Jump to content
BulForum.com

Да подкрепим Ибряма

netrootbg

Recommended Posts

Къде го този Ибряма?!

Едит: все още не мога да го намеря в списъка..  :(

Иво Папазов-Ибряма ;)

Пропуснах да спомена за кои става въпрос, но nikisim ме е поправил ;).

Така може :devil Еми много ясно че ще гласуваме за нашия човек! Призовавам и всички останали да сторят съшото :rolleyes:

Така може  :devil  Еми много ясно че ще гласуваме за нашия човек! Призовавам и всички останали да сторят съшото  :rolleyes:

ok, ideqta ti e 4udna, no kade da dam vota si - ne moga da izdirq kade se glasuva , a iskam da go podkrepq :)

Ше го подкрепим.Нали е българин....

koito e glasuval neka obqsni kak stava za takiva (6matkite) kato men Blagogarq i sry za 6liokovicata

Регистрираш се и си готов...има едно копченце "register" дето е със сиво.И после ти излизат всички участници,избираш Иво Папазов,отиваш по-надолу,на "vote",натискаш и готово :rolleyes:

Малко английски стигаше да се оправиш :P

К'ъв register к'ви пет лева. Кликвате на линка после върху радиобутона на Ivo Papasov и след това Vote

Още като отвориха темата като гласувах искаше регистрация...ся може да е друго... :wacko:

На мен пък ми е чудно колко от вас, дето гласувахте сте го чували как свири.

Аз лично не го знам изобщо кой е.. ама нали е българин! Това е по-важното!

SDawn:има ли значение колко от нас са го слушали? Да, слушал съм го, да,пича кърти мивки,лепи плочки и вади зъби-и кво от тва? Даже и да беше най-некадърния кларинетист в България(пък и изобщо по света),пак бих гласувал за него щото е наш човек.Някой може да не е съгласен с мен,но това си е лично мое мнение.

P.S.:Вчера гласувах и не ми искаше регистрация

Edit:току що пробвах пак да гласувам и май стана.Аре някой друг който е гласувал да пробва да гласува и да каже,щото ако става... :devil

Глейте повече хора да гласувате,че гласуването сеършва на 31 януари

И съм го чувал и гласувах за него...Недей си търси причина да се заядеш. ;)

Може да ти е странно, но бая хора го знаят. Аз лично съм го слушала много пъти по концерти, а веднъж даже се засякохме на Брюкселското летище и пича ми помогна с багажа без да ме знае коя съм и каква. Оказа се свестен човечец, поговорихме си доста докато чакахме паспортна проверка.

• 2 weeks later...

В нескашния весник пише за някав, който изнася два компа с постоянен нет в общината(май за кърджали става дума) за да може секи да гласува:)

Пичове и Пички. То хубава тая работа, ама аз вече гласувах. И понеже по български исках да гласувам още няколко пъти, реших да проверя как става хавата. И останових, че не е с ИП, а с кукис. И като изтриеш кукис, може да гласуваш пак. Само дето си със същото ИП. И сега въпросът ми е дали да гласувам х1000 пъти :D или може да стане проблем за нашият човек. :confused И като гласувам само да трия кукис или и с някакво прокси и изтрити кукис?

Изобщо тук ли му е мястото на тоя пост?

Гласувай народе...БГ е все пак!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...