Jump to content
BulForum.com

FIFA 2005 problem

jorji_s

Recommended Posts

iz4ezvat mi texturite .. se edno sam overclock-nal video karta ... a az ne sam .. tova stana sled kato napraih format... po princip mi varvi na maximalni iziskvaniq.. a ostanalite igri mi varvqt idealno .ekrana mi miga.... vijdam terena .. no miga vse edno ne6to e razvalen monitora .

iz4ezvat mi texturite .. se edno sam overclock-nal video karta ... a az ne sam .. tova stana sled kato napraih format... po princip mi varvi na maximalni iziskvaniq.. a ostanalite igri mi varvqt idealno .ekrana mi miga.... vijdam terena .. no miga vse edno ne6to e razvalen monitora .

Ami vij si driverite na VIDEO kartata.Skapvat se pri taq igra.I na men se skapaha taka :angry1

Ami vij si driverite na VIDEO kartata.Skapvat se pri taq igra.I na men se skapaha taka :angry1

Toi e prav!!! i na men mi se e slu4valo taka.Purviq slu4e moje da e zardi tvarde stari driveri...A vtorata e 4e Nqma Vtrora ako Si pak sa novi driveri i ti pravi toq problem koeto ne mi se vqrva de .. AKo e taka Sloji si orginalnite driveri ot diska....Drugo misla 4e ne moje da ti e

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...