гол...Друга страна - много повече транспорт. Покрай стадион Академик минават автобуси 4,18,10,99, също и маршрутки 1,3,5,16,19... Мисля, че е по-лесно достъпен от гребната база, за където е ш*#!#@та десятка (движи се успоредно със слънчевите затъмнения...). Предложението ми е мача да е на Академик. Помислете! П.П. Ако ще разчитате на моята топка - добре ще е някой да изкопае помпа, 'щото моята се скапа в процеса на донапомпване (и топката ми доволно спадна, дълга и тъпа история). <{POST_SNAPBACK}> 1-во говорех за ВСИ-то а не за Академик! 2-ро за утре не мога на 20 човека да им се обадя и да им кажа, че се сменя мястото. Затова утре правим мач на гребната и се разбираме къде ще се играе другия път! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 ОК, въпроса с помпата обаче остава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 аз мога ли да дойда да играя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 8, 2005 Author Share Posted January 8, 2005 аз мога ли да дойда да играя ? <{POST_SNAPBACK}> ДА edit:помпа и игличка са осигурени вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 ДА edit:помпа и игличка са осигурени вече <{POST_SNAPBACK}> Хора защо не пишете списъка с хора за съответния мач? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 8, 2005 Author Share Posted January 8, 2005 Хора защо не пишете списъка с хора за съответния мач? <{POST_SNAPBACK}> Защото не са само от варез-а и не се знае точно кой ще дойде, и кой ще доведе edit: като почнем да ходим на зала ако застудее ще има списък с хората, които ще идват Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Няма да има нужда от помпи щото Тошо ще вземе неговата топка. Ще играем поне утре на гребната а като имаш предложения давай ги там на място и ще го обсъдим. От списък няма смисъл щото много е вероятно половината от списъка да не дойда но да дойдат други които пък да доведат други... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 8, 2005 Author Share Posted January 8, 2005 Няма да има нужда от помпи щото Тошо ще вземе неговата топка. Ще играем поне утре на гребната а като имаш предложения давай ги там на място и ще го обсъдим. От списък няма смисъл щото много е вероятно половината от списъка да не дойда но да дойдат други които пък да доведат други... <{POST_SNAPBACK}> Абе нека да има поне 2 топки защото имам опасения, че ще се съберем много народ. А сам знаеш, че никакъв мач не става като дойдат 20 човека Затова 4 отбора по 5 човека и си правим турнирче Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Ha,ako se premestite da igraete na Akademik ,moje da spretnem derbi i da igraete sreshty nas:o) Jore,pomisli v/y tova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Ами какво да го обмислям...то първо едва ли ще се преместим но и да стане сигурно ще сме повече хора от колкото за един отбор така че пак няма да стане. Можем да разделим на повече отбори ако доведеш твои хора и да стане турнир някакъв...иначе не виждам вариант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 az li4no predpo4itam akademika za6toto za edin vratar tam e po odobno otkolkoto na goloto pole na grebnata ama kakto re6ite ot men se iska samo da pazq i tova 6te pravq bez zna4enie kade e ma4a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 a i predniq pyt bez vratari li ste igrali 4e pri ocelvane na vratata ima 80% 6ans za gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Играхме сравнително малко хора на големи врати...т.е. малък терен - големи врати. И така повечето удари бяха от доста близо а и вратарите(освен нашия звяр) бяха вратари по неволя и шансът дори беше по-голям... Аз лично имах мисля два спасени удара и около 7-8 гола и това не е от голямото ми майсторство... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 ne be bazikam se ne se vprqgaide aide do utre ako utre sme s teb ot edin otbor nqma da ti se naloji da pazi6 a da vkarva6 nali taka otnasq se za GeorgiK Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Ами обикновено това ми се..."налага"... Не се оплаквам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Последно да взимам ли моята "топка" или не? (в кавички, щото е Bulldozer) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 8, 2005 Author Share Posted January 8, 2005 Последно да взимам ли моята "топка" или не?(в кавички, щото е Bulldozer) <{POST_SNAPBACK}> Последно ДА!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Следпоследно ДА.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.