c0ld_phusi0n Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Знам, знам - темата сигурно не е за тука. Извинявам се, ако трябва да я местите, но не видях по-подходящ раздел Така. Имам гореспоменатия телефон и след като качих малко мелодии през data cable, звукът почти изцяло изчезна. В момента звъни адски тихо, както междувпрочем се и чуват разговорите. Питах google и виждам, че не съм единствен с този проблем. Не вярвам нещо да е изпушило, по-скоро да е софтуерна изцепка. Всякакви идеи са от полза! Мерси! П.П. Рестарт на телефона и връщане на заводските настройки не вършат работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Знам, знам - темата сигурно не е за тука. Извинявам се, ако трябва да я местите, но не видях по-подходящ раздел Така. Имам гореспоменатия телефон и след като качих малко мелодии през data cable, звукът почти изцяло изчезна. В момента звъни адски тихо, както междувпрочем се и чуват разговорите. Питах google и виждам, че не съм единствен с този проблем. Не вярвам нещо да е изпушило, по-скоро да е софтуерна изцепка. Всякакви идеи са от полза! Мерси! П.П. Рестарт на телефона и връщане на заводските настройки не вършат работа. <{POST_SNAPBACK}> Estestveno che niama da svurshat rabota . Predpolagam chee telefona e v garancia. Ako e taka go nosi i za 10min e gotov (priblizitelno za tolkova se smenia softa). Ako ne ti e v garancia ste ti struva 10lv. V tozi sluchai go zanesi v Jeff (imat dobur serviz). Ne e goliam problem. Az moia softuer sum go smenial 3 puti. Uspeh P.S. Tova e chesto srestan problem pri Siemens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted January 5, 2005 Author Share Posted January 5, 2005 Мерси. Телефонът е на една година и гаранцията отдавна е изтекла. Ще изчакам да видя някой друг има ли идея и сигурно ще се ориентирам към сервиз, кво да се прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Мерси. Телефонът е на една година и гаранцията отдавна е изтекла. Ще изчакам да видя някой друг има ли идея и сигурно ще се ориентирам към сервиз, кво да се прави. A zashto ne mu kachish ot oficialnata stranica na Siemens poslednia firmware? Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted January 5, 2005 Author Share Posted January 5, 2005 A zashto ne mu kachish ot oficialnata stranica na Siemens poslednia firmware? <{POST_SNAPBACK}> И на мене тва ми се иска, ама в страницата на Сименс има такива чудесии само за новите модели. Има ли някакъв друг сайт, освен официалния, от който като си сваля софт-а няма да ми се прецака още повече телефона? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.