koceto Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Продавам DMA акселератор s RAID. Ползван е само 2 седмици. Купих го за старата си машинка, но след 2 седмици си купих нова и продадох старата. Смятах да запазя РАЙД контролера, но сега се чудя за какво ли ще ми е. Трябва да има някаква остатъчна гаранция, но контролера тъй или инак няма какво да му се амортизира. Начална цена 30 лв. модела SIL680-RAID. RAID 0 + 1 UDMA 6 (ATA 133) eto i Link za detailite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koceto Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Нова цена - 25 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koceto Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 22 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Би ли ми обяснил какво печеля ако си вържа 2-та харда на този контролер а не на дъното ми, което няма такъв. Интересувам се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Би ли ми обяснил какво печеля ако си вържа 2-та харда на този контролер а не на дъното ми, което няма такъв. Интересувам се. <{POST_SNAPBACK}> 1. Възможност да закачиш повече устройства. 2. RAID функции - скорост/сигурност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Обръщаме на чат, но то си е и реклама на стоката: Ако си закача само основния хард на тази платка, ще печеля ли скорост? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Зависи от сегашният ти контролер на дъното и диска. Ако диска ти е АТА 133, а си го сложил на старо дъно с АТА 33 контролер се усеща чувствителна разлика при преминаване към по-бърз контролер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uvigii Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 От септември до сега .... 10 лв. от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 След проба и тест - предлагам 20 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.