nakatak_zick Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Izvinete moje bi temata ne e za tuk.... Az smqtam da si kopuvam sony ericsson k700i ;Molq kajete si mnenieto ako to e dobro pi6ete trezvo i ne hvalete mnogo.Ako spored vas gsm-a e lo6 pi6ete za6to i mi preporu4aite drug. MOLQ POMOGNETE za6toto sum v zudunena ulica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 лош или добър зависи от това ти какво искаш от един GSM да има Кажи какво искаш да има и ше ти кажа дали е добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Zna4i pi4aga telefona e hubavm, no zavisi za kakvo ti trqbva . S kamerata ne sam zapoznat to4no kakvi snimki pravi znam samo ,4e e 640x480.Hubavoto e 4e ima mp3 prosvirvane i 42mb pamet no nqma memori stick karta, koeto e v minus. A sa6to taka ne znam kamerata kak snima , za6toto ako e kato T630 ne si zaslujava. Az imam sagem ne e koi znae kakvo ama pak kamerata mu e super. Ta taka 4e mnogo zavisi za kakvo 6te go izpolzva6 i dali si ima6 sobstven kompiutar ta da si svalq6 snimkite i videoto. A az ti bih prepora4al nokiq 6600 ako ne ti pre4i razmera vse pak. A moq liubim telefon e SE P910i. Tova e moeto mnenie uspeh sas telefona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Telefona e dobur. Dobur izbor e za tezi pari. 6600 e Symbian. Ako smiatash da mu izpolzvash funkciite e po-dobria izbor, no ako smiatash da go izpolzvash samo kato telefon SE e po-dobria variant Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Az imah sushtata dilema.Obache si vzeh Siemens CX65 i sum strashno dovolen:) No vse pak izbora e tvoi.Edno malko razqsnenie za CX65.Znachi kamerata mu e malko po durvena, ako move taka da se kaje( zna`i kato q mestish zasi4a) ina4e drugite neshta sa gore dolu ednakvi.Siemensa mai ima pove4e pamet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 5, 2005 Author Share Posted January 5, 2005 Blagodarq vi acciDENt i georgi bg.Az su6to smqtam 4e SE p9o10i i nokia 6600 sa po-dobri no i sa po skupi.Na men mi trqbva telefon do 45o lv.Moga da dam i 500 lv. ako mnogo si zaslujava.Na men po princip telefona mi trqbva s vsi4ki ekstri.Az imam i net vku6ti i 6te polzvam i mp3 playera i video playera i fm radioto.A puk za snimkite to e qsno. Imam edin vajen vupros::::Snimkite na tezi telefoni po-dobri li sa ot obiknoven fotoaparat s lenta. predvaritel blagodarq na vsi4ki!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 снимките са много по-зле от тези на апарат с лента екрана на к700 е добър и звука на mp3-ките е много добър телефонния указател е малко ограничен - като сложиш повече от един номер на даден човек ти намаля от общия брой свободни позиции Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Аз имам SE F500i. Имах 2 дена на разположение да го сравня с k700i. Моето мнение е че това са двата най-изгодни телефона за момента (говоря за съотношение цена/производителност). Разликите м/у двата телефона не са много затова мога да кажа, че съм запознат с k700. Дисплея на К700 е перфектен - много добра резолюция, размери и цветове. Батерията може да се изхаби за 1 ден при много интензивно ползване на камера, мп3 и т.н, но може и за 2-3 при нормално ползване. Радиото чух, че лови слабо, но не съм го пробвал! Камерата е същата като на моя и засега не прави добри снимки (може и аз да не съм налучкал още оптималните настройки). Паметта може би е проблем, защото няма възможност за добавяне на външна. Така реално мп3 функциите на телефона могат да се използват само за слагане на готина мелодийка, но не и за слушане. Като цяло според мен разликата от 200лв м/у f500i/k500i(почти еднакви са!) i k700i не е оправдана като се има предвит разликите, но ако имаш излишни пари взимай k700. