Jump to content
BulForum.com

TFT LCD monitor

Recommended Posts

Ako ne te trevoji cenata, razbira se, 4e e po-dobre. Samo trqbva da vnimava6 kakvo vzima6, za6toto pove4eto modeli sa s bavni matrici i razmazvat (makar i dasta malko de) kartinata. Sy6to gledai za dobri qrkost i kontrast. V www.comexgroup.com (ili "bg" be6e) moje6 da nameri6 dobri statii i testove na bylgarski.

Mnogo zdrave :)

Mama, verno li e taka? Ti razbivash vsqkvi idei. Ami ako se polzva za grafi4na obrabotka? Znaesh li, 4e v nqkoi otnosheniq CRT sa si vse oshte po-dobri.

Po temata: Vase, za gaming shte ti trqbva monitor4e, 4iqto matrica durji stabilni 12 ms. Da be znam nqkoi igraeli i na 16 i na 20...tova si e tehen problem! Istinata sa matricite pod i do 12 ms, pri koito izobrajenieto ne se mazni i igraeneto e udovolstvie, a ne muka. Kazvam ti go, zashtoto te znam, 4e si gamer :) Vsi4ko nad 16 ne si struva da se gleda, a 16 ms samo na nai-dobrite, 4e da si siguren, 4e nqma da ska4a nagore response time-a.

pusni searcjh za pove4e potrobnosti- imashe takava tema....

otnosno 16 ms za granitsa na razmazvaneto, mislq 4e i pri 25 nqma da ima koi znae kakvo zamazvane,......

BANQ pusnaha ve4e i 8ms.... moje da se porazrovish i da vidish kakvo pishe za tqh v www.hardwarebg.com

Otnosno cenite, ot obikalqne sym ustanovil 4e nai-nasmetka e ot Adroid....

Druigoto go ima v podobni temi....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...