sine0chko Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 tursq akvarium za morsko svinche ili hamster nqq znachenie za kfo e samo da e akvarium ili nqkakfa kletka za mishoci svincheta,hamsteri i taka natataka daite predlojeniqta si Blogodarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECIPHER Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 tursq akvarium za morsko svinche ili hamster nqq znachenie za kfo e samo da e akvarium ili nqkakfa kletka za mishoci svincheta,hamsteri i taka natataka daite predlojeniqta si Blogodarq <{POST_SNAPBACK}> мога да ти дам един сравнително голям аквариум, размерите му са: Дължина - 70см. Широчина - 25см. Височина - 34см. в него сам отглеждал 2 морски свинчета. правен е по поръчка,миналата година. дадох за него 43лв. предложи цена mi as ne sum v krak s cenite ama neznam neemoga da dam mnogo pari za akvarium : smisul ti govora as imam ama neme ostroiva mnogo shtoto e malak apuk i lqtoto go chupih malko i ma e strah i zatfa sq iskam nov ti kaji za cenata ako ma ostroiva shte ti go vzema <{POST_SNAPBACK}> 20лв. и е твой stavali ytre da ti kaja tukmo sha hoa da razgledam za hamsteri i sha via kak sa cenite i ytre nai veroqtno shte ti kaja na kolko sum navit <{POST_SNAPBACK}> ок. значи на icq-to можеш да ми пишеш или на PM. имай впредвид и дебелината на стъклото тя също определя цената a snimka shte mojesh li da mi predostavish da vidq !?! <{POST_SNAPBACK}> нямам фотоапарат.sry ако искаш може да дойдеш да го видиш щом си мераклия айде като решиш ме потърси. аз излизам добавих си icq-to v profila Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted January 6, 2005 Author Share Posted January 6, 2005 <{POST_SNAPBACK}> mi as ne sum v krak s cenite ama neznam neemoga da dam mnogo pari za akvarium : smisul ti govora as imam ama neme ostroiva mnogo shtoto e malak apuk i lqtoto go chupih malko i ma e strah i zatfa sq iskam nov ti kaji za cenata ako ma ostroiva shte ti go vzema glei sq kfo stana oshte sutrinta izleznah blizo do nas ima takaf magazin i porazgledah kfi sa im cenite i se okaza che ne sa mn skupi i sa super dovolni : kato tfoq takuf go imashe nqkade za 27-28 leva i mi davaha nqkfi dopulnitelni poilki i nqkfi drygi jinjiflushki nepomna kfi. az si haresah edin po golqm ot tfoq za 32 leva mnogo po golqm moje da se kaje + nego i podaraci trixi igrachki i nqkfi takiva neshta ama tova nqq golqmo znachenie ta iskam da te pitam ako mojesh da smuknesh cenata sum navit ako li ne sha trqq si ziam ot magazina : se pak 27 leva e nov i kum nego mi davat nqkfi podaraci !! ako si suglasen da smuknesh cenata sum navit ! 20лв. и е твой <{POST_SNAPBACK}> stavali ytre da ti kaja tukmo sha hoa da razgledam za hamsteri i sha via kak sa cenite i ytre nai veroqtno shte ti kaja na kolko sum navit ок. значи на icq-to можеш да ми пишеш или на PM.имай впредвид и дебелината на стъклото тя също определя цената <{POST_SNAPBACK}> a snimka shte mojesh li da mi predostavish da vidq !?! ochakvam drygi predlojeniq are ye samo edin chovek li ima davaite nqkfi drygi offerti ?? glei sq kfo stana oshte sutrinta izleznah blizo do nas ima takaf magazin i porazgledah kfi sa im cenite i se okaza che ne sa mn skupi i sa super dovolni : kato tfoq takuf go imashe nqkade za 27-28 leva i mi davaha nqkfi dopulnitelni poilki i nqkfi drygi jinjiflushki nepomna kfi. az si haresah edin po golqm ot tfoq za 32 leva mnogo po golqm moje da se kaje + nego i podaraci trixi igrachki i nqkfi takiva neshta ama tova nqq golqmo znachenie ta iskam da te pitam ako mojesh da smuknesh cenata sum navit ako li ne sha trqq si ziam ot magazina : se pak 27 leva e nov i kum nego mi davat nqkfi podaraci !! ako si suglasen da smuknesh cenata sum navit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Айде, ако обичате разбира се, да не го обръщате на чат тука. Следващия път директно трия темата и ви дарявам с по 20% уорн ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.