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 ot k700 po dobro zasega osven S700i nqma taka che ako imash pari si vzimay k700 ima predostatachno pamet za slagane na snimki i mp3-ki a radio-to mu e dobre a kamerata mu e po dobra ot na k500 Brat mi e sys K700 i e mnogo dovolen Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 ot k700 po dobro zasega osven S700i nqma taka che ako imash pari si vzimay k700 ima predostatachno pamet za slagane na snimki i mp3-ki a radio-to mu e dobre a kamerata mu e po dobra ot na k500 Brat mi e sys K700 i e mnogo dovolen <{POST_SNAPBACK}> 100% съм сигурен че камерите на ф500, к500 и к700 са едни и същи...питай сони-ериксон Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 6, 2005 Author Share Posted January 6, 2005 Iskam da pitam i o6te ne6to gore-dolu kolko mp3-ki moga da sabera v k700i ako imam nqkolko melodii i kartinki.I moga li da sabera 2-3 celi pesni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Iskam da pitam i o6te ne6to gore-dolu kolko mp3-ki moga da sabera v k700i ako imam nqkolko melodii i kartinki.I moga li da sabera 2-3 celi pesni. <{POST_SNAPBACK}> Зависи какво качество са мп3-ките. Аз лично ги прекодирам на по-нисък битрейт и така се получава 5мин песен на 2-3МБ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 100% съм сигурен че камерите на ф500, к500 и к700 са едни и същи...питай сони-ериксон <{POST_SNAPBACK}> Ne sa sashtite na K700 e poveche megapikseli i ima neshto kato fenerche koeto se vodi za svetkavica A za pametta K700 e s 40 ili s 42 MB pamet taka che imash za dosta mp3-ki i za mnogo snimki Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 za men k700 pravi ne mnogo dobri snimki ,susto i zooma my e do 4x ,a na simens cx65 (koito e ot dosta po-nisuk klas) e do 5x i spored men snima dosta po-dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 za men k700 pravi ne mnogo dobri snimki ,susto i zooma my e do 4x ,a na simens cx65 (koito e ot dosta po-nisuk klas) e do 5x i spored men snima dosta po-dobre <{POST_SNAPBACK}> Това е цифров зуум, което автоматично го прави ненужен! Същото може да постигнеш и със Фотошоп след това! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 6, 2005 Author Share Posted January 6, 2005 Az gledam gsm-ite v mobilebulgaria.com i nokia 6230,simens sx1 i sonyericsson k700i si prili4at po funkciite. Molq kajete mi koi ot trite telefona e NAi-nedejden i ne pravi problemi. Az li4no se bqh orientiral kumSE k700i no ve4e se kolebaq. Molq kajete si mnenieto dobro ili lo6o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Eдин приятел има такъв.. да ти кажа като функции е супер! Но камерата не снима ама хич хубаво вечер, иначе има много памет и е доста удобен opppp говоря за sony ericsson k700i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 вземи си нокиа 6600, не мисля че отстъпва по фукции... даже може и по-малко пари да ти излезе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 hubava e nokia 6600 no e veche dosta star model a na k-700 kamerata e s celi 300 piksela po moshta pyk i k700 e dosta po malak a ima sashtie funkcii zatova nay dobre si vzemi k700 ima vsichko koeto moje da ti trqbva ot edin gsm Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 hubava e nokia 6600 no e veche dosta star model a na k-700 kamerata e s celi 300 piksela po moshta pyk i k700 e dosta po malak a ima sashtie funkcii zatova nay dobre si vzemi k700 ima vsichko koeto moje da ti trqbva ot edin gsm <{POST_SNAPBACK}> Tova ne e bash taka. 6600 e s OS Symbian , koeto avtomaticno go pravi s mnogo poveche vuzmojnosti ot k700. Kamerata susto mu e po-dobra ot k700. SE k700i naisti e dobur GSM za tezi pari no nebiva da se sravniava s Nokia 6600. A licno spored men aparata koito nai-mnogo si zaslujava parite v momenta e SE k500. