Jump to content
BulForum.com

Съвет за цена на тонколони

Recommended Posts

Имам едни тонколони у нас,които не ми трябват много,много и един познат иска да ги купи,ама не знам какви пари да му искам.Вие на колко ги оценявате обективно погледнато?Става въпрос за руски колони:

RADIOTEHNIKA S-50 B

Мощност-50 вата

Съпротивление-8 ома

Имам даже и книжки за колоните.Казвайте на каква сума ги оценявате!

Тия колони са невероятни. Аз имам S-70 в нас. Според мен са по-скъпи от стандартни 50 ватови колони. Иди в някой магазин, виж цената и сложи 10-20лв отгоре :bgrin:

мод: хайде не цитирайте без нужда

Минимум 100 лв. на тонколона!

мод: хайде не цитирайте без нужда

както ти казаха и другите това наистина са едни добри тонколони но за твое съжаление не държат цена която заслужават (всмисъл не отстъпват много на най-добрите по показатели и звучене но пък вървят доста по евтино от тях) та аз ще ти предложа нещо друго (поне аз така бих сторил) с парите които ще вземеш за тях ще си купиш някакъв компютърен хардуер или пък телефон и след време те няма вече да струват нищо и само ще съжаляваш -а колоните са си колони и след 10 години ще ти служат вярно тъй че най-добре не ги продавай а той твоя приятел ще си намери други то приятелството приятелство ама сиренето е с пари :rolleyes:

А бе аз ги знам колоните,че са много хубави.Ама лятото баща ми взе едно Хоум Синема,на което колоните в никакъв случай не могат да се мерят със старите,ама реално стоят,без да се ползват.Най-гадното е,че за тях ме врънкат едни приятели,пък как да има кажа 100лв. за колона,както по-горе четох?!

А бе аз ги знам колоните,че са много хубави.Ама лятото баща ми взе едно Хоум Синема,на което колоните в никакъв случай не могат да се мерят със старите,ама реално стоят,без да се ползват.Най-гадното е,че за тях ме врънкат едни приятели,пък как да има кажа 100лв. за колона,както по-горе четох?!

Ами хората ти дадоха съвета, който търсеше....сега пък "как да им кажа тази цена"....ами това си е твой проблем, като не ти се казва - измисли си някаква, като за приятели и друг път не търси съвети... :)

Аве някой сеща ли се за някое сайтче за техника втора употреба?

Иначе Thanks! за постовете,сега съм ориентиран поне колко струват,пък за колко ще ги дам,ще видя.

Тая тема изобщо не е за тука. Това да не е бюро информация. Тука изобщо някой прави ли си труда да прегледа отгоре отгоре поне тия правила или можете само да ми пишете тъпи лични мнения, а ? В дом за бавно развиващи ли съм попаднал не мога да разбера или в раздел buy/sell. Има ли изобщо някой дето да е наясно и с 5% от правилата на тоя форум ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...