jorji_s Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 iz4ezvat mi texturite .. se edno sam overclock-nal video karta ... a az ne sam .. tova stana sled kato napraih format... po princip mi varvi na maximalni iziskvaniq.. a ostanalite igri mi varvqt idealno .ekrana mi miga.... vijdam terena .. no miga vse edno ne6to e razvalen monitora . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 iz4ezvat mi texturite .. se edno sam overclock-nal video karta ... a az ne sam .. tova stana sled kato napraih format... po princip mi varvi na maximalni iziskvaniq.. a ostanalite igri mi varvqt idealno .ekrana mi miga.... vijdam terena .. no miga vse edno ne6to e razvalen monitora . <{POST_SNAPBACK}> Ami vij si driverite na VIDEO kartata.Skapvat se pri taq igra.I na men se skapaha taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNix Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Ami vij si driverite na VIDEO kartata.Skapvat se pri taq igra.I na men se skapaha taka <{POST_SNAPBACK}> Toi e prav!!! i na men mi se e slu4valo taka.Purviq slu4e moje da e zardi tvarde stari driveri...A vtorata e 4e Nqma Vtrora ako Si pak sa novi driveri i ti pravi toq problem koeto ne mi se vqrva de .. AKo e taka Sloji si orginalnite driveri ot diska....Drugo misla 4e ne moje da ti e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Na men puk mi primigva kursora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.