Jump to content
BulForum.com

за пушачите и непушачите...

break

съгласни ли сте с нововъведенията за пушачи  

238 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

К'ъв беше смисълът от това разделяне на кафетата за пушачи и непушачи!Аз не пуша и като отида в което и да е кафе,седна на маса за непушачи и к'во.Димът няма да идва при мен.Ех,мечти,мечти...

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Реална полза засега няма. Някой по нагоре каза че трябва да има заведения за пушачи и непушачи.Съгласен съм.Като в компанията ти има пушачи и непушачи едните ще направят компромис. Една цигара се пуши за 5 минути. Не е толкова голяма работа да си мръднеш задника от масата и да отидеш да е изпафкаш навън или на специално за пушене място.Пушачите никога не съобразяват с тези около тях. Дори и да те видят, че не можеш да дишаш, не им дреме.

Реална полза засега няма. Някой по нагоре каза че трябва да има заведения за пушачи и непушачи.Съгласен съм.Като в компанията ти има пушачи и непушачи едните ще направят компромис. Една цигара се пуши за 5 минути. Не е толкова голяма работа да си мръднеш задника от масата и да отидеш да е изпафкаш навън или на специално за пушене място.Пушачите никога не съобразяват с тези около тях. Дори и да те видят, че не можеш да дишаш, не им дреме.

Да това е точна така. Има някои изключения примерно много хора непушачи и само един пушач или двама пушачи тогава (при мен поне де) се е случвало да излязат. А иначе компромиса го правят непушачите редовно определено защото някои биха издържали на много пушачи(макар че не го пожелавам да се стои много дълго тъй като аз нямам проблеми с очите понякога стоя по много часове пред компютъра и изобщо не ми се насълзяват докато сред пушилка ми се насълзяват само за 1 - 2 часа).

Няма да има голям ефект. Защото тази страна се населява предимно от пушачи и по заведенията масите за непушачи често са празни. Никой няма да се навие да търпи толкоз загуби. Ще се научат като свърши работното време на компетентните органи или с известна протекция от тяхна страна("да си затворят очите") да махат табелките "от време на време". ;)

Според мен , не трябва да се продават цигари изобщо и изобщо да няма пушачи . Това което е направено сега ,мисля че не е достатъчно .

Прав си Това не е достатъчно за да спре (или поне да се намали броя на) пушачите Трябват по-сериозни мерки :angry:

Аз съм твърдо ЗА нововъведения закон!

Адски много мразя дима от цигарите.. :angry1 направо се задушавам от него. :sick

И ми е супер кофти като ида в някво заведение и вътре е винаги запушено,ама като не ти се зъзне вънка на студа и си принуден да търпиш и да са тровиш :angry: :angry1  А друг е въпроса и че след тва вона на цигарен дим... и косата ми, и дрехите...  :sick  :sick

Ама малко ме съмнява ,че тоя закон ще се спазва съвестно :unsure:

Особено както са го почнали...голямото разделение "отделни маси".И кво...като седнеш на маса за непушачи и от съседната маса някой ти "дими" с цигарка ... огромната разлика дет е  :wacko:  :sick Голямо разделение...

Дано да направят нещо повече от тва да слагат табелки по масите,щото за мен тва е само отбиване на номера.Верно,че се пак е някво начало,ама без особен ефект:huh:

Напълно съм съгласна с теб Това е истината :punk

Ем и аз съм ЗА... Макар и да не е приложен още, закона (както всички други) си има потенциала... Ш минат един ден на проверка... Няма отделни помещения?-няма... Няма аспирация?-няма... айдееее: я глоби, я временно затваряне на заведението(ма и аз си вярвам ;) )

Спокойно засега на места бавно но постепенно го налагат вижда се защото май ще има и отсрочка до около година всичко да е ОК. Тогава ще правим по-пълни изводи за този закон. Някои ще кажат "всяко чудо за 3 дни" ми що тогава Бил Гейтс е за 11 поредна година най-богатият човек на земята? както и да е това е друга тема и всяко нещо с мярката си(в случая мярката е времето).

vis4ki merki sre6tu pu6a4ite sa o6te dosta sme6ni bix kazal na6umq okolo nova godina a sq kvo v dosta malko zavedeniq ima ve4e masi za nepo6a4i da ne govorim po diskotekite a i dori da ima masi te kam sa na 2 metra razstoqnie zakvo az trqbva da im di6am dima???..... zatva vsqko uvajava6to sebe si kafe trqbva da ima perfektna klimati4na instalaciq koqto da drapva pu6aka bukvalno za sekundi i vse 1 nikoi ne e pu6il a ne kato se zadimi i da ne moje da se vidim

Kvoto i da si govorim istinata e 4e pusha4ite nqma da namaleat pone spored men osven ako ne se vyvedat naistina zdravi merki, a ne kato sq vyvedoha go toq zakon ikvo? Seda si v zala za "nepusha4i" i kvo vijdam nai malko na 3-4 masi horicata spokoino si pafkat cigarkite i izobshto ne im puka ot malkata-po4ti nezabelejima tabelka koqto e zaka4ena na stenata samo za da..... Vsushtnost i az ne znam za kvo e taq typa tabelka kato nikoi ne q spazva! V u4ilishteto mi zabraniha pusheneto na butkite! Hahahhah Gledam si4ki pak si pafkat i nikoi nishto ne im pravi! Ama to i kvo da im napravi..... Toq zakon e pylna izmislica! I dokato ne se nau4im da spazvame zakonite vseki zakon shte ni se struva kato porednata SHEGA! :angry: :angry: :angry:

До непушачите(пушачите това не ги касае):

Тъй като знам а явно и вие сте забелезали, че има двойни стандарти или по-точно стандарт който при едни се спазва при други не. Да ходите на заведения само в такива в които се спазва това правило. Има такива виждал съм слава богу не едно две(но това наистина е как да кажа в някои заведения голям майтап маса за непушачи, а на съседна пушат като комини на "Кремиковци" - ад).

Бил съм пушач, и то голям. Сега вече не пуша. Пушенето трябва да се ограничава, така че трябва да има мерки срещу пушачите. Друг е въпроса, че пак подходихме по нашенски и станахме най-големите европейци

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...