netrootbg Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 http://www.bbc.co.uk/radio3/awards2005/audienceaward.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Къде го този Ибряма?! Едит: все още не мога да го намеря в списъка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Къде го този Ибряма?! Едит: все още не мога да го намеря в списъка.. <{POST_SNAPBACK}> Иво Папазов-Ибряма Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 7, 2005 Author Share Posted January 7, 2005 Къде го този Ибряма?! Едит: все още не мога да го намеря в списъка.. Иво Папазов-Ибряма Пропуснах да спомена за кои става въпрос, но nikisim ме е поправил . Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Така може Еми много ясно че ще гласуваме за нашия човек! Призовавам и всички останали да сторят съшото Link to comment Share on other sites More sharing options...
trinity Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Така може Еми много ясно че ще гласуваме за нашия човек! Призовавам и всички останали да сторят съшото <{POST_SNAPBACK}> ok, ideqta ti e 4udna, no kade da dam vota si - ne moga da izdirq kade se glasuva , a iskam da go podkrepq Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Ivo Papazov e sviril na svatbata na nashte! Iskam da glasuvam, no - dzverih se dzverih, ne mojah da razbera kak. A uj se registrirah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Ше го подкрепим.Нали е българин.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 koito e glasuval neka obqsni kak stava za takiva (6matkite) kato men Blagogarq i sry za 6liokovicata Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 koito e glasuval neka obqsni kak stava za takiva (6matkite) kato men Blagogarq i sry za 6liokovicata <{POST_SNAPBACK}> Регистрираш се и си готов...има едно копченце "register" дето е със сиво.И после ти излизат всички участници,избираш Иво Папазов,отиваш по-надолу,на "vote",натискаш и готово Малко английски стигаше да се оправиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 К'ъв register к'ви пет лева. Кликвате на линка после върху радиобутона на Ivo Papasov и след това Vote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 К'ъв register к'ви пет лева. Кликвате на линка после върху радиобутона на Ivo Papasov и след това Vote <{POST_SNAPBACK}> Още като отвориха темата като гласувах искаше регистрация...ся може да е друго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Вече гласувах... Давайте хора да подкрепим нашия Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 И аз гласувах. И казах на всичките си приятели в чужбина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Neka vsi4ki da glasuvame. Daite svoia vot Enjoy your self Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 На мен пък ми е чудно колко от вас, дето гласувахте сте го чували как свири. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 И аз гласувах.Дано нашия човек спечели! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 На мен пък ми е чудно колко от вас, дето гласувахте сте го чували как свири. <{POST_SNAPBACK}> Аз лично не го знам изобщо кой е.. ама нали е българин! Това е по-важното! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 SDawn:има ли значение колко от нас са го слушали? Да, слушал съм го, да,пича кърти мивки,лепи плочки и вади зъби-и кво от тва? Даже и да беше най-некадърния кларинетист в България(пък и изобщо по света),пак бих гласувал за него щото е наш човек.Някой може да не е съгласен с мен,но това си е лично мое мнение. P.S.:Вчера гласувах и не ми искаше регистрация Edit:току що пробвах пак да гласувам и май стана.Аре някой друг който е гласувал да пробва да гласува и да каже,щото ако става... Глейте повече хора да гласувате,че гласуването сеършва на 31 януари Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 На мен пък ми е чудно колко от вас, дето гласувахте сте го чували как свири. <{POST_SNAPBACK}> И съм го чувал и гласувах за него...Недей си търси причина да се заядеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 На мен пък ми е чудно колко от вас, дето гласувахте сте го чували как свири. <{POST_SNAPBACK}> Може да ти е странно, но бая хора го знаят. Аз лично съм го слушала много пъти по концерти, а веднъж даже се засякохме на Брюкселското летище и пича ми помогна с багажа без да ме знае коя съм и каква. Оказа се свестен човечец, поговорихме си доста докато чакахме паспортна проверка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Подкрепям го с удоволствие! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 В нескашния весник пише за някав, който изнася два компа с постоянен нет в общината(май за кърджали става дума) за да може секи да гласува Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 ТОЗИ наш човек тряа да го подкрепим всички ГЛАСУВАИ НАРОДЕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Пичове и Пички. То хубава тая работа, ама аз вече гласувах. И понеже по български исках да гласувам още няколко пъти, реших да проверя как става хавата. И останових, че не е с ИП, а с кукис. И като изтриеш кукис, може да гласуваш пак. Само дето си със същото ИП. И сега въпросът ми е дали да гласувам х1000 пъти или може да стане проблем за нашият човек. И като гласувам само да трия кукис или и с някакво прокси и изтрити кукис? Изобщо тук ли му е мястото на тоя пост? Гласувай народе...БГ е все пак!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.