XMD Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Kazaha mi che ima mnogo raboti za tqh koito trqbva da znam predi da si vzema TFT a az neznam nishto i po dobre li e TFT-to ot obiknoveniq monitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Ами има си Search като слънце! Използвай го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Ako ne te trevoji cenata, razbira se, 4e e po-dobre. Samo trqbva da vnimava6 kakvo vzima6, za6toto pove4eto modeli sa s bavni matrici i razmazvat (makar i dasta malko de) kartinata. Sy6to gledai za dobri qrkost i kontrast. V www.comexgroup.com (ili "bg" be6e) moje6 da nameri6 dobri statii i testove na bylgarski. Mnogo zdrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Mama, verno li e taka? Ti razbivash vsqkvi idei. Ami ako se polzva za grafi4na obrabotka? Znaesh li, 4e v nqkoi otnosheniq CRT sa si vse oshte po-dobri. Po temata: Vase, za gaming shte ti trqbva monitor4e, 4iqto matrica durji stabilni 12 ms. Da be znam nqkoi igraeli i na 16 i na 20...tova si e tehen problem! Istinata sa matricite pod i do 12 ms, pri koito izobrajenieto ne se mazni i igraeneto e udovolstvie, a ne muka. Kazvam ti go, zashtoto te znam, 4e si gamer Vsi4ko nad 16 ne si struva da se gleda, a 16 ms samo na nai-dobrite, 4e da si siguren, 4e nqma da ska4a nagore response time-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 pusni searcjh za pove4e potrobnosti- imashe takava tema.... otnosno 16 ms za granitsa na razmazvaneto, mislq 4e i pri 25 nqma da ima koi znae kakvo zamazvane,...... BANQ pusnaha ve4e i 8ms.... moje da se porazrovish i da vidish kakvo pishe za tqh v www.hardwarebg.com Otnosno cenite, ot obikalqne sym ustanovil 4e nai-nasmetka e ot Adroid.... Druigoto go ima v podobni temi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daddydj Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Аз имам LG 1730B. Реакцията е 12ms и нямам абсолютно никакъв проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.