Jump to content
BulForum.com

Siemens C62

Recommended Posts

Знам, знам - темата сигурно не е за тука. Извинявам се, ако трябва да я местите, но не видях по-подходящ раздел :(

Така. Имам гореспоменатия телефон и след като качих малко мелодии през data cable, звукът почти изцяло изчезна. В момента звъни адски тихо, както междувпрочем се и чуват разговорите. Питах google и виждам, че не съм единствен с този проблем. Не вярвам нещо да е изпушило, по-скоро да е софтуерна изцепка.

Всякакви идеи са от полза!

Мерси!

П.П. Рестарт на телефона и връщане на заводските настройки не вършат работа.

Знам, знам - темата сигурно не е за тука. Извинявам се, ако трябва да я местите, но не видях по-подходящ раздел  :(

Така. Имам гореспоменатия телефон и след като качих малко мелодии през data cable, звукът почти изцяло изчезна. В момента звъни адски тихо, както междувпрочем се и чуват разговорите. Питах google и виждам, че не съм единствен с този проблем. Не вярвам нещо да е изпушило, по-скоро да е софтуерна изцепка.

Всякакви идеи са от полза!

Мерси!

П.П. Рестарт на телефона и връщане на заводските настройки не вършат работа.

Estestveno che niama da svurshat rabota .

Predpolagam chee telefona e v garancia. Ako e taka go nosi i za 10min e gotov (priblizitelno za tolkova se smenia softa).

Ako ne ti e v garancia ste ti struva 10lv. V tozi sluchai go zanesi v Jeff (imat dobur serviz).

Ne e goliam problem. Az moia softuer sum go smenial 3 puti.

Uspeh

P.S.

Tova e chesto srestan problem pri Siemens.

Мерси. Телефонът е на една година и гаранцията отдавна е изтекла. Ще изчакам да видя някой друг има ли идея и сигурно ще се ориентирам към сервиз, кво да се прави.

Мерси. Телефонът е на една година и гаранцията отдавна е изтекла. Ще изчакам да видя някой друг има ли идея и сигурно ще се ориентирам към сервиз, кво да се прави.

A zashto ne mu kachish ot oficialnata stranica na Siemens poslednia firmware?

A zashto ne mu kachish ot oficialnata stranica na Siemens poslednia firmware?

И на мене тва ми се иска, ама в страницата на Сименс има такива чудесии само за новите модели. Има ли някакъв друг сайт, освен официалния, от който като си сваля софт-а няма да ми се прецака още повече телефона?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...