Jump to content
BulForum.com

Kupuvam Akvarium

Recommended Posts

tursq akvarium za morsko svinche ili hamster nqq znachenie za kfo e samo da e akvarium ili nqkakfa kletka za mishoci :) svincheta,hamsteri i taka natataka daite predlojeniqta si Blogodarq :love

мога да ти дам един сравнително голям аквариум, размерите му са:

Дължина - 70см.

Широчина - 25см.

Височина - 34см.

в него сам отглеждал 2 морски свинчета. правен е по поръчка,миналата година.

дадох за него 43лв.

предложи цена

mi as ne sum v krak s cenite ama neznam neemoga da dam mnogo pari za akvarium : smisul ti govora as imam ama neme ostroiva mnogo shtoto e malak apuk i lqtoto go chupih malko i ma e strah i zatfa sq iskam nov

ti kaji za cenata ;)  ako ma ostroiva shte ti go vzema

20лв. и е твой

stavali ytre da ti kaja tukmo sha hoa da razgledam za hamsteri i sha via kak sa cenite i ytre nai veroqtno shte ti kaja na kolko sum navit

ок. значи на icq-to можеш да ми пишеш или на PM.

имай впредвид и дебелината на стъклото тя също определя цената

a snimka shte mojesh li da mi predostavish da vidq !?!

нямам фотоапарат.sry :(

ако искаш може да дойдеш да го видиш щом си мераклия

айде като решиш ме потърси. аз излизам

добавих си icq-to v profila

mi as ne sum v krak s cenite ama neznam neemoga da dam mnogo pari za akvarium : smisul ti govora as imam ama neme ostroiva mnogo shtoto e malak apuk i lqtoto go chupih malko i ma e strah i zatfa sq iskam nov

ti kaji za cenata ;) ako ma ostroiva shte ti go vzema

glei sq kfo stana oshte sutrinta izleznah blizo do nas ima takaf magazin i porazgledah kfi sa im cenite i se okaza che ne sa mn skupi i sa super dovolni :

kato tfoq takuf go imashe nqkade za 27-28 leva i mi davaha nqkfi dopulnitelni poilki i nqkfi drygi jinjiflushki nepomna kfi. az si haresah edin po golqm ot tfoq za 32 leva mnogo po golqm moje da se kaje + nego i podaraci trixi igrachki i nqkfi takiva neshta ama tova nqq golqmo znachenie ta iskam da te pitam ako mojesh da smuknesh cenata sum navit ako li ne sha trqq si ziam ot magazina : se pak 27 leva e nov i kum nego mi davat nqkfi podaraci !! ako si suglasen da smuknesh cenata sum navit ! :confused

20лв. и е твой

stavali ytre da ti kaja tukmo sha hoa da razgledam za hamsteri i sha via kak sa cenite i ytre nai veroqtno shte ti kaja na kolko sum navit

ок. значи на icq-to можеш да ми пишеш или на PM.

имай впредвид и дебелината на стъклото тя също определя цената

a snimka shte mojesh li da mi predostavish da vidq !?!

ochakvam drygi predlojeniq are ye samo edin chovek li ima :confused davaite nqkfi drygi offerti ?? :confused

glei sq kfo stana oshte sutrinta izleznah blizo do nas ima takaf magazin i porazgledah kfi sa im cenite i se okaza che ne sa mn skupi i sa super dovolni :

kato tfoq takuf go imashe nqkade za 27-28 leva i mi davaha nqkfi dopulnitelni poilki i nqkfi drygi jinjiflushki nepomna kfi. az si haresah edin po golqm ot tfoq za 32 leva mnogo po golqm moje da se kaje + nego i podaraci trixi igrachki i nqkfi takiva neshta ama tova nqq golqmo znachenie ta iskam da te pitam ako mojesh da smuknesh cenata sum navit ako li ne sha trqq si ziam ot magazina : se pak 27 leva e nov i kum nego mi davat nqkfi podaraci !! ako si suglasen da smuknesh cenata sum navit ! :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...