warp Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Може да ви шокирам малко, но ми трябват следните неща: Zinc Sulphate на таблетки. Co-еnzyme B6 Pyridoxal - 5 - Phosphate. Някой има ли идея от къде могат да се купят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Da si 4uval za Apteki ??? A ako sa nqkvi super rqdki lekarstva mislq 4e si ima specialni saitove za taq rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANKO Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Ами пробвай в по-големите аптеки!Аз ти препоръчвам тази до тунела(тя май така се и казва),аптека"ДАРА"-намира се на уличката до"Петното",там където е бариерата.Можеш да пробваш и аптеката на Четвъртък пазара!А,ако тези лекарства са скъпи и ги няма,мисля,че ще можеш да ги поръчаш в някоя от тези аптеки!Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Цинков фосфат се намира във абсолютно всяка аптека. За коензим Б6(това пък за какво ти е?) провери във SoPharma.Или в по-големите аптеки,както и в магазините за козметични материали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Зависи каде живееш значи в Милениум , Тримонциум , Марица , Мелани гот и другите големи аптеки Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted January 7, 2005 Author Share Posted January 7, 2005 Не знам. Аз вече в доста аптеки проверих и където им кажа какво искам ме гледат като изтребител.. Май ще се наложи от интернет да си ги поръчвам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Кажи ни за какво точно ти трябват,за да можем да те насочим като хората. Както казах по-горе,цинков сулфат се намира във абсолютно всяка аптека.Проверих снощи в аптеката до нас,за всеки случай и имаше и на таблетки и на прах,в четири различни разфасовки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted January 7, 2005 Author Share Posted January 7, 2005 Трябват ми за една рецепта за косопад. Коя е тази аптека до вас? Иначе ще ги проверя Марица и Тримонциум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Извинете за offtopica, ама saint_jorjo съвсем разби класациите за простотия! Ей,saint_jorjo, тиква с тиква, човекът пита за лекарства, а никой не пие лекарства от добро! Спести си просташките забележки ! Ако не знаеш, не се обаждай, ако знаеш , кажи. Бахти, какво могат да направят от един човек рапът и екстазито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Трябват ми за една рецепта за косопад. <{POST_SNAPBACK}> Не се лъжи с тези глупости.Пробвал съм го и аз - разните рецепти.В повечето случаи не помагат.Единственото,което мога да ти препоръчам със сигурност е Nizoral.Вярно,шампоана е скъп,но помага.И един друг съвет - иди и се консултирай със дерматолог за изпозлването на Себорал или Себорал Форте - на базата на чемерика са и също много помагат.Юзерите,които ме познават,знаят с каква коса съм в момента,а по-рано бях едва ли не плешив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.