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 hahahaaa... mnogo raznoglasia mnogo neshto!!! abe i trite telefona sa SHIT , kak moje izobshto da davate 500 leva za niakakva sduhana mobilka? ia se osaznaite.......LEKA VE4ER:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Izvinete moje bi temata ne e za tuk....Az smqtam da si kopuvam sony ericsson k700i ;Molq kajete si mnenieto ako to e dobro pi6ete trezvo i ne hvalete mnogo.Ako spored vas gsm-a e lo6 pi6ete za6to i mi preporu4aite drug. MOLQ POMOGNETE za6toto sum v zudunena ulica. <{POST_SNAPBACK}> NOKIA 6600 ili 6230 smyatam 4e sa po dobur izbor Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Tova ne e bash taka.6600 e s OS Symbian , koeto avtomaticno go pravi s mnogo poveche vuzmojnosti ot k700. Kamerata susto mu e po-dobra ot k700. SE k700i naisti e dobur GSM za tezi pari no nebiva da se sravniava s Nokia 6600. A licno spored men aparata koito nai-mnogo si zaslujava parite v momenta e SE k500. <{POST_SNAPBACK}> ne e verno na k700 e po moshta kamerata i moje po visoki rezolucii da snimka i telefona si zaslujava napalno vseki edin lev Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 К700 си е много добър избор. Радиото си му е много добре - поне при мен. Камерата прави добри снимки, но все пак не е цифров фотоапарат с всички екстри, така че не очаквайте да ви прави снимки за изложба. Мен ми е достатъчно като качество, памет - доволно като количество и поне няма опасност да ти са прецака дисплея като на нокиите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
terapio Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Az sam chovek, koito si kupi K700i minalia mesec i se chudih mnogo mejdu nego i Nokia 6600.Cenata im e pochti edna i sashta.Sega sam mnogo dovolen ot K700i, kato za men edinstvenia mu nedostatak e che niama slot za dopalnitelna pamet.Problemat idva ot tova che s takav telefon rano ili kasno shte imash nujda ot oshte pamet.Inache Nokia 6600 e smartphone, koeto go pravi po-dobar, no e po-star model koeto go pravi po-losh.6600 niama radio.K700i ima radio ot koeto az sam mnogo dovolen.Kamerata na K700i e po-dobra opredeleno ot tazi na 6600 i K500i.Na 6600 ima mnogo funkcii i moje da si slagash dopalnitelno programi, koeto e mnogo polojitelno.Abe nakratko kazano naistina zavisi ot kakvo imash nujda.K700i stava za snimki.igri,radio, muzika i klipove ili filmi v po-malka stepen zaradi ogranichenata pamet, no kam 15 mp3 moje da si slojish ako im namalish malko bitrate-a.K700i ima po-kachetveno proizvejdane na muzikata ot 6600.Az v momenta imam kam 60 igri, niakolko klipcheta i moga da si sloja niakolko mp3. 6600 ima tova,makar i s po-slabo kachetsvo, i oshte drugi prilojenia i vazmojnost za oshte pamet. Sravniavam tezi dva telefona zashtoto sa na pochti edna i sashta cena. Lichno az sam dovolen ot izbora si, koito ne beshe lesen.Prosto az predimno zalagam na igricite, koito sa super i na gotinite snimki.Kakto kazah poniakoga obache mi lipsva slota za pamet.I tai kato go polzvam postoianno riadko izdarja poveche ot 1 den. Dano sam ti pomognal v izbora. Samo shte vmetna che naistina ako chovek ne moje da si kupi K700i, to K500i e idealnia izbor. Ako mi kajesh tochno za kakvo shte go polzvash, shte ti kaja koi smiatam, che e po-podhodiast za teb:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.