midas Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Каде мога да намеря готов план за антикризисен мениджмънт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Или план за евакуация?Че май ми се сливат понятията. Иначе във сайта на МВР има няколко разработени примерни плана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted January 8, 2005 Author Share Posted January 8, 2005 Или план за евакуация?Че май ми се сливат понятията.Иначе във сайта на МВР има няколко разработени примерни плана. <{POST_SNAPBACK}> Би ли ми дал точен линк с разработения план,че не мога да го открия,видях доста други планове в сайта на МВР,но не и за евакуация.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted January 8, 2005 Author Share Posted January 8, 2005 Абе недейте така Антикризисен мениджмънт е когато фирмата има проблеми и те трябва да се решават Примерно: Какво да правим, когато Майкъл Мур ни дойде на гости <{POST_SNAPBACK}> Аз много добре знам какво е антикризисен мениджмънт, но ми трябва готов план за действие при кризисна ситуация.... поради простата причина,че нямам особено много време да си измислям криза и начин за борба с нея.... а и примера който си дал ти няма нищо общо с криза..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 http://www.md.government.bg/_bg_/archives/...9/dokl1999.html Извинявай много,аз съм объркал местата.Било е доклад в МО,където има предложен пакет антикризисни мерки.Не знам обаче доколко ти върши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.