Jump to content
BulForum.com

kak 6te stane

Recommended Posts

ул. Победа - на кръстовището с булевард България... Спирката от страната на Ленинград - точно отсреща през улицата под кооперацията на ъгъла... Или - "Блус Барбекю" кръчмето... вървиш от неговата страна в посока Ленинград - ще го видиш.

аз моят кабел го взех за 30 лева от един магазин в джумаята
Da dade6 30 lv. za Data kabel si e sramota az moq si go vzeh za 15 lv. daje i 4oveka mi predloji da mi zapi6e disk s programki za nego. Ako nqkoi se interesuva moga da vi kaja ot kadel.

• 3 months later...

Az sa6to sam s K700i! I dado6 10 lv na edin priqtel a toi na svii poznat i mi napravixa infra red port, ka4ix go na danoto s malko nastroiki na biosa i si raboti perfektno, prez nego si vlizam v pametta na GSM-a i si gledam v papkite kvo ima vse edno e drug xard! Ina4e i az ne sam osobenno dovolqn ot ka4estvoto na snimkite! Ami tova e ot men uspe6 na vsi4ki! :blink:

mi na4i zima6 si edno ot teq dvete : kabel ili infrared port za kompa no v nikakuv slu4ai bluetoot 6toto se razvalq stra6no burzo.s nqkoe ot teq trqbva da ima6 drivers instalira6 gi puska6 telefona kum kompa i po4va da ti go razpoznava kato go razpoznae moje da si prai6 kvoto iska6 ot tam natatuka.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...