Jump to content
BulForum.com

Плексиглас?

Recommended Posts

Здравейте! Тръгнал съм да си правя "джам" на кутията и си намерих къде да е изрежа, как да сложа плексигласа и тн, но не знам къде в Пловдив мога да си купя плексиглас? Ако успеете да ми посочите преблизителна сума ще съм адски благодарен :).

аз мога да ти дам - 25 на 35 см приблизително - цена 12 лева? с ножовка се режи лесно.. пробвал съм

Има много лек синкав цвят мисля че ще бъде иделно! Пиши ако те интересува...

Изобщо не е надраскано - има си защитно тиксо от надраскване :)

4акам отговор!

Arkaims, като за начало парчето е малко, пък и не е ли висока цената? По принцип плексигласа в другите градове върви около 15лв за квадратен метър. Помисли по това :).

ами то е доста дебели4ко - 1см та за това...

:) естествено че е висока цената - нова цена 9 лева...

не мисля че е толкова малко като размер, аз пробвах почти колкото капака на кутията ми е :)

Ти вместо страничен капак ли го искаш?

Guest the_hot_guy

V Me.Brikolage ima we .... tam ima sqkvi gluposti kakto i vkliu4itelno i pleksi glas , oba4e za cena izob6to si nqmam ideq po edno vreme 4uh , 4e ne6to ot roda na 5-6 lv. ama kolko golqmo par4e si nqmam i ideq taka 4e .... :punk

Не се лъжете да купувате използван/чужд плексиглас! Има си чудесни магазини за такива неща, дори ще ви излезе по-евтино и ще ви го отрежат за левче.

MicroASU - http://bgmaps.com/map.asp?sid=e6161b7748c2...&Map30_36.y=176

Здравейте! Тръгнал съм да си правя "джам" на кутията и си намерих къде да е изрежа, как да сложа плексигласа и тн, но не знам къде в Пловдив мога да си купя плексиглас? Ако успеете да ми посочите преблизителна сума ще съм адски благодарен :).

Pleksiglas mojesh da si kupish ot firma MIKRO ASU,ofisa im se namira sreshtu vhoda za parkinga na hotel Mariza :) Ima dosta golyam izbor na vsyakakvi vidove pleksiglas i folio,daje mogat da ti go izrejat v forma po tvoi proekt i cenite sa im dobri...ako tarsish nyakakuv specialen cvyat moje da probvash sas nyakolko sloya folio stava strahotiya :punk opaa ne vidyah gorniyat post sorry :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...